Safilo: Παρουσίαση νέας συλλογής SS25

Safilo

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το all-day Press Day event της Safilo, την Τρίτη, 8 Απριλίου, στα κεντρικά γραφεία της, για την παρουσίαση της νέας συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025. Η εκδήλωση συγκέντρωσε πλήθος προσκεκλημένων από τον χώρο της μόδας, των media και των social media, δημιουργώντας ένα δυναμικό σκηνικό γεμάτο στυλ.

Safilo

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν από κοντά τις τελευταίες τάσεις μέσα από τα πιο εμβληματικά brands της Safilo: Carrera, Polaroid, BOSS, Carolina Herrera, Dsquared2, Etro, Eyewear by David Beckham, HUGO, Levi’s, Love Moschino, Marc Jacobs, Missoni, Moschino και Tommy Hilfiger.

Safilo

Η ατμόσφαιρα ήταν κομψή και διαδραστική, με τους καλεσμένους να δοκιμάζουν γυαλιά ηλίου και οράσεως, να φωτογραφίζονται, να απολαμβάνουν δροσερά ποτά και επιλεγμένα finger foods, ενώ εξερευνούσαν τη συλλογή μέσα από ένα fashion-forward πρίσμα.

Safilo

Μια ξεχωριστή πινελιά έδωσε το διαδραστικό PhotoBooth, το οποίο προσέφερε στους επισκέπτες τη δυνατότητα να βιντεοσκοπηθούν με τρία μοναδικά φίλτρα εμπνευσμένα από τα εμβληματικά brands: Carrera, Carolina Herrera και Marc Jacobs. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να αποτυπώσουν τη στιγμή μέσα από ένα fashion-forward φακό, δημιουργώντας προσωποποιημένα αναμνηστικά που συνδύαζαν το στυλ, την καινοτομία και τη χαρά της δημιουργικής έκφρασης.

Safilo

Με οδηγό τη δημιουργικότητα και τη διαχρονική αισθητική, η Safilo συνεχίζει να χαράζει νέους δρόμους στη μόδα των οπτικών, προσφέροντας πάντα εμπειρίες που εμπνέουν.

SAFILO. SEE THE WORLD AT ITS BEST.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Δύο μέρες τέχνης φτιαγμένης από καφέ

O καλλιτέχνης Cafegraphie πάντρεψε την τέχνη του με τον καφέ στο Samba–The Shop και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/12/2025

Το Chivas Regal γιορτάζει τη νίκη μέσα από την ομάδα της Scuderia Ferrari HP

Ένα τηλεοπτικό σποτ που δείχνει ότι για να κερδίσεις χρειάζεσαι επιμονή, ακρίβεια και πάθος.

Αγιονέρι: The Last Barrel Series 2025

636 αριθμημένες φιάλες και ένα σπάνιο φωτογραφικό λεύκωμα αφιερωμένο στην τέχνη της απόσταξης.

Ένα epic fashion event από MODIVO & epapoutsia.gr

Τα brands παρουσίασαν τις εορταστικές χειμερινές συλλογές 2025 μέσα από μια Fashion Art Gallery εμπειρία.

Χριστούγεννα με περιπέτεια : Η The North Face μετατρέπει το shopping σε εμπειρία

Με το σύνθημα Never Stop Exploring το brand γεφυρώνει την τέχνη με το design.

Η Coffee Berry "προσγειώνεται" και στη Βουδαπέστη

Η αγαπημένη αλυσίδα καφέ ανοίγει νέο κατάστημα στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης.