Τσαλιγοπούλου, Μυστακίδης και πολλοί ακόμη στα γενέθλια του toradiofono.gr

Ο διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός συγκεντρώνει σε μια συναυλία καλλιτέχνες που έχουν ανανεώσει το ενδιαφέρον μας για το ρεμπέτικο.

Τσαλιγοπούλου, Μυστακίδης και πολλοί ακόμη στα γενέθλια του toradiofono.gr

Ελένη Τσαλιγοπούλου, που τα τελευταία χρόνια διαχέει έναν post μικρασιάτικο ήχο σε μουσικές σκηνές και δισκογραφικές δουλειές, Δημήτρης Μυστακίδης, που παίζει ρεμπέτικα στην κιθάρα, Λένα Κιτσοπούλου, που εμφανίζεται στα πιο αναπάντεχα σημεία της πόλης με τους Ραστ Χιτζάζ, και οι μουσικοί Μανώλης Πάππος και Κυριάκος Γκουβέντας έχουν παίξει το ρόλο τους στην ανανέωση του ενδιαφέροντος για το ρεμπέτικο.

Γι’ αυτό τους επέλεξε ο σταθμός toradiofono.gr για τη συναυλία με την οποία θα γιορτάσει τα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στο Διαδίκτυο, αυτοδιαχειριζόμενος και αυτοχρηματοδοτούμενος, και πάντα πιστός σε μια νοσταλγική θεώρηση περί ραδιοφώνου. Η συναυλία με τίτλο «Το Ραδιόφωνο στα μεσαία» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Μαΐου στην Κεντρική Σκηνή του «Σταυρού του Νότου» και τα σχέδια των διοργανωτών της είναι να μετατραπεί σε ένα μεγάλο γλέντι – κάτι που προβλέπουμε ότι θα συμβεί πολύ εύκολα, αρκεί να πετάξει τα παπούτσια η Τσαλιγοπούλου!

Περισσότερες πληροφορίες

Σταυρός του Νότου

Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος
  • Night Life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Λευτέρης Πανταζής και Άντζελα Δημητρίου μαζί στην "Αθηναία"

Μαζί τους οι Έλενα Τσαγκρινού, Άρις Πετράκης και Μαρία Πασαλίδου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/10/2025

Γιάννης Διονυσίου και Γιάννης Παπαγεωργίου μαζί επί σκηνής

Γιορτάζουν την κυκλοφορία του δίσκου με τίτλο "Λακούβα" με μια σειρά εμφανίσεων στον Σταυρό του Νότου Plus.

Η Μάγδα Βαρούχα και ο Χρήστος Αδαμόπουλος στα "Ακομπλεξ-Άριστα 2"

Επιστρέφουν για δεύτερη σεζόν στο "Ράδιο", στο Γκάζι.

Πέννυ Μπαλτατζή: Το swing γίνεται τρόπος ζωής στο "Stage 7"

Η ντίβα του swing παρουσιάζει τις Πέμπτες του Νοεμβρίου την παράσταση "Her Swing Majesty".

Μιχάλης Ρακιντζής και Κώστας Χαριτοδιπλωμένος στο απόλυτο anti-aging πάρτι

Οι δυο πετυχημένοι μουσικοσυνθέτες και τραγουδοποιοί στις πιο φουτουριστικά-νοσταλγικές βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Μία από τις πρεμιέρες της χρονιάς, με Νατάσα Θεοδωρίδου και Σάκη Ρουβά στο ''Εναστρον'

Οι δύο σταρ θα παρουσιάσουν -αρχής γενομένης από απόψε- ένα πρόγραμμα που φιλοδοξεί να μείνει αξέχαστο

Οι Πυξ Λαξ συναντούν Γιάννη Ζουγανέλη και Δημήτρη Σταρόβα στο Vox

Φέτος, ο χειμώνας στην Ιερά Οδό θα είναι 'για τις παλιές αγάπες'.