7 live acts με υψηλό party vibe!

Θυμάστε τα σπιτικά parties στα οποία όλα μπορούσαν να συμβούν μουσικά και ξεβιδωνόμασταν στο χορό; Σαν να ήταν DJs σε τέτοιες συναθροίσεις, οι τραγουδιστές και οι μπάντες που παρουσιάζουμε ανακατεύουν απενοχοποιημένα διαφορετικά είδη και μας προσκαλούν στα πιο διασκεδαστικά live της πόλης.

7 live acts με υψηλό party vibe!

Θυμάστε τα σπιτικά parties στα οποία όλα μπορούσαν να συμβούν μουσικά και ξεβιδωνόμασταν στο χορό; Σαν να ήταν DJs σε τέτοιες συναθροίσεις, οι τραγουδιστές και οι μπάντες που παρουσιάζουμε ανακατεύουν απενοχοποιημένα διαφορετικά είδη και μας προσκαλούν στα πιο διασκεδαστικά live της πόλης.

Tonis Sfinos

7 live acts με υψηλό party vibe! - εικόνα 1

Ούτε­ που το φανταζόταν η μάνα του όταν τον έστελνε στην Αμερική να δουλέψει σερβιτόρος σε μπουζουξίδικο ότι κάποια στιγμή θα γινόταν περιζήτητος performer. Η χαρισματική περσόνα (και τα φανταχτερά κοστούμια του) έχουν θαμπώσει την αθηναϊκή νύχτα, ενώ οι ασταμάτητες αναφορές του είναι αρκετές για να γεμίσουν ένα εγχειρίδιο pop κουλτούρας των ’70s και ’80s. Κάθε Σάββατο στο «Gotham» βάζει τα (υπερμεγέθη) γυαλιά στον Τζέιμς Μποντ αναλαμβάνοντας να φέρει εις πέρας την άκρως διασκεδαστική «Επιχείρηση Οκταπούσι» μαζί με τη Αρλύν («το εντελβάης της Κούβας») και τη Λόλα που ήταν ένα «λάθος στιγμιαίο».

Μύρωνας Στρατής - Ησαΐας Ματιάμπα

7 live acts με υψηλό party vibe! - εικόνα 2

Πέντε γεμάτες σελίδες Α4 χρειάζονται για να χωρέσει το setlist των δύο τραγουδιστών – μόνο σε μία ώρα στο Plus του «Σταυρού του Νότου» μέτρησα ψυχαναγκαστικά καμιά πενηνταριά τραγούδια και στη συνέχεια τα παράτησα για να χορεύω μαζί με τη γαλαρία. Με ταχύτητα­… ρεφρέν, ο Μύρωνας και ο Ησαΐας περνούν από τα δικά τους τραγούδια στα ’90s και από εκεί στα κιτς ’80s, σε club hits, σε νησιώτικα (που σηκώνουν τον κόσμο στη σκηνή), σε ένα αφιέρωμα στους Πυξ Λαξ και πάει λέγοντας. Μέσα σε δύο χρόνια κοινών εμφανίσεων, έχουν φτιάξει το καλύτερο δίδυμο entertainers της πόλης.

Onirama

7 live acts με υψηλό party vibe! - εικόνα 3

Μια ομάδα με καλό δέσιμο, που αβίαστα διαλέγει τι θα πει αλλά κι ένα party playlist με τραγούδια από διαφορετικούς χώρους σε μια σωστή ροή: αυτά είναι, σύμφωνα με τον Θοδωρή Μαραντίνη, τα μυστικά της δημοφιλούς pop-rock μπάντας που εδώ και μία δεκαετία μας φτιάχνει τη διάθεση σαν να ακούγαμε έναν ακομπλεξάριστο DJ σε ένα σπιτικό party. Οι Onirama αποδεικνύουν και φέτος στο ολοκαίνουργιο «Camorra» ότι είναι ένα από τα πιο feelgood σχήματα.

