Η Ariana Grande λάμπει με Swarovski στην πρεμιέρα της ταινίας Wicked

Ariana Grande

Η διεθνής μουσική σταρ, ηθοποιός και Global Brand Ambassador της Swarovski, Ariana Grande, έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί της παγκόσμιας πρεμιέρας της ταινίας Wicked στο Παρίσι.

Αντλώντας έμπνευση από τη μαγευτική αύρα του κινηματογραφικού της ρόλου ως Glinda, η Grande εμφανίστηκε με ένα custom-made τιάρα, εμπνευσμένο από τη συλλογή Idyllia και δημιουργημένο αποκλειστικά για την περίσταση. Το κομμάτι αυτό αποτυπώνει τη ρομαντική ματιά της συλλογής πάνω στη φύση, τη φαντασία και τη μεταμόρφωση, αντικατοπτρίζοντας τόσο τον μαγικό κόσμο της ταινίας όσο και τη δεξιοτεχνία της Swarovski.

Στο πλαίσιο του NBC Concert Special στις 6 Νοεμβρίου, η Grande επέλεξε το Swarovski Constella Necklace, αναδεικνύοντας τη χαρακτηριστική λάμψη και τη σύγχρονη κομψότητα του brand.

#Swarovski #ArianaGrande #Wicked #Glinda #Idyllia

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews