#metrorama a project by athinorama

"Piu Verde": Το "πράσινο" meeting point στην καρδιά του Άλσους Παπάγου σε γεμίζει ευεξία - και στο πιάτο

Εθνική Άμυνα

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι το "Piu Verde", το all-day σημείο αναφοράς μέσα στα πεύκα και τις λιμνούλες στην καρδιά του Άλσους Παπάγου, προσφέρει την πιο εξπρές δόση ευεξίας που μπορείς να ζητήσεις βγαίνοντας από το μετρό.

Λίγα λεπτά με τα πόδια από τη στάση "Εθνική Άμυνα" της Μπλε Γραμμής του Μετρό, θα βρείτε μια κρυμμένη όαση που συνδυάζεται όμορφα με περίπατο στα μονοπατάκια μες στα πεύκα, μυρίζοντας τα ελληνικά βότανα που έχουν όμορφα ταμπελάκια με τα ονόματά τους, αφήνοντας τα παιδιά να παίξουν ελεύθερα, ακόμη και συνδυάζοντάς το με ποδηλατάδα στον Υμηττό. Ο αστικός κήπος με περισσότερα από 1000 διαφορετικά είδη φυτών που ξυπνούν όλες τις αισθήσεις είναι από μόνος του λόγος για να έρθεις ως εδώ, όλες τις ώρες της ημέρας. 

Φυσικά, η εμπειρία δεν σταματά εδώ αφού τα καλύτερα αρχίζουν με το που πιάνουμε θέση στα διαφορετικά επίπεδα του εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, όλα ανοιχτόκαρδα, φιλόξενα, με προσεγμένη αισθητική που τιμά τον χώρο αλλά και την ανάγκη μας για άνεση. Με διαφορετικούς χώρους για το εστιατόριο, το brunch/καφέ, αλλά και για τα γλυκά και βέβαια μπαρ και χώρο για cocktail, εδώ κάθε πτυχή της εξόδου έχει και την αυτονομία της και τη φροντίδα που της αξίζει.  

Το ανανεωμένο μενού με τη σφραγίδα του σεφ Λεωνίδα Σιώκου μας φέρνει στο "Piu Verde" όχι μόνο τις ώρες αιχμής αλλά και για ένα ατμοσφαιρικό δείπνο. Η μεσογειακή κουζίνα του, που είναι η βάση ενός μενού που αγαπά και τις comfort γεύσεις γενικότερα, είναι οικεία, με τη δημιουργικότητα και το food styling που ταιριάζει στην εποχή μας, και κυρίως γεμάτη νοστιμιά. Στο "Piu Verde" δίνουμε όμως ραντεβού και ειδικά για γλυκό με τον νέο pastry chef Φίλιππο Παρλιάρο να παρουσιάζει λαχταριστά επιδόρπια.   

Μεσογειακή κουζίνα με έμφαση στην πρώτη ύλη, healthy αλλά και vegan επιλογές σε όλες τις κάρτες των μενού αναδεικνύουν το "Piu Verde" σε προορισμό για "πράσινες" εξορμήσεις στο πνεύμα της εποχής, με έμπνευση και από τον υπέροχο αστικό κήπο και τις μυρωδιές του, ενώ η διαρρύθμιση και οι διαφορετικοί χώροι το κάνουν ιδανικό τόσο για ρομαντζάδα όσο και για ήσυχες business αλλά και ζωηρές οικογενειακές συναντήσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Ωραίες μουσικές και cocktail με άποψη μας φέρνουν εδώ και για after office ποτό - σε πόσους χώρους της Αθήνας μπορείς να περπατήσεις κοιτώντας τα άστρα; 

Στρατ. Άλσος Παπάγου, Παπάγου, 2106546185, piu-verde.gr
FB: PiuVerdePapagou, IG: piuverdepapagou

Στρατ. Άλσος Παπάγου, Παπάγου 2106546185 FB Piu Verde Papagou IG piuverdepapagou