Wedding Singers

7 live acts με υψηλό party vibe! - εικόνα 4

Αυτή θα ήθελες να είναι η μπάντα στο γάμο σου, ειδικά αν είσαι στα 30 με 40 και στα νιάτα σου ξεβιδωνόσουν στο χορό με το «Sunglasses at night» του Corey Hart και το «Insomnia» των Faithless. «Από την αρχή είδαμε ότι ο κόσμος ψηνόταν να κάνει ψυχοθεραπεία στα live μας», μου λέει ο Θοδωρής Μαυρογιώργης για τη ’90s cover band που εμφανιζόταν σταθερά για τέσσερα χρόνια στο «Τώρα Κ44», έκανε support στην Άννα Βίσση στο «Rex» και φέτος συνεχίζει (ανανεωμένη μουσικά και ενδυματολογικά – τέρμα τα κοστούμια και οι γραβάτες!) να αναβιώνει τα σπιτικά parties στο «Bourbon» της Γλυφάδας κάθε Πέμπτη.

Μαριέττα Φαφούτη

7 live acts με υψηλό party vibe! - εικόνα 5

Ακόμη κι αν τη βλέπεις πρώτη φορά, σε μερικά λεπτά σε έχει κάνει να αισθανθείς ότι έχεις έρθει να δεις μια φίλη σου να τραγουδάει. Αλλά δεν είναι μόνο η φιλικότατη­ προσωπικότητά της που λύνει τον κόσμο στα live της. Είναι και η ασταμάτητη παραγωγή πιασάρικων μελωδιών και στίχων ή οι απίθανες διασκευές της (δια­σκευές-«ξύλο» τις χαρακτηρίζει η ίδια από το χορευτικό πανικό που προκαλούν). Όπως κάθε φορά που τη βλέπουμε, έτσι και στο «Gazarte» στις 5/12 δεν θα αντισταθούμε να γίνουμε το «μπαλέτο» της με τις κινήσεις που θα μας υποδείξει από τη σκηνή!

Idra Kayne

7 live acts με υψηλό party vibe! - εικόνα 6

«Μου κάνει εντύπωση όταν κάποιος δεν χορεύει», παρατηρεί γελώντας η μισή­ Αφρικανή και μισή Ελληνίδα τραγουδίστρια όταν τη ρωτάω πόσο εύκολο είναι να ξεσηκώσει το κοινό της. Δεν είναι υπερβολική: το soul, funk και R&B σόου της θα δώσει αμέσως ρυθμό στο σώμα σας όταν την πετύχετε στο «Faust» (βρίσκεται εκεί δύο φορές το μήνα) ή σε λαϊβάδικα όπως το «Bookabar» στο Μαρούσι και ο «Παλιάτσος» στην Πεντέλη αλλά και ακούγοντας το δίσκο της «Don’t walk away».

Άλεξ Οικονόμου & The Band

7 live acts με υψηλό party vibe! - εικόνα 7

Έχοντας ζήσει­ στην Αμερική τη φάση με τις cover bands, ο τραγουδιστής που ξεχωρίσαμε στο «The Voice» έχει ξεκινήσει εδώ και λίγους μήνες με μέλη από τα πρώην Κόκκινα Χαλιά να παρουσιάζουν αναπάντεχες διασκευές των radio hits της εποχής. «Προσπαθούμε να κρατάμε το πρόγραμμα διαρκώς φρέσκο και να αποφεύγουμε τα χιλιο-ειπωμένα τραγούδια», μου λέει ο Άλεξ περιγράφοντας τις επιλογές τους. Έτσι στις εμφανίσεις τους που ξεκινούν στο «Manor House» του Περιστερίου από την πρώτη Πέμπτη του Δεκεμβρίου θα ακούσετε από ένα latin «Skyfall» μέχρι ένα reggae «Wrecking ball».

Περισσότερες πληροφορίες

Σταυρός του Νότου Plus

Φραντζή & Θαρύπου, Νέος Κόσμος
  • Night Life

Manor House

Αιμιλίου Βεάκη 36, Περιστέρι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.