Market News

Ζeus+Δione BLUE EROS

Ζeus+Δione BLUE EROS

H Ζeus+Δione σε συνεργασία με τη σχεδιάστρια Χριστίνα Σούμπλη γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και προτείνουν το μενταγιόν “Blue Eros”. Μια χειροποίητη ασημένια επίχρυση καρδιά με έντονο μπλε χρώμα του πετρώματος Lapis Lazuli το οποίο αναφέρεται ως ερωτικό πετράδι και συνδέεται με τη Θεά Αφροδίτη.

Το αντιπροσωπευτικό Ελληνικό βαθύ μπλε, χρώμα ορόσημο του 2020,  είναι γνωστό για τις φωτεινές του ιδιότητες καθώς ενεργοποιεί την θετική σκέψη και συμβολίζει την γαλήνη και την εσωτερική γνώση. Δένει αρμονικά με το χρυσό δημιουργώντας μια φωτεινή διχρωμία και στην αλυσίδα αποτυπώνεται η χαρακτηριστική τεχνική filigree της σχεδιάστριας.

 Το “Blue Eros” θα το βρείτε:

•         στο Flagship Store της Zeus+Δione, Βουκουρεστίου 6

•         online, στο eshop της Zeus+Dione, zeusndione.com

ZEUS+ΔΙΟΝΕ

Η ZEUS+ΔΙΟΝΕ ιδρύθηκε το 2012 απο τη Δημήτρα Κολοτούρα και τη Mareva Grabowski, οι οποίες μοιράζονται κοινές αξίες και το ίδιο πάθος για τον ελληνικό πολιτισμό. Με τη δεξιοτεχνία, τη δημιουργικότητα, το σχεδιασμό και τον πολιτισμό στον πυρήνα της, η Zeus + Διοne χρησιμοποιεί την ελληνική κληρονομιά και παράδοση ως έμπνευση για την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας που απευθύνονται σε διεθνές κοινό. Σε συνεργασία με κατασκευαστές, μικρά εργαστήρια, καλλιτέχνες και σχεδιαστές από όλη την Ελλάδα, αναβιώνει παραδοσιακές τεχνικές με σύγχρονο τρόπο. ΗΖeus+Δione είναι μια εταιρεία που βασίζεται σε ένα μύθο και δημιουργεί ένα καινούργιο την ίδια στιγμή.

 

XΡΙΣΤΙΝΑ ΣΟΥΜΠΛΗ

Η Χριστίνα Σούμπλη είναι Ελληνίδα σχεδιάστρια κοσμημάτων με έδρα την Αθήνα. Το όραμά της είναι να σχεδιάζει αψεγάδιαστα μοναδικά κοσμήματα που αναδεικνύουν τη γυναικεία θηλυκότητα. Έχοντας μεγαλώσει μέσα σε μια οικογένεια κοσμηματοποιών, η Χριστίνα έμαθε να εκτιμά τις κλασσικές φόρμες και τα πολύτιμα υλικά. Αργότερα, η δημιουργική της σκέψη και το ανήσυχο ταμπεραμέντο της την οδήγησαν να εξερευνήσει την τέχνη του κοσμήματος περαιτέρω.Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο CentralSaintMartin’sCollegeofArtandDesign πειραματίστηκε αρκετά με διαφορετικά υλικά,  σχήματα και τεχνικές Το δημιουργικό της ταξίδι   και η αναζήτηση την έκαναν να συνειδητοποιήσει μια βασική αξία: την αγάπη της για τις κλασικές φόρμες και την επιθυμία της να τις επαναπροσδιορίσει μέσα από τη δική της διαφορετική ματιά.