Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στους Queen από τους Rock up Όλα

Rock up Όλα

Το Hard Rock Cafe Athens, στο Μοναστηράκι ετοιμάζει μια μοναδική βραδιά αφιερωμένη στους Queen. Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, από τις 9 έως τις 11.30 μ.μ., η μπάντα Rock up Όλα θα χαρίσει στο κοινό μια μοναδική ροκ εμπειρία, παίζοντας ζωντανά μερικά από τα πιο θρυλικά τραγούδια του μεγάλου συγκροτήματος,

Αλλά οι ροκ βραδιές δεν σταματάνε: o Σεπτέμβριος συνεχίζει δυναμικά στο Hard Rock Cafe Athens, με την επιστροφή των DJ Nights. Παρασκευή 15 και Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, από τις 7.30 μ.μ. μπαίνουμε στον ρυθμό του Σαββατοκύριακου με σπέσιαλ μουσικές επιλογές για τις πιο hard rock βραδιές. 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στο 210 3245170 ή στο athens_salescoordinator@hardrock.com ">athens_salescoordinator@hardrock.com 

Λίγα λόγια για το Hard Rock®

Η Hard Rock International (HRI) είναι μια από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες παγκοσμίως με εγκαταστάσεις σε περισσότερες από 70 χώρες που εκτείνονται σε 290 τοποθεσίες και περιλαμβάνουν ξενοδοχεία, καζίνο, Rock Shops®, Live Performance Venues και καφέ. Η HRI ξεκίνησε, επίσης, μια κοινή επιχείρηση με την επωνυμία Hard Rock Digital το 2020, ένα διαδικτυακό αθλητικό βιβλίο λιανικής πώλησης και μια διαδικτυακή πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών. Ξεκινώντας με μια κιθάρα του Eric Clapton, η Hard Rock κατέχει σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο πολύτιμη συλλογή αυθεντικών μουσικών αναμνηστικών στον κόσμο με περισσότερα από 87.000 κομμάτια, τα οποία εκθέτονται στις τοποθεσίες της παγκοσμίως. Η Hard Rock έχει τιμηθεί ως ένας από τους καλύτερους εργοδότες για τη διαφορετικότητα/ποικιλομορφία από το περιοδικό Forbes, ως ο κορυφαίος εργοδότης για τις γυναίκες και ως ο κορυφαίος εργοδότης στη βιομηχανία ταξιδιών και αναψυχής, τυχερών παιχνιδιών και ψυχαγωγίας. Η Hard Rock χαρακτηρίστηκε, επίσης, ως εταιρεία με την καλύτερη διαχείριση στις ΗΠΑ από την Deloitte Private και την Wall Street Journal και ανακηρύχθηκε η κορυφαία μάρκα ξενοδοχείων στη μελέτη ικανοποίησης επισκεπτών της JD Power στη Βόρεια Αμερική για τα ξενοδοχεία για δεύτερη συνεχή χρονιά. Η μάρκα ανήκει στη μητρική εταιρεία HRI The Seminole Tribe της Φλόριντα. 

Περισσότερες πληροφορίες

Hard Rock Cafe Athens

Αδριανού 52, Μοναστηράκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
01/05/2024

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.

José Carreras και Plácido Domingo σε μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών.