Οδηγός Μουσικής

Οι Jinjer και οι Vended θα πλαισιώσουν τους Slipknot στο Release Athens

Dύο από τα πιο hot γκρουπ της μέταλ έρχονται στην τελευταία ημέρα του πολυσυλλακτικού φεστιβάλ.

Jinjer © Alina Chernohor

Σε ένα από τα σημαντικότερα μουσικά γεγονότα της Αθήνας θα ανέβουν στην σκηνή οι Jinjer και Vended πλαισιώνοντας τους Slipknot και Sepultura στο Release Athens στην πλατεία Νερού. Το Σάββατο 23 Ιουλίου, θα εμφανιστούν οι Jinjer. Ξεκίνησαν το 2008 και έκτοτε σημειώνουν μεγάλη επιτυχία σε μια μουσική παραγώγη -όχι και τόσο γνωστή στην γενέτειρα τους-. Οι Jinjer επίκαιροι όσο ποτέ με το τελευταίο δίσκο τους, " Wallflowers" που κυκλοφόρησε το 2021 και σχετίζεται με την πανδημία· συνεχίζουν τις συναυλίες ευαισθητοποιώντας το κοινό τους για όσα συμβαίνουν στην πατρίδα τους. 

Vended

Μαζί τους θα είναι και οι Vended. Το γκρουπ σχηματίστηκε  2018, ενώ δύο από τα βασικά μέλη είναι  (Griffin Taylor και Simon Crahan) μεγαλωμένοι μέσα στα ακούσματα της metal, συνεχίζουν την πορεία που διαγράφουν οι αξεπέραστοι Slipknot. Μετά από την sold out επιτυχία τους (2020) επιστρέφουν έτοιμοι να ξανακατακτήσουν το κοινό, πλαισιώνοντας τους προκατόχους τους Slipknot.

Περισσότερες πληροφορίες

Release Athens 2022: Slipknot

  • Metal

Μία από τις κορυφαίες μπάντες του σκληρού ήχου την τελευταία 25ετία και οι θρυλικοί Βραζιλιάνοι Sepultura σε ένα lineup που υπόσχεται να κλείσει το φεστιβάλ με καταιγιστικό τρόπο.

Πλατεία Νερού

κτίριο πεζογέφυρας (δίπλα στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, στάση τραμ Δέλτα Φαλήρου), Νέο Φάληρο
  • Συναυλίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Jef Maarawi και οι Jack Heart and The Love Ghosts στα Πανοραμικά Σκαλιά

Το μουσικό καλοκαίρι συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και δωρεάν συναυλίες στο ΚΠΙΣΝ.

Όταν ο Iggy Pop και ο Liam Gallagher έδωσαν ένα εξαιρετικά ειλικρινές live

Εμβληματικοί, οι δύο θρύλοι τις μουσικής Iggy Pop και Liam Gallagher "μίλησαν" με ευθύτητα με το κοινό. Και αυτό τους αποθέωσε. Σχεδόν όλο.

30 Χρόνια Sani Festival

Θρύλοι της jazz, pop, rock μουσικής σκηνής, ανεβαίνουν τον Ιούλιο τον λόφο της Σάνης.

Συναυλιακά ραντεβού στην Τεχνόπολη

Άλλο ένα καλοκαίρι που σφύζει ζωή και φέρνει ξανά κοντά μας συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες, κινηματογραφικές προβολές και εκθέσεις στην καρδιά της Αθήνας.