Αντώνης Ρέμος: Ολική, δεύτερη επαναφορά στο «Διογένης Studio»

Οι εντυπώσεις μας από το ανανεωμένο πρόγραμμα με βάση το αφιέρωμα στον Χρήστο Νικολόπουλο και νέα παρτενέρ τη Γλυκερία, που θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 23/4.

Αντώνης Ρέμος: Ολική, δεύτερη επαναφορά στο «Διογένης Studio»

Το αφιέρωμα στο έργο του Χρήστου Νικολόπουλου παραμένει στο επίκεντρο, το ίδιο και οι επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου, η μία μετά την άλλη να σε κάνουν για πολλοστή φορά να παρατηρείς ότι αυτός ο τραγουδιστής έχει ίσως το δυναμικότερο ρεπερτόριο – κι όλα αυτά εκτελεσμένα από μια ικανότατη ορχήστρα, με μαέστρο τον Αντώνη Γούναρη, σολίστα τον Μανώλη Καραντίνη (που σε κάποιες στιγμές δίνει ρέστα με τους άλλους δύο μπουζουξήδες, Χρήστο Μπέκα και Γιώργο Ρόκα) και τον Αποστόλη Μαλλιά να αποσπά ειδική μνεία για τα soli του με το κλαρίνο (π.χ. στο «Μία είναι η ουσία»).

Αντώνης Ρέμος: Ολική, δεύτερη επαναφορά στο «Διογένης Studio» - εικόνα 1

Στο δεύτερο κύκλο των εμφανίσεων του Ρέμου στο «Διογένης Studio», αυτό που έχει αλλάξει είναι η παρτενέρ του (η Γλυκερία στη θέση της Φωτεινής Δάρρα) και η αφαίρεση των σκετς του πρώτου κύκλου, που αναμενόμενα δεν βρήκαν τη θέση τους μέσα στο λαϊκότροπο concept.

Η Γλυκερία παραμένει μια απόλαυση. Το διέκρινα στα μάτια ακόμη και των νεότερων θαμώνων, που μπορεί να μη διασταυρώνονται συχνά τη νύχτα μαζί της, αλλά την άκουγαν με θαυμασμό να λέει τα «Πάρε με απόψε, πάρε με», «Πήγα σε μάγισσες», τα «Χαμοπούλια» (με μια τούρμπο αμανετζίδικη εισαγωγή) ή το «Σε μια σχεδία», που η τραγουδίστρια προλογίζει ως ένα «τραγούδι ζωής» και κλείνει με μια αναφορά στο προσφυγικό και τις «θάλασσες που έχουν γίνει Αχερουσία». Ο τιμώμενος Χρήστος Νικολόπουλος έχει γράψει πολλά τραγούδια για τη Γλυκερία, γι’ αυτό η ανταλλαγή τραγουδιών του μεταξύ εκείνης και του Ρέμου στο ωριαίο αφιερωματικό μέρος κυλάει φυσικά και αρμονικά, καλύπτοντας ένα πενηντάχρονο συνθετικό έργο, από το «Νυχτερίδες και αράχνες» μέχρι το «Τώρα κι εγώ θα ζήσω».

Προς μεγάλη μας τέρψη, οι δύο ερμηνευτές έχουν φτιάξει άλλο ένα μέρος με ντουέτα (λέγοντας ο ένας τραγούδια του άλλου), ενώ βρίσκονται γενικά σε μεγάλα κέφια συμπαρασύροντας τον κόσμο που τους παρακολουθεί από την άνετα διαμορφωμένη αίθουσα.

Το πρόγραμμα στο «Διογένης Studio» θα παρουσιάζεται μέχρι το Σάββατο 23/4.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Λευτέρης Πανταζής και Άντζελα Δημητρίου μαζί στην "Αθηναία"

Μαζί τους οι Έλενα Τσαγκρινού, Άρις Πετράκης και Μαρία Πασαλίδου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/10/2025

Γιάννης Διονυσίου και Γιάννης Παπαγεωργίου μαζί επί σκηνής

Γιορτάζουν την κυκλοφορία του δίσκου με τίτλο "Λακούβα" με μια σειρά εμφανίσεων στον Σταυρό του Νότου Plus.

Η Μάγδα Βαρούχα και ο Χρήστος Αδαμόπουλος στα "Ακομπλεξ-Άριστα 2"

Επιστρέφουν για δεύτερη σεζόν στο "Ράδιο", στο Γκάζι.

Πέννυ Μπαλτατζή: Το swing γίνεται τρόπος ζωής στο "Stage 7"

Η ντίβα του swing παρουσιάζει τις Πέμπτες του Νοεμβρίου την παράσταση "Her Swing Majesty".

Μιχάλης Ρακιντζής και Κώστας Χαριτοδιπλωμένος στο απόλυτο anti-aging πάρτι

Οι δυο πετυχημένοι μουσικοσυνθέτες και τραγουδοποιοί στις πιο φουτουριστικά-νοσταλγικές βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Μία από τις πρεμιέρες της χρονιάς, με Νατάσα Θεοδωρίδου και Σάκη Ρουβά στο ''Εναστρον'

Οι δύο σταρ θα παρουσιάσουν -αρχής γενομένης από απόψε- ένα πρόγραμμα που φιλοδοξεί να μείνει αξέχαστο

Οι Πυξ Λαξ συναντούν Γιάννη Ζουγανέλη και Δημήτρη Σταρόβα στο Vox

Φέτος, ο χειμώνας στην Ιερά Οδό θα είναι 'για τις παλιές αγάπες'.