Στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού

Επέστρεψε στο «Fantasia», μαζί με την Ελένη Φουρέιρα και τον Πέτρο Ιακωβίδη, όπου θα εμφανίζεται από Παρασκευή έως και Κυριακή – δείτε φωτογραφίες.

Στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού

Με το «Αθήνα-Θεσσαλονίκη», που προέρχεται από τον καινούργιο δίσκο «Όσα νιώθω», από τον οποίο έχουν ήδη ξεχωρίσει τα τραγούδια «Το συμπέρασμα» και «Τα κατάφερες», άνοιξε το πρόγραμμα της νέας σεζόν στο «Fantasia» ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο τραγουδιστής που έχει καθιερωθεί πλέον ως ένα από τα βασικά ονόματα του mainstream ελληνικού τραγουδιού, θα εμφανίζεται στο μαγαζί από Παρασκευή έως και Κυριακή, πλαισιωμένος από τους Ελένη Φουρέιρα, Πέτρο Ιακωβίδη, Courtney Parker, Βάσια Θεοδοσίου, Ανδρομάχη και τον DJ Γιάννη Λάχανο. Τη σκηνοθετική επιμέλεια με τη μεταμοντέρνα ματιά έχει ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα (©Βαγγέλης Τασούλης):

Στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Fantasia

Λεωφ. Ποσειδώνος 5, Ελληνικό
  • Night Life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Η Ηρώ Σαϊα τραγουδά για γυναίκες που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στο ρεμπέτικο

Η παράσταση "Ρεμπέτισσες – Φωνές που δε λύγισαν" είναι αφιερωμένη σε γυναίκες που έζησαν "σαν φωτιά", αφήνοντας πίσω σπουδαία τραγούδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/02/2026

Ο Γιώργος Σαμπάνης παρουσίασε το "Δε Μ’ Αγαπούσες"

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης παρουσίασε τη νέα του επιτυχία, την οποία συνδυάζει με ένα ψαγμένο βίντεο.

Η techno ιέρεια Sama Abdulhadi επιστρέφει στην Αθήνα με extended set

Το Σάββατο 14/02, η Sama’ παρουσιάζει ένα extended set που υπόσχεται ένταση, βάθος και μια ολοκληρωμένη αφηγηματική εμπειρία στο dancefloor.

Σε αυτά τα μπουζουξίδικα αναστέναζε η Αθήνα στα 80s και τα 90s

Μία λίστα με τους πάλαι ποτέ ναούς της αθηναϊκής νύχτας, που κελαηδούσαν 7 ημέρες την εβδομάδα και θαμώνες που συχνά πήγαιναν σερί για δουλειά.

Καμία έκπληξη: Ο Θοδωρής Φέρρης γίνεται viral με το νέο άλμπουμ του, "Όσο Θα Γυρίζει Η Γη"

Προπομπός του άλμπουμ είναι το τραγούδι "Είπες", που εξελίσσεται σε μεγάλη επιτυχία.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει με ένα μουσικό threesome στο Κύτταρο

Ο τραγουδοποιός θα εμφανίζεται κάθε Σάββατο, από τις 24 Ιανουαρίου 2026, μαζί με τον Κωστή Χριστοδούλου και τον Σωτήρη Ντούβα.

50 χρόνια Αθηνόραμα: Όταν ο Κουρκούλης και ο Πλούταρχος ήταν... ανερχόμενοι

Ανατρέχουμε στο αρχείο των 50 χρόνων του αθηνοράματος και ξεχωρίζουμε στιγμιότυπα από τη βιωματική ιστορία της πόλης. Όπως αυτά τα πορτρέτα των δύο τραγουδιστών, όταν παρατηρούσαμε ότι είχαν ακόμη φωνή νεανική.