Ο Πάνος Μουζουράκης στο «Anodos»

Με αναγνωρισιμότητα εκτοξευμένη στα ύψη, ξεκινά μια σειρά τεσσάρων εμφανίσεων από την Παρασκευή 17/2.

Ο Πάνος Μουζουράκης στο «Anodos»

Ο Πάνος Μουζουράκης των «Φίλα με ακόμα», «Χρυσό αυγό» και «Πλημμύρες», των απολαυστικών μονολόγων που ξεχνάς από πού άρχισαν, και της αναγνωρισιμότητας που έχει εκτοξευτεί στα ύψη χάρη στην παρουσία του στο «The Voice», ξεκινάει μια νέα σειρά εμφανίσεων στο «Anodos» από την Παρασκευή 17/2 (και για τέσσερις Παρασκευές). Θα τραγουδήσει επιλογές από τη δισκογραφία του, διασκευές από το ξένο ρεπερτόριο και τραγούδια καλλιτεχνών που σέβεται και αγαπάει, μαζί με την εμπλουτισμένη μπάντα του, τους The Mouzicians – στους Δημήτρη Φροσύνη, Παύλο Καλτρουμίδη, Βαγγέλη Κοτζάμπαση και Σπύρο Λιβάνη προστίθενται με τα πνευστά τους ο Δημήτρης Καραγιάννης και ο Γιώργος Ζαρέας. Θα τσεκάρουμε επίσης το ένστικτό του στην ανακάλυψη νέων ταλέντων, καθώς ο Μουζουράκης έχει επιλέξει να πλαισιωθεί από τρεις «αέρινες σειρήνες» που συμμετείχαν στο «The Voice», τις Μυρτώ Ναούμ, Κωνσταντίνα Ζωμενή και Σοφία Δουκλιά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Η techno ιέρεια Sama Abdulhadi επιστρέφει στην Αθήνα με extended set

Το Σάββατο 14/02, η Sama’ παρουσιάζει ένα extended set που υπόσχεται ένταση, βάθος και μια ολοκληρωμένη αφηγηματική εμπειρία στο dancefloor.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
27/01/2026

Σε αυτά τα μπουζουξίδικα αναστέναζε η Αθήνα στα 80s και τα 90s

Μία λίστα με τους πάλαι ποτέ ναούς της αθηναϊκής νύχτας, που κελαηδούσαν 7 ημέρες την εβδομάδα και θαμώνες που συχνά πήγαιναν σερί για δουλειά.

Καμία έκπληξη: Ο Θοδωρής Φέρρης γίνεται viral με το νέο άλμπουμ του, "Όσο Θα Γυρίζει Η Γη"

Προπομπός του άλμπουμ είναι το τραγούδι "Είπες", που εξελίσσεται σε μεγάλη επιτυχία.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει με ένα μουσικό threesome στο Κύτταρο

Ο τραγουδοποιός θα εμφανίζεται κάθε Σάββατο, από τις 24 Ιανουαρίου 2026, μαζί με τον Κωστή Χριστοδούλου και τον Σωτήρη Ντούβα.

50 χρόνια Αθηνόραμα: Όταν ο Κουρκούλης και ο Πλούταρχος ήταν... ανερχόμενοι

Ανατρέχουμε στο αρχείο των 50 χρόνων του αθηνοράματος και ξεχωρίζουμε στιγμιότυπα από τη βιωματική ιστορία της πόλης. Όπως αυτά τα πορτρέτα των δύο τραγουδιστών, όταν παρατηρούσαμε ότι είχαν ακόμη φωνή νεανική.

Τα μπουζουξίδικα των '80s αναβιώνουν στη λεωφόρο Συγγρού

Η Βαγγελιώ Φασουλάκη, ο Γιώργης Μανωλάκης και ο Θοδωρής Σούκας υπόσχονται να αναβιώσουν τον κόσμου του Σκυλάδικου μεταφέροντας την ατμόσφαιρα της εποχής.

Τα techno πάρτι και τα electro events που θα πας το επόμενο διάστημα

Μία λίστα με τα electro, dance και techno ραντεβού που θα παίξουν στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες.