Your a game: Eκπαίδευση της ψυχικής ανθεκτικότητας μέσα από 1:1 coaching & πυγμαχία από την Αρετή Μαστροδούκα

Δεν είναι απλή προπόνηση. Είναι coaching μέσα στο ρινγκ.

Areti Mastrodouka

Εκεί δεν δουλεύονται μόνο τα χτυπήματα. Δουλεύονται η απόφαση, το focus και η αντοχή. Εκεί ξεκινά το Rise to your top: τη στιγμή που κουράζεσαι και, παρ’ όλα αυτά, συνεχίζεις.

Η Αρετή Μαστροδούκα, πρώτη Ελληνίδα επαγγελματίας πυγμάχος με τέσσερις παγκόσμιους τίτλους και πιστοποιημένη Resilience & Performance Coach, παρουσιάζει το Your A Game ως μια εκπαίδευση ψυχικής ανθεκτικότητας στην πράξη.

Όχι θεωρία. Όχι έμπνευση. Εκπαίδευση για ανθρώπους που καλούνται να λειτουργούν καθαρά όταν οι συνθήκες πιέζουν.

Το Your A Game βασίζεται σε έξι θεμελιώδη στοιχεία:

Focus, Motivation, Determination, Emotional Control, Confidence και Resilience.

Η εκπαίδευση εφαρμόζεται μέσα από το ALPHA SYSTEM™, μια δομημένη μεθοδολογία που συνδέει τον τρόπο σκέψης με την πράξη, μετατρέποντας την πίεση σε εργαλείο εξέλιξης.

Η εφαρμογή του προγράμματος πραγματοποιείται μέσα από:

  • 1:1 coaching sessions
  • Βιωματικά workshops
  • Πρακτική προπόνηση πυγμαχίας

Η πυγμαχία δεν χρησιμοποιείται ως άθλημα, αλλά ως εργαλείο πειθαρχίας, ελέγχου συναισθήματος και αντοχής. Οι αρχές του ρινγκ μεταφέρονται στην καθημερινή ζωή, την εργασία και τη λήψη αποφάσεων.

Το Your A Game υποστηρίζεται από ψηφιακή πλατφόρμα εκπαίδευσης και coaching, προσφέροντας συνεχή καθοδήγηση και δομημένη εξέλιξη.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η Lidl Ελλάς ενισχύει το κοινωνικό της έργο: Νέα καμπάνια αναδεικνύει επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ για τα παιδιά και την πολιτική προστασία

Μέσα από εικόνες και λόγια που συγκινούν, η εταιρεία παρουσιάζει τη νέα της τηλεοπτική ταινία, αναδεικνύοντας όλες τις δράσεις που υλοποιεί σταθερά για τη στήριξη και την ενίσχυση της κοινωνίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/01/2026

Η Liverpool FC φοράει Tommy Hilfiger: Μια πρωτοποριακή συνεργασία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

H μεγαλύτερη σημαία Tommy Hilfiger που έχει κατασκευαστεί ποτέ, απλώθηκε στο Anfield σηματοδοτώντας την έναρξη της συνεργασίας τους.

Μύρισε Χριστούγεννα παντού με τα μπισκότα Παπαδοπούλου

Η εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος "ταξίδεψε" την πιο Χριστουγεννιάτικη μπισκοτένια μυρωδιά από τα εργοστάσιά της στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

"Dust+Cream" & "Make-A-Wish": Μια συνεργασία με πραγματικό κοινωνικό αποτύπωμα

Μέσα από δράσεις και χριστουγεννιάτικες πρωτοβουλίες, η ελληνική εταιρεία ομορφιάς μετατρέπει το μακιγιάζ σε πράξη προσφοράς για παιδιά με σοβαρές ασθένειες.

ΠΙΝΔΟΣ 2025 : Μια χρονιά γεμάτη διακρίσεις

Επτά βραβεία σε έξι κορυφαίους θεσμούς επιβεβαιώνουν τη σταθερή πορεία ποιότητας, βιωσιμότητας και ανάπτυξης του Συνεταιρισμού.