Market News

ΤΟ SAUVAGE EAU DE TOILETTE ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΕΙ

ΤΟ SAUVAGE EAU DE TOILETTE ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΕΙ

Σύλληψη, αλλαγή, δράση. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, ο Dior εστιάζει στην αλλαγή και τη βελτίωση σε ό,τι αφορά την προστασία του περιβάλλοντος. Δουλεύουμε σε αυτό το δύσκολο έργο με ειλικρίνεια και ταπεινότητα. Εδώ και αρκετά χρόνια, κάθε μέρα που περνά, οι σκέψεις μας επικεντρώνονται σε ο,τιδήποτε μπορεί να τροποποιηθεί ή να βελτιστοποιηθεί στη συσκευασία, τη σύνθεση, τη μεταφορά, τις πρακτικές και τη χρήση. Αυτές είναι μεγάλες αποφάσεις, ή καλύτερα μικρές χειρονομίες που είναι της πρώτης γραμμής προτεραιότητες μας. Το Sauvage, το νέο μας έμβλημα, ανοίγει το δρόμο βιωσιμότητας για τα αρώματά μας.

Το Sauvage Eau de Τoilette τώρα ξαναγεμίζει. Αυτή είναι μια απλή κίνηση, που παίζει όμως, σημαντικό ρόλο για εμάς, ως ένα πρώτο σαφές, συγκεκριμένο βήμα για την προστασία του πλανήτη μας. Γιατί το Sauvage; Απλά επειδή είναι ένα εξαιρετικά επιτυχημένο άρωμα και το δημοφιλές Eau de Toilette επιλέχθηκε για να ανοίξει το δρόμο για μια νέα γενιά αρωμάτων Dior που θέτει ερωτήματα και εξετάζει το μέλλον.

Γνωρίζουμε ότι οι δημιουργίες Dior είναι μοναδικές – μας κάνουν να ονειρευόμαστε και μας ταξιδεύουν, όμως τώρα χρειάζεται επίσης να περιορίσουμε το αποτύπωμά τους στο περιβάλλον όσο το δυνατόν περισσότερο. Σχεδιασμένο για να παρέχει βιώσιμη πολυτέλεια, το νέο Sauvage refill ανοίγει το δρόμο για νέες καθοριστικές κινήσεις. Από όλα τα αρώματα Dior, το Sauvage είναι το πρώτο που προέβη σε αυτή τη δέσμευση και ξεκίνησε αυτήν την ιστορία, όχι μόνο λόγω της επιτυχίας του, αλλά και της ταυτότητάς του. Το Sauvage βασίζεται στη φύση για όλη την ομορφιά, την ελευθερία και τη δύναμή του. Ένας κύκλος αξιών δημιουργείται τώρα με επίκεντρο τη φύση, πρόκειται για μια ανταποδοτική προσπάθεια να της χαρίσουμε όλα εκείνα που μας έχει εμπνεύσει. Στη δήλωση αγάπης προς τη φύση, το Sauvage έπρεπε επίσης, να λάβει υπόψιν του την προστασία της. Ένα πρωτοποριακό άρωμα, βασισμένο σε εικόνες της θρυλικής Άγριας Δύσης, το Sauvage ξεπερνά τα όρια, τόσο των αχαρτογράφητων περιοχών όσο και των συνηθειών μας. Λατρεύεται και υποστηρίζεται έντονα από τους άντρες σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, η επιτυχία του είναι απλά ... φαινόμενο. Αυτός ο άνευ προηγουμένου θρίαμβος έχει μετατρέψει το Sauvage σε ένα έμβλημα, ικανό να κερδίζει τεράστιο αριθμό ανθρώπων, οδηγώντας τους σε νέες κινήσεις και σε μια νέα και πιο υπεύθυνη εποχή.

Σήμερα, το μέλλον ξεδιπλώνεται με το Sauvage. Στο μέλλον η διαδικασία θα συνεχίσει με τα υπόλοιπα αρώματα Dior. Αυτή η ιστορία είναι μόνο η αρχή.

Η «πηγή» Sauvage είναι πραγματικότητα. Σε συσκευασία 300 ml, σχεδιάστηκε για χρήση με το κλασσικό μπουκάλι 100ml Eau de Τoilette, καθώς και με τη νέα, συσκευασία ταξιδιού 30ml.Πίσω από την ομορφιά του σχεδιασμού αυτής της συσκευασίας, κρύβονται σημαντικές λεπτομέρειες. Σε ένα γυαλιστερό, σκούρο μπλε δοχείο, δημιουργημένο από αλουμίνιο και συνεπώς πλήρως ανακυκλώσιμο, το Sauvage Eau de Τoilette προστατεύεται από το φως και διαρκεί περισσότερο. Όμορφο στο μπάνιο, ελαφρύ και εύκολο στη χρήση, το δοχείο κρατείται ανάποδα και βιδώνεται στο λαιμό του μπουκαλιού Sauvage. Το άρωμα πέφτει στο μπουκάλι και στη συνέχεια, χάρη στην τεχνική καινοτομία ενός ολοκληρωμένου μηχανισμού αυτόματης διακοπής, σταματά από μόνο του, μόλις το μπουκάλι γεμίσει, σε μόλις ένα λεπτό. Δεν χάνεται ούτε μια σταγόνα: η λειτουργία είναι καθαρή, γρήγορη και εύκολη!

DIOR – ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Στον Dior γνωρίζουμε ότι απαιτούνται επείγουσες αλλαγές σε πολλούς τομείς. Ο κύκλος ζωής των προϊόντων μας είναι μια από τις κύριες ανησυχίες μας μεταξύ άλλων πρωτοβουλιών που ακολουθούμε ή εφαρμόζουμε, όπου είναι απαραίτητο.

Η νέα συσκευασία 300ml του Sauvage ακολουθεί τις άλλες πρωτοβουλίες μας για τη βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των προϊόντων μας. Ελαφρύνοντας και απλοποιώντας σωλήνες ή θήκες, επιλέγοντας χαρτόνι FSC ™ από υπεύθυνες πηγές, ενσωματώνοντας προοδευτικά ανακυκλωμένα υλικά και εξετάζοντας τη δυνατότητα ανακύκλωσης - από τα αρχικά στάδια σχεδιασμού, καθώς και σε κάθε βήμα του κύκλου ζωής του προϊόντος, προσπαθούμε να μειώσουμε τον αντίκτυπο της συσκευασίας μας.

Εκτός από αυτές τις πρωτοβουλίες, το 2007, δημιούργησε το πρώτο βαζάκι, που επιδέχεται ανταλλακτικό, για τη σειρά περιποίησης δέρματος L'Or de Vie, ο οίκος Dior ξεκίνησε μια πολιτική με τη δημιουργία συσκευασιών που ξαναγεμίζουν ή παίρνουν ανταλλακτικό, που αναπτύσσεται ακάθεκτα από τότε και σήμερα αφορά όχι μόνο την πολυτελή περιποίηση δέρματος αλλά και τα εμβληματικά προϊόντα μακιγιάζ, και τώρα με το Sauvage, επεκτείνεται και στο άρωμα.

ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ SAUVAGE ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ. ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΜΥΘΟ ΤΟΥ SAUVAGE