#metrorama a project by athinorama

"Le Roi": Νοσταλγός του rock ‘n’ roll στην Πανόρμου

Πανόρμου

Σαν άλλα γαλατικά χωριά υπάρχουν ακόμα οι διευθύνσεις εκείνες που αντιστέκονται στις μόδες πανομοιότυπων gentrification friendly μαγαζιών, κι ελπίζουμε να συνεχίσουν να αντιστέκονται για πολλά χρόνια ακόμα. Μια τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση με ατίθαση rock ‘n’ roll ψυχή και διαχρονική παρουσία στη γειτονιά του, την Πανόρμου, αποτελεί το θρυλικό "Le Roi". Ένα ροκόμπαρο από άποψη και όχι επειδή το επιβάλλουν οι τάσεις έχει μετρήσει πολλά χιλιόμετρα γκαζωμένο στην νυχτερινή Αθήνα. 

Και αν είναι ροκ, μην το φοβάσαι! Ειδικά αν σκεφτείς πως η καταπράσινη φιλόξενη αυλή μπορεί να γίνει το στέκι σου για ποτοποσίες μέχρι αργά, όσο τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν. Πέτρα και ξύλο συνυπάρχουν αρμονικά την ώρα που τον old-school τόνο δίνουν τα ρετρό φλιπεράκια, η βαριά ξύλινη μπάρα και τα memorabilia από τις εποχές των easy riders.

Διαχρονικό και αυθεντικό ροκ στέκι, το "Le Roi" είναι ένα από τα μπαρ που θα πας από νωρίς το απόγευμα για καφέ και σύντομα ο καφές θα γίνει μπίρα και τα φώτα χαμηλώσουν, τα ποτήρια θα γεμίζουν με τα άψογα εκτελεσμένα κοκτέιλ της λίστας του και οι premium ετικέτες του. Για τους ζυθόφιλους, αυτό που παίζει δυνατά είναι η κατηγορία της draught μπύρας σε 10 διαφορετικές και άκρως ενδιαφέρουσες επιλογές. Νοσταλγικές ροκ επιλογές και πιο up to date μουσικές γίνονται το ιδανικό soundtrack για να πιείς το ποτό σου, ενώ αν πεινάσεις, εκτός από τη συνεχή ανανέωση σε snacks για την συνοδεία της ποτοποσίας, ένα πλήθος επιλογών όπως πληθωρικά club sandwiches, πλατό αλλαντικών-τυριών, open toasts και chicken nuggets συνθέτουν ένα all time classic τριμπολόγημα.

Πανόρμου 117B, Αθήνα, 21 0691 2095
FB: Le Roi bar Πανόρμου
IG: @leroi_bar_panormou

Πανόρμου 117B, Αθήνα 2106912095 FB Le Roi bar Πανόρμου IG @leroi_bar_panormou