Η Joanna Drigo στη «Ρότα»

Unplugged live set με την pop-rock-folk τραγουδοποιό την Παρασκευή 22/7.

Η Joanna Drigo στη «Ρότα»

Ως αμετανόητοι θαμώνες του downtown ακόμη και μέσα στο ζεστό καλοκαίρι χαιρόμαστε που η «Ρότα» φιλοξενεί ξανά έστω και σποραδικά live events. Την Παρασκευή 22/7 θα πάμε στην cozy αυλή του all-day πολυχώρου (και θα προτιμήσουμε να αράξουμε στη μαρμάρινη σκάλα του) για να ακούσουμε την Joanna Drigo. Ανακάλυψη του Φίλιππου Πλιάτσικα, που έκανε την παραγωγή στο «Κάποιες ώρες γεννιούνται τα όνειρα», η τραγουδοποιός θα ερμηνεύσει unplugged επιλογές απ’ αυτό τον πρώτο της δίσκο, από τον δεύτερο με τίτλο «Ζυγός στην καρδιά» (σε παραγωγή του Βαγγέλη Μαρκαντώνη), καθώς και τραγούδια από το αγγλόφωνο pop, rock και folk ρεπερτόριο που εκφράζουν το στιλ της. Το live ξεκινά στις 22:00 και η είσοδος κοστίζει 4€. («Ρότα»: Σόλωνος 124, 2103801033)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Γιώργος Σαμπάνης παρουσίασε το "Δε Μ’ Αγαπούσες"

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης παρουσίασε τη νέα του επιτυχία, την οποία συνδυάζει με ένα ψαγμένο βίντεο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΗς ΛΟΥΚΑς
03/02/2026

Η techno ιέρεια Sama Abdulhadi επιστρέφει στην Αθήνα με extended set

Το Σάββατο 14/02, η Sama’ παρουσιάζει ένα extended set που υπόσχεται ένταση, βάθος και μια ολοκληρωμένη αφηγηματική εμπειρία στο dancefloor.

Σε αυτά τα μπουζουξίδικα αναστέναζε η Αθήνα στα 80s και τα 90s

Μία λίστα με τους πάλαι ποτέ ναούς της αθηναϊκής νύχτας, που κελαηδούσαν 7 ημέρες την εβδομάδα και θαμώνες που συχνά πήγαιναν σερί για δουλειά.

Καμία έκπληξη: Ο Θοδωρής Φέρρης γίνεται viral με το νέο άλμπουμ του, "Όσο Θα Γυρίζει Η Γη"

Προπομπός του άλμπουμ είναι το τραγούδι "Είπες", που εξελίσσεται σε μεγάλη επιτυχία.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει με ένα μουσικό threesome στο Κύτταρο

Ο τραγουδοποιός θα εμφανίζεται κάθε Σάββατο, από τις 24 Ιανουαρίου 2026, μαζί με τον Κωστή Χριστοδούλου και τον Σωτήρη Ντούβα.

50 χρόνια Αθηνόραμα: Όταν ο Κουρκούλης και ο Πλούταρχος ήταν... ανερχόμενοι

Ανατρέχουμε στο αρχείο των 50 χρόνων του αθηνοράματος και ξεχωρίζουμε στιγμιότυπα από τη βιωματική ιστορία της πόλης. Όπως αυτά τα πορτρέτα των δύο τραγουδιστών, όταν παρατηρούσαμε ότι είχαν ακόμη φωνή νεανική.

Τα μπουζουξίδικα των '80s αναβιώνουν στη λεωφόρο Συγγρού

Η Βαγγελιώ Φασουλάκη, ο Γιώργης Μανωλάκης και ο Θοδωρής Σούκας υπόσχονται να αναβιώσουν τον κόσμου του Σκυλάδικου μεταφέροντας την ατμόσφαιρα της εποχής.