Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης

Το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον 32χρονο τραγουδιστή συνέβη σήμερα το πρωί, Πέμπτη 18/2. 

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε σε τροχαίο που συνέβη σήμερα το πρωί, Πέμπτη 18/2, στη διασταύρωση της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Θράκης. Το Ι.Χ. που οδηγούσε ο τραγουδιστής ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες. Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός αναγνωρίστηκε από άνθρωπο του νυχτερινού μαγαζιού όπου θα εμφανιζόταν. Δύο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στο ίδιο νοσοκομείο.

Ο Παντελής Παντελίδης, γεννημένος στις 23/11/1983, ήταν μια μοναδική περίπτωση νεο-λαϊκού τραγουδοποιού, καθώς έγινε εξαιρετικά δημοφιλής αναρτώντας αυτοσχέδια βίντεο τραγουδιών με ερωτική θεματολογία στο YouTube. Αυτοδίδακτος μουσικός και τραγουδιστής, κυκλοφόρησε στα τέλη του 2012 τον πρώτο του δίσκο «Αλκοολικές οι νύχτες» (στη Minos - EMI), όπου περιλαμβάνονταν τα τραγούδια που έγιναν viral, όπως τα «Ποιος είναι αυτός» και «Συνοδεύομαι». Στα Mad Video Music Awards είχε βραβευτεί το 2013 ως πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης και το 2015 ως «Best Male Adult». To τελευταίο video clip του, σκηνοθετημένο από τον Κωνσταντίνο Ρήγο που είχε και τη σκηνοθετική επιμέλεια εμφανίσεών του σε νυχτερινά μαγαζιά, ήταν για το τραγούδι «Της Καρδιάς μου το γραμμένο», το οποίο προανήγγειλλε τη νέα δισκογραφική δουλειά του.



O Παντελίδης θα ξεκινούσε την Παρασκευή 19/2 εμφανίσεις στο «Teatro», με το ίδιο σχήμα με το οποίο είχε σημειώσει επιτυχία στη Θεσσαλονίκη (Δέσποινα Βανδή, Κώστας Μαρτάκης). Τις τελευταίες μέρες δεχόταν σφοδρή επίθεση από τους χρήστες των social media και τα ΜΜΕ με αφορμή ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι με αμφιλεγόμενη ομοιοκαταληξία, για το οποίο ζήτησε συγνώμη με την ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook:

Γράφοντας στίχους όπως πάντα με γνώμονα την αλήθεια της ψυχής μου έγραψα ένα τραγούδι για μία κοπέλα που ενώ ήταν με Ελληνόπουλο, το απαρνήθηκε προτιμώντας να ζήσει τη μεγάλη ζωή με έναν πλούσιο Τούρκο στη μεριά των κατεχόμενων.Έτσι ανέφερα μέσα στο τραγούδι τους στίχους «εκεί τι κάνεις;» και «πατρίδα πουλάς» χαρακτηρίζοντάς τη «σκάρτη». Είναι μία ερωτική ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα που μου έχουν εξιστορηθεί κατά καιρούς και με πείραξαν. Όσο για το αν γνωρίζω τη σοβαρότητα της λέξης κατεχόμενα και το αν συμπονώ και σέβομαι τους Ελληνοκύπριους δε χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο από το ό,τι το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου το έχω περάσει ως στρατιωτικός σε πολεμικά πλοία υπερασπιζόμενος τη σημαία της Ελλάδας και της Κύπρου πάντα έτοιμος να δώσω και τη ζωή μου αν χρειαστεί στη δύσκολη στιγμή και γι’ αυτό και έχω παρασημοφορηθεί απ’ την πατρίδα. Απ’ όσους πρόλαβαν να με καταδικάσουν ζητώ συγνώμη που τους στεναχώρησα αλλά δυστυχώς το ερμήνευσαν λάθος. Παρ’ όλα αυτά λόγω της παρεξήγησης αυτής και της διάστασης που πήρε το θέμα αποφάσισα ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στους Κύπριους φίλους μου να αποσύρω αυτό το τραγούδι γιατί όλο αυτό με πίκρανε. Σας ευχαριστώ όλους. Παντελής Παντελίδης

Στη σελίδα του στο Facebook, το «Teatro» ανέβασε μία μαύρη φωτογραφία, ενώ η λιτή ανάρτηση της δισκογραφική εταιρείας Minos - EMI αναφέρει:

Είμαστε σοκαρισμένοι από την ξαφνική είδηση του θανάτου του αγαπημένου μας Παντελή. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουν τον πόνο μας... Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

15 50 και Νικολέττα Καρρά υποδέχονται τους Γιάννη Σαββιδάκη και Λάκη Παπαδόπουλο

Με ροκ διάθεση και θετική ενέργεια συνεχίζονται οι μουσικές βραδιές "Καλοκαίρι αλλιώς" στην Ταράτσα Λαμπέτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/06/2025

Τα μπουζούκια του καλοκαιριού

Το τέλος της άνοιξης και οι πρώτες ζέστες εξακολουθούν να οριοθετούν ένα φινάλε σεζόν για τους μεγάλους κλειστούς χώρους και για τα προγράμματα του χειμώνα. Αλλά κάποια ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης διαλέγουν να συνεχίσουν, κομίζοντας νέες προτάσεις στο κοινό της πόλης.

Τι ετοιμάζει το Gustav για τον Ιούνιο;

Το Gustav Athens καλωσορίζει το καλοκαίρι με ένα πλούσιο πρόγραμμα που μεταμορφώνει τα Παρασκευοσάββατά μας.

Τι μεγαλοπρεπές ετοιμάζει γι' αυτό το καλοκαίρι ο Νίκος Βέρτης

Ο δημοφιλής σταρ θα βρεθεί δίπλα στη θάλασσα, με ένα σπέσιαλ πρόγραμμα στηριγμένο στα πιο αγαπητά του τραγούδια.

Ωδή στο αττικό καλοκαίρι: Η "Ταράτσα του Φοίβου" ξαναπιάνει δουλειά

Με πρώτους προσκεκλημένους τη Μαρίνα Σπανού, τον Σπήλιο Φλώρο και τον Φώτη Λάμαρη.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Josephine δίνουν ρυθμό στο αθηναϊκό καλοκαίρι

Μετά από τις χειμερινές του εμφανίσεις, ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει με μια συνεργασία φαινόμενο.

O Πάνος Κιάμος συναντά τον Γιώργο Κακοσαίο στο "Fantasia"

Το φετινό καλοκαίρι στην Αθήνα ξεκινά με τον πιο δυναμικό τρόπο, καθώς δύο γενιές του ελληνικού τραγουδιού συναντιούνται για να προσφέρουν νύχτες γεμάτες μελωδία και αυθεντική διασκέδαση.