«Vinyl Attack – Generation’s Party»: Πάρτι απ’ τα παλιά

Παρέα με τον Λάμπη Λιβιεράτο, τη Σοφία Αρβανίτη, τον Άγγελο Πυριόχο, τον Κώστα Παπαγεωργίου και τις αναμνήσεις από ένα ανέμελο παρελθόν.

«Vinyl Attack – Generation’s Party»: Πάρτι απ’ τα παλιά

Τέσσερις δεκαετίες διασκέδασης, από τα ’60s έως τα ’90s αναβιώνουν στο μεγάλο «Vinyl Attack – Generation’s Party» το Σάββατο 13/2 στο «Βοτανικός Live Stage». Στη χρονομηχανή θα επιβιβαστούν μαζί σας ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Σοφία Αρβανίτη, ο Άγγελος Πυριόχος στα decks και ο Κώστας Παπαγεωργίου με stand-up comedy μονόλογο. Οι διοργανωτές υπόσχονται πολλούς ακόμη τραγουδιστές και χορευτές, καθώς και προβολές, οπτικά εφέ και happenings, που θα ξυπνήσουν τις αναμνήσεις σε μεγαλύτερους και μικρότερους από τις εποχές που η διασκέδαση ήταν ανέμελη και αθώα.

Το «Vinyl Attack – Generation’s Party» ξεκινά στις 22:00 και τα εισιτήρια κοστίζουν 10€ στην προπώληση (από το δίκτυο του Viva.gr) και 12€ στην πόρτα, με μπίρα ή κρασί.

Περισσότερες πληροφορίες

Βοτανικός

Ιερά Οδός 72 & Σπ. Πάτση, Βοτανικός
  • Night Life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Λευτέρης Πανταζής και Άντζελα Δημητρίου μαζί στην "Αθηναία"

Μαζί τους οι Έλενα Τσαγκρινού, Άρις Πετράκης και Μαρία Πασαλίδου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/10/2025

Γιάννης Διονυσίου και Γιάννης Παπαγεωργίου μαζί επί σκηνής

Γιορτάζουν την κυκλοφορία του δίσκου με τίτλο "Λακούβα" με μια σειρά εμφανίσεων στον Σταυρό του Νότου Plus.

Η Μάγδα Βαρούχα και ο Χρήστος Αδαμόπουλος στα "Ακομπλεξ-Άριστα 2"

Επιστρέφουν για δεύτερη σεζόν στο "Ράδιο", στο Γκάζι.

Πέννυ Μπαλτατζή: Το swing γίνεται τρόπος ζωής στο "Stage 7"

Η ντίβα του swing παρουσιάζει τις Πέμπτες του Νοεμβρίου την παράσταση "Her Swing Majesty".

Μιχάλης Ρακιντζής και Κώστας Χαριτοδιπλωμένος στο απόλυτο anti-aging πάρτι

Οι δυο πετυχημένοι μουσικοσυνθέτες και τραγουδοποιοί στις πιο φουτουριστικά-νοσταλγικές βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Μία από τις πρεμιέρες της χρονιάς, με Νατάσα Θεοδωρίδου και Σάκη Ρουβά στο ''Εναστρον'

Οι δύο σταρ θα παρουσιάσουν -αρχής γενομένης από απόψε- ένα πρόγραμμα που φιλοδοξεί να μείνει αξέχαστο

Οι Πυξ Λαξ συναντούν Γιάννη Ζουγανέλη και Δημήτρη Σταρόβα στο Vox

Φέτος, ο χειμώνας στην Ιερά Οδό θα είναι 'για τις παλιές αγάπες'.