Σε μια από τις ομορφότερες ταράτσες της Αθήνας σε περιμένει ζωντανή μουσική, κάθε βράδυ

Η Θερινή Μπουάτ «Ολυμπιάς» ανοίγει τις πόρτες της, γεννώντας έναν νέο καλοκαιρινό προορισμό στην καρδιά της Αθήνας τις βραδιές του Ιουνίου.

Θερινή Μπουάτ «ΟΛΥΜΠΙΑΣ»

Στον 6ο όροφο του ιστορικού ξενοδοχείου Ολυμπάς, στην οδό Αθηνάς 57, δημιουργήθηκε μια δροσερή μουσική όαση με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και τον φωτισμένο Παρθενώνα.

Η Θερινή Μπουάτ "Ολυμπιάς" μας προσκαλεί να ζήσουμε ένα διαφορετικό καλοκαίρι κάτω από τα αστέρια, με ατμόσφαιρα παλιάς Αθήνας, ζωντανή μουσική, δροσερά ποτά και ένα πρόγραμμα που αλλάζει κάθε βράδυ.

Jazz, latin, bossa nova, μουσικό θέατρο, αφιερώματα σε μεγάλους Έλληνες δημιουργούς, stand-up comedy, καμπαρέ και ιδιαίτερες μουσικές παραστάσεις συνθέτουν ένα πολυσυλλεκτικό καλλιτεχνικό ταξίδι, με την επιμέλεια του Παντελή Αμπαζή.

Από τις 18 Ιουνίου και κάθε βράδυ, η πιο όμορφη ταράτσα της πόλης γίνεται σημείο συνάντησης για όσους αγαπούν τη μουσική, την ατμόσφαιρα και τις αυθεντικές καλοκαιρινές βραδιές στο κέντρο της Αθήνας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

  • Πέμπτη 18 & Δευτέρα 22 Ιουνίου

ILLIODOR – Latin Jazz Trio
Ξέφρενοι latin ρυθμοί, σαξόφωνο, τρομπέτα, κουβανέζικα κρουστά και ακαταμάχητο groove. Μια βραδιά γεμάτη καλοκαιρινή ενέργεια, θετικά vibes και χορευτική διάθεση.

  • Παρασκευή 19 & Πέμπτη 25 Ιουνίου

Tribute to George Zampetas – "Ανωτάτη Ζαμπετική"
Ο Νίκος Κούρος, ο Άρης Κούκος και ο Παντελής Αμπαζής τιμούν τον Γιώργο Ζαμπέτα με τραγούδια, μελωδίες, χιούμορ και αυθεντικό λαϊκό συναίσθημα.

  • Σάββατο 20 & Σάββατο 27 Ιουνίου

Ο Madame Παντελής Αμπαζής
Με jazz διάθεση και rock άποψη, ο Παντελής Αμπαζής και οι The Other Half Note παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια, ιστορίες, χιούμορ και καλοκαιρινή ανεμελιά.

  • Κυριακή 21 Ιουνίου

Nosso Mundo Trio
Jazz, bossa nova και soul σε μια ατμοσφαιρική βραδιά με αγαπημένες μελωδίες, αυτοσχεδιασμό και την ξεχωριστή μαγεία της ακουστικής μουσικής.

  • Τρίτη 23 & Τρίτη 30 Ιουνίου

Pivert Chamber Classical Jazz Trio
Η κλασική μουσική συναντά τη jazz μέσα από πρωτότυπες ενορχηστρώσεις έργων των Bach, Chopin, Satie και Tchaikovsky.

  • Τετάρτη 24 & Δευτέρα 29 Ιουνίου

"GREEK MYTHOLOGY" by Tenorman
Ένα ξεκαρδιστικό one-man show που συνδυάζει stand-up comedy, μουσικό θέατρο και ελληνική μυθολογία με μια σύγχρονη, ανατρεπτική ματιά.

  • Παρασκευή 26 Ιουνίου

PANIC BOYS + Special Girls
Ένα σουρεαλιστικό μουσικό καμπαρέ όπου το rock, η jazz, η ποπ και το θέατρο συναντιούνται σε μια παράσταση γεμάτη ενέργεια και εκπλήξεις.

  • Κυριακή 28 Ιουνίου

Tribute to Mikis Theodorakis – "Ο Εύθυμος Μίκης"
Μια διαφορετική προσέγγιση στο έργο του Μίκη Θεοδωράκη, φωτίζοντας τη χαρούμενη, σατιρική και ανθρώπινη πλευρά του μεγάλου συνθέτη.

Info:

Ημ/νίες: 18 - 30 Ιουνίου

Ώρα: 21.00

Εισιτήρια: more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ολυμπιάς

Aθηνάς 57, (6ος όροφος)
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Rolling Stones ετοίμασαν το νέο άλμπουμ τους και το διαφημίζουν με podcast

Το podcast των The Rolling Stones έχει έξι επεισόδια και μεταφέρει τους ακροατές σε ένα προσωπικό και αποκλειστικό ταξίδι που αφηγείται την ιστορία της έμπνευσης, της σύνθεσης και της ηχογράφησης του νέου άλμπουμ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΗς ΛΟΥΚΑς
23/06/2026

Ο αρχαιολογικός χώρος της Ρωμαϊκής Αγοράς φιλοξενεί την πιο funk συναυλία με ελεύθερη είσοδο

Στο πλαίσιο του Attica Roots Festival θα απολαύσουμε στις 25 Ιουνίου τη συναυλία του συγκροτήματος με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ηλεκτρονική μουσική κάτω από τα αστέρια: Το MUZIK SAVEZ στο W Costa Navarino

Ηλεκτρονική μουσική, αλμύρα και βραδιές που μοιάζουν να μην τελειώνουν. Το MUZIK SAVEZ επιστρέφει στο W Costa Navarino με κορυφαία DJ sets και καλοκαιρινή ενέργεια.

Οι Human Touch παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ

Το "Colorblind" περιλαμβάνει 12 πρωτότυπες συνθέσεις και αποτελεί την πιο πρόσφατη καλλιτεχνική κατάθεση του τρίο.

Anavra Fest 2026: Τρεις ημέρες γεμάτες μουσική και φύση στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Πηγών Ανάβρας

Hip hop, έντεχνο, alternative και ελληνικό ροκ συνδυάζονται με την παράδοση, σε ένα τριήμερο γεμάτο ενέργεια, συναίσθημα και ασταμάτητο χορό.

Η Βιολέτα Ίκαρη μπορεί να πει με σιγουριά πως κάνει ό,τι της αρέσει

Η Βιολέτα παρουσίασε πρόσφατα το νέο EP της με τίτλο "Σύννεφα Μπαλόνια" με 5 τραγούδια τα οποία υπογράφουν ο Οδυσσέας Ιωάννου (στίχους) και ο Σταύρος Σιόλας (μουσική). Μιλά γι' αυτό αλλά όχι μόνο γι΄ αυτό στο "α".

Ιούλιος με μουσική στην Ταράτσα του Θεάτρου Λαμπέτη

Αγαπημένοι καλλιτέχνες και ξεχωριστά αφιερώματα θα φιλοξενηθούν κάτω από τον αθηναϊκό ουρανό.