Το νέο κατάστημα Pandora στην Ερμού άνοιξε, σε ένα αξέχαστο event με στυλ, μόδα, αγάπη και live αναμετάδοση από τον Love Radio 97,5

Ένα λαμπερό Pre Xmas opening event με μουσική, στυλ, αγαπημένες content creators, εκπλήξεις και Live αναμετάδοση από τον Love Radio 97,5.Be Love, Be There!

PANDORA ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, η Pandora καλωσόρισε πλήθος κόσμου στο νέο της κατάστημα στην Ερμού 50, που αναμφίβολα θα αποτελέσει αγαπημένο spot για τους λάτρεις των κοσμημάτων, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που γέμισε τον πιο εμβληματικό πεζόδρομο της Αθήνας με λάμψη και αγάπη. Μια γιορτή μόδας, μουσικής, κοσμημάτων και εκπλήξεων.

PANDORA ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ

Η λαμπερή βραδιά ξεκίνησε με μουσικές επιλογές από τον Love Radio 97,5 και απευθείας αναμετάδοση από τη Μαίρη Βαρσάμη και τον Δημήτρη Ψεματίκα που βρίσκονταν στα decks. Το κοινό απόλαυσε την ευκαιρία να εξερευνήσει τη νέα Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Pandora, να φωτογραφηθεί σε ένα photobooth σε σχήμα καρδιάς εμπνευσμένο από τη συλλογή "BE LOVE”, ενώ είχε τη δυνατότητα να αφήσει μηνύματα αγάπης που αναμεταδόθηκαν ζωντανά, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γιορτινή και ζεστή.

Στο κατάμεστο Pandora έδωσαν το παρών αγαπημένες προσωπικότητες της μόδας και της ομορφιάς, όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Χρύσα Μιχαλοπούλου, η Όλγα Ντάλλα, η Αθηνά Ροδίτου, η Πηνελόπη Καλεντή, η Χριστιάννα Μήττα, η Φυλίνα Μπόγιογλου,, η Θεοδώρα Χαρτσά και η Ελευθερία Παππά. Οι καλεσμένες φόρεσαν τα αγαπημένα τους Pandora looks, χάραξαν τα δικά τους μηνύματα αγάπης πάνω στα Pandora charms τους, αναδεικνύοντας τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρουν οι συλλογές Pandora και ενθαρρύνοντας το κοινό να δημιουργήσει τους δικούς του μοναδικούς συνδυασμούς. To μεγαλύτερο highlight της βραδιάς ήταν η δυνατότητα προσωποποίησης των κοσμημάτων, όπου οι επισκέπτες χάραξαν τα δικά τους μηνύματα αγάπης στα Pandora charms τους.

PANDORA ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ

PANDORA ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ

Ειδικά για τη μέρα των εγκαινίων, η υπηρεσία αυτή προσφέρθηκε δωρεάν, δίνοντας στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να "κλειδώσουν" τις πιο αγαπημένες τους στιγμές σε έναμοναδικό κόσμημα. Χριστουγεννιάτικες αγορές και εκπλήξεις. Η Pandora καλωσόρισε επίσημα το κοινό της την Black Friday, χαρίζοντας μια μοναδική εμπειρία shopping ενόψει των Χριστουγέννων. Ο συνδυασμός της αποκλειστικής customεμπειρίας, των εκπλήξεων και της εορταστικής ατμόσφαιρας έκανε την εκδήλωση αξέχαστηγια όσους παρευρέθηκαν.

Το νέο κατάστημα της Pandora στην Ερμού είναι πλέον έτοιμο να αποτελέσει τον απόλυτο προορισμό για κοσμήματα γεμάτα στιλ, δημιουργικότητα και προσωπικότητα. Ήταν μια ξεχωριστή γιορτή αγάπης, χαράς, γεμάτη ξεχωριστά συναισθήματα, αισιοδοξία και δημιουργικότητα.

PANDORA ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ

PANDORA ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ

Κατάστημα Pandora, Ερμού 50, Αθήνα 105 63

Follow us
Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Δίψα για Πάσχα. Δίψα για Βίκος Cola 1+1

Και φέτος, η Βίκος Cola κάνει το Πάσχα ακόμη πιο απολαυστικό με την αγαπημένη προσφορά 1+1, που ισχύει μέχρι τις 14 Απριλίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
31/03/2026

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ Official Water Partner στα Final Four των Κυπέλλων Ελλάδος Xάντμπολ

Η παρουσία του αποτελεί μέρος της διαχρονικής στρατηγικής του να στηρίζει ενεργά τα αθλητικά δρώμενα της χώρας και ιδιαίτερα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Mastercard: Το κυβερνοέγκλημα εκτιμάται ότι θα κοστίζει 15,6 τρισεκατομμύρια δολάρια ετησίως έως το 2030

Καθώς ο ψηφιακός κόσμος γίνεται ολοένα και πιο διασυνδεδεμένος και περίπλοκος, το κυβερνοέγκλημα και οι απατεώνες εξελίσσονται με ταχύτητα.

LeaderStay: Ημερίδα για την εξέλιξη του τουριστικού κλάδου

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην επένδυσή της σε νέες τεχνολογίες, καθώς και στην αξιοποίηση της AI ως βασικού ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στη σύγχρονη αγορά.

Village Cinergies: Εδώ τα brands έχουν την προσοχή που τους αξίζει

Σε μια εποχή όπου η προσοχή του κοινού κατακερματίζεται και τα διαφημιστικά μηνύματα πολλαπλασιάζονται, το σινεμά ξεχωρίζει.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος στηρίζει την αθλήτρια Κατερίνα Παπαδιώτη

Η Κατερίνα Παπαδιώτη ανήκει στη νέα γενιά αθλητών που συνδυάζουν υψηλές επιδόσεις με ακαδημαϊκές απαιτήσεις, καθώς φοιτά στο 3ο έτος της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων.

Κόβεται το στρες; Η Uber παρουσιάζει το Στρεσόμετρο

Από 19 έως τις 25 Μαρτίου, βρες το "Στρεσόμετρο" σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πάρε μέρος στη μεγαλύτερη έρευνα για το στρες στην πόλη και κέρδισε δώρα!