#metrorama a project by athinorama

"Novotel Athens": Ζωντανό σαν τo κέντρο της πόλης

Σταθμός Λαρίσης

Αγκαλιά με τη ζωηράδα της πρωτεύουσας και με απρόσκοπτη θέα εκεί που το αστικό τοπίο γίνεται ένα με τον ουρανό, συναντάμε το Novotel Athens σε απόσταση μερικών βημάτων από όλα όσα έχει να προσφέρει το Κέντρο. Βολικά τοποθετημένο στα πέριξ του Σταθμού Λαρίσης, το άκρως φιλικό και με αύρα σχεδόν οικογενειακή Novotel Athens στρέφει τον urban προβολέα του στα αξιοθέατα και τους κρυμμένους θησαυρούς της πόλης, καθώς αποτελεί το τέλειο σημείο εκκίνησης για εξερεύνηση.

Φιλόξενα και διακριτικά πολυτελή, με τα γήινα χρώματα, τις μεταλλικές λεπτομέρειες και τα μεγάλα παράθυρα που χαζεύουν αφ’ υψηλού την επιβλητική όψη της Ακρόπολης, τα δωμάτια κρύβουν στο μινιμαλισμό τους όλα όσα χρειάζεται κάποιος για ένα άνετο staycation και όχι μόνο. Αξιοσημείωτη είναι και η μοναδική οικογενειακή πολιτική Novotel & Family που προσφέρει δωρεάν διαμονή και πρωινό για 2 παιδιά κάτω των 16 ετών που μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο με τους γονείς ή τους παππούδες τους.

Και επειδή οι αποδράσεις πάνε χέρι χέρι με τις γευστικές συγκινήσεις, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο θεαματικό roof top Restaurant-Bar Clair de Lune στον 7ο όροφο του, με συγκλονιστική θέα 360 μοιρών στην Ακρόπολη, τον Πειραιά και τον Λυκαβηττό. Από αυτό το εξαιρετικά προνομιούχο μπαλκόνι της Αθήνας παρελαύνει μια ευρεία γκάμα δημιουργικών πιάτων από διεθνή και μεσογειακή κουζίνα. Η γευστική παλέτα χρωματίζεται με άρτια κοκτέιλ από την ενημερωμένη λίστα που μπορείτε να απολαύσετε δίπλα στην πισίνα χαλαρώνοντας σε μία από τις αναπαυτικές σαιζλόνγκ.

Μιχαήλ Βόδα 4-6, 10439 Αθήνα, 2108200700, www.novotelathens.gr

FB:  Novotel Athenes