EME ESE: Ένα νέο brand μας προσκαλεί σε ένα υπέροχο ταξίδι στην ανθολογία του αρώματος

EME ESE:

Σημείο συνάντησης δύο πολιτισμών, της Ελλάδας και του Μεξικού, η EME ESE γεννήθηκε μέσα στην οικογένεια της Mega Systems -που κυριαρχεί στον χώρο του οσφρητικού marketing με εμπειρία και τεχνογνωσία 32 ετών- για να παρουσιάσει μια νέα αντίληψη για τον προσωπικό μας χώρο και την αίσθηση που αποπνέει. Με έμπνευση τη φιλοσοφία της φιλοξενίας και της εκλεπτυσμένης φροντίδας του σπιτιού και με κεντρικό άξονα τη βιώσιμη προσέγγιση και την προσιτή πολυτέλεια το νέο brand παντρεύει αρμονικά την τεχνογνωσία με τη δημιουργικότητα μέσα από ευφάνταστα αρώματα που ενισχύουν τη μοναδικότητα κάθε χώρου και τον μεταμορφώνουν σε ένα ατμοσφαιρικό καταφύγιο αρμονίας.

Ακολουθώντας τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στην αρωματοποιία, η EME ESE είναι ένα από τα λίγα brands που δεν "ταλαιπωρούν" τα άνθη και τα φυτά. Υιοθετεί προηγμένες τεχνικές στην περισυλλογή των χυμών τους και καινοτομεί στη σύνθεση αρωματικών συνδυασμών υψηλών προδιαγραφών βάζοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του τα υψηλής ποιότητας υλικά, την προηγμένη σύσταση της κάθε φόρμουλας, το αφαιρετικό design και τις σοφιστικέ συσκευασίες.

Αγκαλιάζοντας την ελληνική και μεξικάνικη καταγωγή της η EME ESE κάνει την πρώτη της εμφάνιση με μια exclusive συλλογή επτά μοναδικών αρωμάτων που περιλαμβάνουν αρωματικά χώρου, κεριά και fabric mists ενσαρκώνοντας την ουσία της δυαδικής κληρονομιάς της. Από τα άνθη πορτοκαλιάς με το θαλασσινό αλάτι μέχρι τα ντοματόφυλλα με το ρόδι και από το τριαντάφυλλο με τους κόκκους του καφέ μέχρι το palo santo με τη ρίγανη η συλλογή αιχμαλωτίζει τη μεσογειακή φύση και τη λατινοαμερικάνικη κουλτούρα στους πιο δημιουργικούς συνδυασμούς και μας μυεί στην ανθολογία του αρώματος.

Η EME ESE γιόρτασε το επίσημο λανσάρισμα της πρώτης συλλογής με ένα εντυπωσιακό event που πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, στην καρδιά της Αθήνας, στο Pop Up κατάστημά του που θα φιλοξενείται στο Kal.athi ως την άνοιξη 2025. Στενοί φίλοι της founder του brand Ζαφειρίας Δημητροπούλου Del Angel, δημοσιογράφοι, beauty editors, celebrities και influencers έδωσαν το "παρών" για να γνωρίσουν από κοντά τις εκλεπτυσμένες αρωματικές συνθέσεις ενώ η αρωματοποιός Kamila Lelakova ήταν εκεί για να τους μυήσει βήμα-βήμα στο υπέροχο οσφρητικό ταξίδι του νέου brand. Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους που τίμησαν το brand ήταν οι Σωτήρης Τσαφούλιας, Άννα Μενενάκου, Αντιγόνη Ψυχράμη, Πένυ Αγοραστού, Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος, Υβόννη Ντόστα, Ιάσονας Λάιος κά.

Eme Ese Pop Up Store – Kal.Athi – Αθηναϊδος 6, 105 63 Αθήνα. Τ. +30 210 3243670.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Μύρισε Χριστούγεννα παντού με τα μπισκότα Παπαδοπούλου

Η εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος "ταξίδεψε" την πιο Χριστουγεννιάτικη μπισκοτένια μυρωδιά από τα εργοστάσιά της στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/12/2025

"Dust+Cream" & "Make-A-Wish": Μια συνεργασία με πραγματικό κοινωνικό αποτύπωμα

Μέσα από δράσεις και χριστουγεννιάτικες πρωτοβουλίες, η ελληνική εταιρεία ομορφιάς μετατρέπει το μακιγιάζ σε πράξη προσφοράς για παιδιά με σοβαρές ασθένειες.

ΠΙΝΔΟΣ 2025 : Μια χρονιά γεμάτη διακρίσεις

Επτά βραβεία σε έξι κορυφαίους θεσμούς επιβεβαιώνουν τη σταθερή πορεία ποιότητας, βιωσιμότητας και ανάπτυξης του Συνεταιρισμού.

"Beverage World" & "Μαζί για το παιδί" φέρνουν χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη

Αυτά τα Χριστούγεννα κανένα παιδί δεν μένει χωρίς πρωινό.

Γιορτινά εγκαίνια για το νέο κατάστημα Marivee στο Παγκράτι

Μόδα, λάμψη και χριστουγεννιάτικο κλίμα στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Βασιλικής Ρούσσου.

Τα πρώτα γλυκά burgers των ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ είναι εδώ

Τα Dubai Dream Burger και Lotus Lava Burger φέρνουν τη γιορτινή γλύκα ανάμεσα σε 2 buns.

Η Schwarzkopf Professional φέτος τα Χριστούγεννα προτείνει το απόλυτο gift set

4 ολοκαίνουρια premium boxes, δημιουργημένα από την καταξιωμένη σχεδιάστρια Gina Rosas Moncada, για τα πιο λαμπερά δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας.