Το ποδήλατο πάει κινηματογράφο

Δύο από τους πιο αγαπημένους τρόπους διασκέδασης ενώνουν τις δυνάμεις τους για την φετινή Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

Το ποδήλατο πάει κινηματογράφο

Κάθε χρόνο στις 3 Ιουνίου, ο κόσμος γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, μια ημέρα αφιερωμένη σε ένα από τα πιο αγαπημένα και ωφέλιμα μέσα μετακίνησης, άθλησης και ψυχαγωγίας. Η ημέρα αυτή καθιερώθηκε από τον ΟΗΕ το 2018, αναγνωρίζοντας τη σημασία του ποδηλάτου για τη βιώσιμη κινητικότητα, την κοινωνική συνοχή, την υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος. Το ποδήλατο δεν είναι απλώς ένα μέσο μεταφοράς: είναι σύμμαχος στη μάχη για την κλιματική αλλαγή, μειώνει την ατμοσφαιρική ρύπανση και τις εκπομπές αερίων, ενώ συμβάλλει στη βελτίωση της φυσικής και ψυχικής μας υγείας.

Τα Options Cinemas και η Gatsoulis Bikes ενώνουν δυνάμεις και γιορτάζουν την αγάπη  για το ποδήλατο με ένα μοναδικό GIVEAWAY που δεν θέλεις να χάσεις! Γιατί; Γιατί 6 τυχεροί θα φύγουν με ένα ολοκαίνουργιο ποδήλατο – 2 για ενήλικες και 4 παιδικά! Ναι, καλά διάβασες… μπορείς να κάνεις δώρο στον εαυτό σου ή σε κάποιον μικρό φίλο ένα ποδήλατο που θα γράψει ιστορία στις βόλτες σας!

Πώς θα μπεις στην κλήρωση; Τόσο απλά, που θα το κάνεις… με ταχύτητα ποδηλάτου!
Κάνε follow στα @options_cinemas & @gatsoulis_bikes
Έλα στα Options Cinemas (Ίλιον ή Γλυφάδα)
Βγάλε φωτό με το ποδήλατο και το εισιτήριό σου
Ανέβασε τη φωτό σε Story και κάνε tag @options_cinemas & @gatsoulis_bikes

3 νικητές από Options Cinemas στο Escape Center
3 νικητές από Options Cinemas στη Γλυφάδα , Ζησιμοπούλου 7

Πότε;
Από 2/6 έως 11/6 – έχεις χρόνο, αλλά μην το αφήσεις για αργότερα!

Γιατί να συμμετάσχεις;
Γιατί κάθε βόλτα με ποδήλατο είναι μια μικρή απόδραση, μια ανάσα ελευθερίας και χαράς. Και τι καλύτερο από το να την ξεκινήσεις με ένα ολοκαίνουργιο ποδήλατο, δώρο από τους αγαπημένους σου κινηματογράφους και το κορυφαίο όνομα στα ποδήλατα;

Μην το σκέφτεσαι! Μπες στο παιχνίδι, ζήσε τη μαγεία της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου και ίσως το επόμενο ποδήλατο που θα οδηγήσεις… να είναι δικό σου!

Options Cinemas & Gatsoulis Bikes – Κάνε follow, έλα σινεμά, βγάλε φωτό, κέρδισε ποδήλατο!

Xαρούμενη Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Lidl Ελλάς: Κορυφαία στην ποιότητα και στις διακρίσεις

Η εταιρεία, με 96 προϊόντα της να αποσπούν τη διεθνή διάκριση Superior Taste Award, επιβεβαιώνει ότι η ποιότητα και η γεύση παραμένουν στο επίκεντρο της εμπειρίας του καταναλωτή.

ALZHEIMER FESTIVAL 2025: Σχεδιάζοντας ένα καλύτερο μέλλον για τα άτομα με άνοια και τους φροντιστές τους

Η Εταιρεία Alzheimer Αθηνών, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και με αφορμή τον Παγκόσμιο Μήνα Alzheimer, διοργανώνει το Alzheimer Festival 2025.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ χαρίζει επική εμπειρία ζωής: O μεγάλος νικητής ταξιδεύει στο Τόκιο στο πλευρό του Μίλτου Τεντόγλου

Ένας τυχερός νικητής ταξιδεύει στο Τόκιο μέσα από τον διαγωνισμό ΖΑΓΟΡΙ "Κάνε το παιχνίδι σου έξω", για να ζήσει από κοντά την προσπάθεια του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

"Σαν Οικογένεια": Η νέα επικοινωνιακή καμπάνια της Barilla που ενώνει τους ανθρώπους γύρω από το τραπέζι

Μια αληθινή ιστορία που ξεκινά από τη Formula 1 και κορυφώνεται με ένα πιάτο ζυμαρικά.