Όσα θα δούμε στο φεστιβάλ της "Μαργιώρας" στην Κύθνο

Οι Φοίβος Δεληβοριάς, Pan Pan, Trashformers αλλά και ο Σπύρος Γραμμένος έρχονται στο Margiora Backyard Festival.

Φοίβος Δεληβοριάς © Δημήτρης Μακρής

Η "Μαργιώρα" στην Κύθνο ετοιμάζεται για το πιο uplifting καλοκαιρινό μουσικό φεστιβάλ που θα αφήσει αξέχαστες αναμνήσεις σε όλους τους επισκέπτες. Από τις 14 Ιουλίου έως τις 7 Αυγούστου, καταξιωμένοι καλλιτέχνες θα γεμίσουν την ατμόσφαιρα με μουσικές, χορό και χαμόγελα. Η "Μαργιώρα", για 2η χρονιά, συνεχίζει να γεμίζει την χώρα της Κύθνου με μουσικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με τις επερχόμενες εκδηλώσει

Διαβάστε Επίσης

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 5α γενέθλια της "Μαργιώρας", ο αγαπημένος Φοίβος Δεληβοριάς θα μας ταξιδέψει με την ξεχωριστή φωνή και τις βαθιά συναισθηματικές του ερμηνείες. Η πλατεία της Μαργιώρας θα γεμίσει μαγευτικούς ήχους και αγαπημένα τραγούδια, προσφέροντας μια μοναδική μουσική εμπειρία. Μην χάσετε αυτή την ξεχωριστή βραδιά που υπόσχεται να είναι γεμάτη εκπλήξεις, με ιδιαίτερα cocktails και εκλεκτά αποστάγματα, στις 14 ΙουλίουΠροπώληση εισιτηρίων εδώ.

Το μπαρ της "Μαργιώρας" μετατρέπεται σε "Ανισόπεδη Ντίσκο" με τους Pan Pan και Years of Youth, στις 27 Ιουλίου. Η φιλία και η μουσική συνεργασία τους υπόσχονται να μας μεταφέρουν στον φαντασμαγορικό τους κόσμο με χορό και έντονα beats. Ελάτε να χορέψουμε με επιτυχίες όπως "Ανισόπεδη Ντίσκο” και "Χτύπα με σαν ρεύμα στην πίστα” και να ζήσουμε αξέχαστες στιγμές γεμάτες ενέργεια και χαρά. Προπώληση εισιτηρίων εδώ.

Pan Pan Years of Youth
​​

Οι Trashformers θα φέρουν τη νοσταλγία των 90s στην Κύθνο στις 3 Αυγούστου, συμμετέχοντας στο Margiora Backyard Festival. Το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει το μοναδικό DJ set των Trashformers, που γιορτάζουν τα 20 χρόνια τους με ένα εκρηκτικό, χορευτικό και οπτικοακουστικό υπερθέαμα. Οι Trashformers είναι γνωστοί για τα εντυπωσιακά show-parties τους, αναβιώνοντας μουσικές δεκαετίες όπως τα 80s, 90s και 00s. Υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη ενέργεια και πάθος, μετατρέποντας τις καλοκαιρινές νύχτες της Κύθνου σε μια μοναδική εμπειρία. Η Μαργιώρα ετοιμάζει ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική και διασκέδαση, και καλεί το κοινό να παρακολουθήσει τα επερχόμενα events. Προπώληση εισιτηρίων εδώ.

Σπύρος Γραμμένος
© Dia Papadopoulou

Ο Σπύρος Γραμμένος, γνωστός για το ιδιαίτερο στυλ του που συνδυάζει μουσική και χιούμορ, υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά στις 7 Αυγούστου. Με τις πρωτότυπες συνθέσεις του και τις ειλικρινείς ερμηνείες του, υπόσχεται να μετατρέψει τη βραδιά σε ένα ασταμάτητο πάρτι. Ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί του και να απολαύσουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία με μουσική, καλό ποτό και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Προπώληση εισιτηρίων εδώ

Διαβάστε Επίσης


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Φεστιβάλ Μπαρόκ Μουσικής σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα: εξερευνώντας τη μουσική του 18ου αιώνα "των μεταβάσεων"

Το πολύτιμο Φεστιβάλ Μπαρόκ Μουσικής που παρουσιάζεται κάθε Νοέμβρη σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αποτελεί πλέον τη σημαντικότερη διοργάνωση παλαιάς μουσικής στη χώρα μας, κάτι που επιβεβαίωσε, πέραν της αδιαμφισβήτητης ποιότητάς του, και η τεράστια προσέλευση του κοινού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
05/12/2025

Η Νένα Βενετσάνου δεν ήταν έτοιμη για τις "Ρεμπέτισσες Ψυχές"

Η σπουδαία ερμηνεύτρια σε μια εξομολογητική συνέντευξη για τις γυναίκες του ρεμπέτικου, τη δημιουργία της παράστασης και όσα ανακάλυψε μέσα από αυτές.

4 συναυλίες και παραστάσεις τον Δεκέμβριο για μικρούς και μεγάλους λάτρεις της μουσικής

Από το γκαλά όπερας με έργα του Τζουζέπε Βέρντι ως το κλασικό παραμύθι των Χριστουγέννων "Ο Καρυοθραύστης" το πρόγραμμα του θεάτρου Ολύμπια είναι σίγουρα ενδιαφέρον.

Οι Onirama στο απόλυτο Χριστουγεννιάτικο τριήμερο πάρτι

Έρχονται στο Θέατρο Άλσος ΔΕΗ, στις 23, 24 & 25 Δεκεμβρίου 2025.

Όλα όσα σε περιμένουν τις γιορτές στο Half Note Jazz Club

Η πόλη γιορτάζει στον αγαπημένο της jazz προορισμό και, μεταξύ άλλων, κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με Emma Smith και Jive Aces.

Ο Δεκέμβρης του Παύλου Σιδηρόπουλου

Μπορεί να κύλησαν 35 χρόνια από τον θάνατό του, όμως τρεις γενιές εγχώριων rockers φροντίζουν και κρατούν τη μνήμη του ζωντανή, χάρη σε μια μεγάλη συναυλία-γιορτή στο ιστορικό "Κύτταρο" (φέτος λαμβάνει χώρα την Παρασκευή 5/12), την οποία τιμά πλήθος κόσμου.