SEPTEMBER FEST από τα My market με super εκπλήξεις για όλο τον μήνα!

Κάθε νέα αρχή, κάθε νέο ξεκίνημα φέτος, έχει ως αφετηρία τα My market.

My market

Ο Σεπτέμβριος ανέκαθεν αποτελεί τον μήνα επανεκκίνησης και αναδιοργάνωσης για την επιστροφή μικρών και μεγάλων στην καθημερινότητα. Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, όλοι αναζητούν το δικό τους νέο ή διαφορετικό ξεκίνημα για μία δυναμική σεζόν γεμάτη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. 

Τα My market υποστηρίζουν αυτή την ανάγκη και είναι δίπλα σε όλους εκείνους που θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή παρουσιάζοντας το SEPTEMBER FEST, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει από τις 4/9, θα διαρκέσει έως και τις 28/9 φιλοξενώντας τρεις διαφορετικές ενέργειες. Πιο συγκεκριμένα, τα fests που θα υλοποιηθούν μέσα σε αυτό το διάστημα είναι τα εξής: 

  • September Fest Με Πλούσιο Πρωινό 4-17/9: Ανάδειξη της αξίας ενός πλούσιου και θρεπτικού πρωινού σε καθημερινή βάση, με πολλές επιλογές σε super τιμές!
  • September Fest Για Καθαρό Σπίτι 16-21/9: Προτάσεις λύσεων για ένα πεντακάθαρο σπίτι που λάμπει, με εκπτώσεις έως και 50%!
  • September Fest Με Plant Based Προϊόντα 23-28/9: Προβολή εναλλακτικών φυτικών επιλογών, για όσους έχουν επιλέξει τη vegan διατροφή, αλλά και για εκείνους που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι εναλλακτικό στη διατροφή τους. Και όλα αυτά με έκπτωση 30%!

Γιατί κάθε νέο ξεκίνημα, αρχίζει με ένα καλάθι από τα My market!

Μαζί για όσα αγαπάς! #giaosaagapas

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Μύρισε Χριστούγεννα παντού με τα μπισκότα Παπαδοπούλου

Η εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος "ταξίδεψε" την πιο Χριστουγεννιάτικη μπισκοτένια μυρωδιά από τα εργοστάσιά της στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/12/2025

"Dust+Cream" & "Make-A-Wish": Μια συνεργασία με πραγματικό κοινωνικό αποτύπωμα

Μέσα από δράσεις και χριστουγεννιάτικες πρωτοβουλίες, η ελληνική εταιρεία ομορφιάς μετατρέπει το μακιγιάζ σε πράξη προσφοράς για παιδιά με σοβαρές ασθένειες.

ΠΙΝΔΟΣ 2025 : Μια χρονιά γεμάτη διακρίσεις

Επτά βραβεία σε έξι κορυφαίους θεσμούς επιβεβαιώνουν τη σταθερή πορεία ποιότητας, βιωσιμότητας και ανάπτυξης του Συνεταιρισμού.

"Beverage World" & "Μαζί για το παιδί" φέρνουν χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη

Αυτά τα Χριστούγεννα κανένα παιδί δεν μένει χωρίς πρωινό.

Γιορτινά εγκαίνια για το νέο κατάστημα Marivee στο Παγκράτι

Μόδα, λάμψη και χριστουγεννιάτικο κλίμα στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Βασιλικής Ρούσσου.

Τα πρώτα γλυκά burgers των ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ είναι εδώ

Τα Dubai Dream Burger και Lotus Lava Burger φέρνουν τη γιορτινή γλύκα ανάμεσα σε 2 buns.

Η Schwarzkopf Professional φέτος τα Χριστούγεννα προτείνει το απόλυτο gift set

4 ολοκαίνουρια premium boxes, δημιουργημένα από την καταξιωμένη σχεδιάστρια Gina Rosas Moncada, για τα πιο λαμπερά δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας.