Η Beverage World ακόμη μία χρονιά στο πλευρό του "Greece Race for the Cure" ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Beverage World

Η Beverage World στήριξε δυναμικά για ακόμα μια χρονιά τον αγώνα – θεσμό "Greece Race for the Cure” 2024, συμβάλλοντας στην ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού για την πρόληψη και την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν πάνω από 50.000 δρομείς και περιπατητές. 

Συγκεκριμένα, 24 στελέχη της εταιρείας απ’ όλη την Ελλάδα συμμετείχαν ενεργά στο συμβολικό αγώνα και περίπατο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας, ελπίδας και αλληλεγγύης στις γυναίκες που έχουν βρεθεί αντιμέτωπες με τη νόσο του καρκίνου του μαστού. 

Παράλληλα, η Beverage World ως χορηγός προσέφερε τα νέα Ready to Drink από την Lavazza, δίνοντας την ευκαιρία στους δρομείς του 16ου "Greece Race for the Cure” να απολαύσουν την ιταλική συνταγή Espresso σε κρύα μορφή, με έμφαση στον καφέ, με σωστή "πικράδα", ευχάριστη και ισορροπημένη επίγευση. 

Η συμμετοχή και στήριξη της Beverage World, υπογραμμίζει την προσήλωση της στις  δράσεις που στοχεύουν στην ενδυνάμωση της κοινωνίας και τη στήριξη των ευπαθών ομάδων. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Μύρισε Χριστούγεννα παντού με τα μπισκότα Παπαδοπούλου

Η εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος "ταξίδεψε" την πιο Χριστουγεννιάτικη μπισκοτένια μυρωδιά από τα εργοστάσιά της στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/12/2025

"Dust+Cream" & "Make-A-Wish": Μια συνεργασία με πραγματικό κοινωνικό αποτύπωμα

Μέσα από δράσεις και χριστουγεννιάτικες πρωτοβουλίες, η ελληνική εταιρεία ομορφιάς μετατρέπει το μακιγιάζ σε πράξη προσφοράς για παιδιά με σοβαρές ασθένειες.

ΠΙΝΔΟΣ 2025 : Μια χρονιά γεμάτη διακρίσεις

Επτά βραβεία σε έξι κορυφαίους θεσμούς επιβεβαιώνουν τη σταθερή πορεία ποιότητας, βιωσιμότητας και ανάπτυξης του Συνεταιρισμού.

"Beverage World" & "Μαζί για το παιδί" φέρνουν χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη

Αυτά τα Χριστούγεννα κανένα παιδί δεν μένει χωρίς πρωινό.

Γιορτινά εγκαίνια για το νέο κατάστημα Marivee στο Παγκράτι

Μόδα, λάμψη και χριστουγεννιάτικο κλίμα στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Βασιλικής Ρούσσου.

Τα πρώτα γλυκά burgers των ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ είναι εδώ

Τα Dubai Dream Burger και Lotus Lava Burger φέρνουν τη γιορτινή γλύκα ανάμεσα σε 2 buns.

Η Schwarzkopf Professional φέτος τα Χριστούγεννα προτείνει το απόλυτο gift set

4 ολοκαίνουρια premium boxes, δημιουργημένα από την καταξιωμένη σχεδιάστρια Gina Rosas Moncada, για τα πιο λαμπερά δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας.