Η «βασίλισσα της νύχτας» στην «Αθηναΐδα»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μας ξαναγυρνά σε ένα παρελθόν ανέμελης διασκέδασης στο αυτοβιογραφικό one-woman show «Μια ζωή... Ζωζώ», από την Παρασκευή 8/1.

Η «βασίλισσα της νύχτας» στην «Αθηναΐδα»

«Είμαι παλιά... καινούργια» μου λέει στην τηλεφωνική συνομιλία μας όταν τη ρωτώ για το μυστικό της αγέραστης δημοτικότητάς της. Για την εμφάνιση δεν έχει νόημα να τη ρωτήσω, γιατί από μόνος μου την αποδίδω στο κέφι της – εκείνη το αποδίδει επίσης στην ευτυχισμένη και γεμάτη ζωή που έχει ζήσει ή στη θάλασσα που της δίνει δύναμη. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη κουβαλά ιστορίες από ένα παρελθόν ανέμελης διασκέδασης, τις οποίες χαίρεται να μοιράζεται με ένα κοινό που τη θεωρεί σύμβολο.

Τέτοιες ιστορίες, από τα παρασκήνια των επιθεωρήσεων του «Ακροπόλ» και των στούντιο της Finos Film, την πίστα της «Κομπαρσίτας», τις συναντήσεις με τον Anthony Quinn και τον Roger Moore θα ακούσουμε διανθισμένες με τραγούδι στη μουσική παράσταση «Μια ζωή... Ζωζώ» στην «Αθηναΐδα». Μετά την προ πενταετίας επίσης αυτοβιογραφική «Ζωή σαν παραμύθι», η Σαπουντζάκη συνεργάζεται ξανά με τον Δημήτρη Μαλισσόβα (σκηνοθεσία, κείμενα, φωτισμοί), ενώ στο one-woman show της θα τη συνοδεύουν ο Δημήτρης Μπουζάνης (πιάνο), ο Γιώργος Καυγάς (μπουζούκι) και ο Παύλος Εμμανουηλίδης (στο ρόλο του κομπέρ). Πρεμιέρα την Παρασκευή 8/1 και παραστάσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

15 50 και Νικολέττα Καρρά υποδέχονται τους Γιάννη Σαββιδάκη και Λάκη Παπαδόπουλο

Με ροκ διάθεση και θετική ενέργεια συνεχίζονται οι μουσικές βραδιές "Καλοκαίρι αλλιώς" στην Ταράτσα Λαμπέτη.

Τα μπουζούκια του καλοκαιριού

Το τέλος της άνοιξης και οι πρώτες ζέστες εξακολουθούν να οριοθετούν ένα φινάλε σεζόν για τους μεγάλους κλειστούς χώρους και για τα προγράμματα του χειμώνα. Αλλά κάποια ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης διαλέγουν να συνεχίσουν, κομίζοντας νέες προτάσεις στο κοινό της πόλης.

Τι ετοιμάζει το Gustav για τον Ιούνιο;

Το Gustav Athens καλωσορίζει το καλοκαίρι με ένα πλούσιο πρόγραμμα που μεταμορφώνει τα Παρασκευοσάββατά μας.

Τι μεγαλοπρεπές ετοιμάζει γι' αυτό το καλοκαίρι ο Νίκος Βέρτης

Ο δημοφιλής σταρ θα βρεθεί δίπλα στη θάλασσα, με ένα σπέσιαλ πρόγραμμα στηριγμένο στα πιο αγαπητά του τραγούδια.

Ωδή στο αττικό καλοκαίρι: Η "Ταράτσα του Φοίβου" ξαναπιάνει δουλειά

Με πρώτους προσκεκλημένους τη Μαρίνα Σπανού, τον Σπήλιο Φλώρο και τον Φώτη Λάμαρη.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Josephine δίνουν ρυθμό στο αθηναϊκό καλοκαίρι

Μετά από τις χειμερινές του εμφανίσεις, ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει με μια συνεργασία φαινόμενο.