Η Miele συμμετέχει για 4η συνεχόμενη χρονιά στο Navarino Challenge 2025 ως Platinum Χορηγός

Navarino Challenge 2025

Η Miele, ηγέτιδα στις premium οικιακές συσκευές, επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά στο Navarino Challenge και δίνει το πιο δυναμικό της "παρών" ως Platinum Χορηγός! Με το σύνθημα "Μια φορά Miele, για πάντα Miele", συνεχίζει να επενδύει σε εμπειρίες που ξεπερνούν το αναμενόμενο, γιατί η ποιότητα δεν είναι μόνο χαρακτηριστικό, είναι στάση ζωής. Από τις 9 έως τις 11 Μαΐου, στην μαγευτική Costa Navarino, στη Μεσσηνία, η Miele "παντρεύει" για ακόμα μία φορά τη γαστρονομία με τον αθλητισμό, δημιουργώντας ένα τριήμερο γεμάτο γεύση, συναίσθημα και έμπνευση.

Φέτος, η συνεργασία με τον σεφ Έκτορα Μποτρίνι υπόσχεται δύο μοναδικά masterclasses, όπου ο βραβευμένος σέφ θα παρουσιάσει εμπνευσμένες δημιουργίες με την υπογραφή της κορυφαίας τεχνολογίας Miele. Παράλληλα, ο Chef της Miele, Αλέξανδρος Συνγκιρίδης θα προσφέρει μαγειρικές εμπειρίες εμπνευσμένες από την ελληνική κουζίνα και τον τόπο, μετατρέποντας κάθε γεύση σε ανάμνηση. Η Miele δεν σταματά όμως εκεί. Στηρίζει ενεργά τις αθλητικές δράσεις του event — από τον αγώνα 5km, έως τα μαθήματα γκολφ και ποδοσφαίρου, παρουσία του πρωταθλητή Ευρώπης με την εθνική ομάδα στο Euro 2004, Κώστα Κατσουράνη.

Η Miele δίνει δυναμικά το "παρών" στο κορυφαίο sports & wellness event, υποστηρίζοντας τη διοργάνωση με ακόμη μεγαλύτερη αφοσίωση. Με νέες προσθήκες και ανανεωμένες εμπειρίες, η Miele συνεχίζει να προσφέρει στιγμές που ξεχωρίζουν και μένουν αξέχαστες σε όλους τους συμμετέχοντες, επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική της δέσμευση στην ποιότητα, την καινοτομία, την ευεξία και τη μακροζωία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Μύρισε Χριστούγεννα παντού με τα μπισκότα Παπαδοπούλου

Η εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος "ταξίδεψε" την πιο Χριστουγεννιάτικη μπισκοτένια μυρωδιά από τα εργοστάσιά της στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/12/2025

"Dust+Cream" & "Make-A-Wish": Μια συνεργασία με πραγματικό κοινωνικό αποτύπωμα

Μέσα από δράσεις και χριστουγεννιάτικες πρωτοβουλίες, η ελληνική εταιρεία ομορφιάς μετατρέπει το μακιγιάζ σε πράξη προσφοράς για παιδιά με σοβαρές ασθένειες.

ΠΙΝΔΟΣ 2025 : Μια χρονιά γεμάτη διακρίσεις

Επτά βραβεία σε έξι κορυφαίους θεσμούς επιβεβαιώνουν τη σταθερή πορεία ποιότητας, βιωσιμότητας και ανάπτυξης του Συνεταιρισμού.

"Beverage World" & "Μαζί για το παιδί" φέρνουν χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη

Αυτά τα Χριστούγεννα κανένα παιδί δεν μένει χωρίς πρωινό.

Γιορτινά εγκαίνια για το νέο κατάστημα Marivee στο Παγκράτι

Μόδα, λάμψη και χριστουγεννιάτικο κλίμα στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Βασιλικής Ρούσσου.

Τα πρώτα γλυκά burgers των ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ είναι εδώ

Τα Dubai Dream Burger και Lotus Lava Burger φέρνουν τη γιορτινή γλύκα ανάμεσα σε 2 buns.

Η Schwarzkopf Professional φέτος τα Χριστούγεννα προτείνει το απόλυτο gift set

4 ολοκαίνουρια premium boxes, δημιουργημένα από την καταξιωμένη σχεδιάστρια Gina Rosas Moncada, για τα πιο λαμπερά δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας.