Ένα μουσικό πρόγραμμα-γιορτή κάθε Σάββατο στο «PassPort Κεραμεικός»

Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους κάθε Σάββατο με ένα από τα χορταστικότερα προγράμματα της σεζόν.

Ένα μουσικό πρόγραμμα-γιορτή κάθε Σάββατο στο «PassPort Κεραμεικός»

Όλα έδειχναν ότι αυτή η μουσική παράσταση θα πήγαινε στην παράταση: η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Γιώτα Νέγκα και η μπάντα τους έχουν βάλει τα δυνατά τους, ενώ μέχρι τώρα ο κόσμος που πηγαίνει στο «PassPort Κεραμεικός» για να τις δει φτάνει μέχρι την πόρτα. Το μουσικό πρόγραμμα που παρουσιάζουν οι τρεις γυναίκες, οι οποίες βρίσκονται σε απόλυτη ερμηνευτική φόρμα, κάνει την ανατροπή φέρνοντας το λαϊκό πρόγραμμα στην αρχή και συνεχίζοντας με τις δικές τους επιτυχίες – κι είναι από τα μεστότερα και χορταστικότερα αυτής της σεζόν. Όσοι δεν προλάβατε να το δείτε ή θέλετε να το ξαναδείτε, συνεχίζεται κάθε Σάββατο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Λευτέρης Πανταζής και Άντζελα Δημητρίου μαζί στην "Αθηναία"

Μαζί τους οι Έλενα Τσαγκρινού, Άρις Πετράκης και Μαρία Πασαλίδου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/10/2025

Γιάννης Διονυσίου και Γιάννης Παπαγεωργίου μαζί επί σκηνής

Γιορτάζουν την κυκλοφορία του δίσκου με τίτλο "Λακούβα" με μια σειρά εμφανίσεων στον Σταυρό του Νότου Plus.

Η Μάγδα Βαρούχα και ο Χρήστος Αδαμόπουλος στα "Ακομπλεξ-Άριστα 2"

Επιστρέφουν για δεύτερη σεζόν στο "Ράδιο", στο Γκάζι.

Πέννυ Μπαλτατζή: Το swing γίνεται τρόπος ζωής στο "Stage 7"

Η ντίβα του swing παρουσιάζει τις Πέμπτες του Νοεμβρίου την παράσταση "Her Swing Majesty".

Μιχάλης Ρακιντζής και Κώστας Χαριτοδιπλωμένος στο απόλυτο anti-aging πάρτι

Οι δυο πετυχημένοι μουσικοσυνθέτες και τραγουδοποιοί στις πιο φουτουριστικά-νοσταλγικές βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Μία από τις πρεμιέρες της χρονιάς, με Νατάσα Θεοδωρίδου και Σάκη Ρουβά στο ''Εναστρον'

Οι δύο σταρ θα παρουσιάσουν -αρχής γενομένης από απόψε- ένα πρόγραμμα που φιλοδοξεί να μείνει αξέχαστο

Οι Πυξ Λαξ συναντούν Γιάννη Ζουγανέλη και Δημήτρη Σταρόβα στο Vox

Φέτος, ο χειμώνας στην Ιερά Οδό θα είναι 'για τις παλιές αγάπες'.