Η Samsung συγχαίρει τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του 3ου του Ολυμπιακού μεταλλίου

Ο Ολυμπιονίκης και μέλος του Team Samsung Galaxy κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των κρίκων, γράφοντας ιστορία στην ενόργανη γυμναστική.

Samsung Λευτέρης Πετρούνιας

Η Samsung συγχαίρει τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του ιστορικού χάλκινου μεταλλίου στο αγώνισμα των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες "Παρίσι 2024", γράφοντας ιστορία ως ο πρώτος αθλητής που κατακτά τρία μετάλλια σε τρεις διαδοχικούς Ολυμπιακούς Αγώνες (Ρίο 2016, Τόκιο 2020 και Παρίσι 2024) στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Ο Πρόεδρος της Samsung Electronics Greece δήλωσε σχετικά: "Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τον Λευτέρη για το ιστορικό αυτό μετάλλιο. Η επιμονή, η σκληρή δουλειά και το ανοιχτό πνεύμα τον οδήγησαν σε αυτήν τη σπουδαία διάκριση και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους και να εμπνέει με το παράδειγμά του τις επόμενες γενιές αθλητών".

Συγχαρητήρια Λευτέρη!

#OpenAlwaysWins #TeamSamsungGalaxy

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η Liverpool FC φοράει Tommy Hilfiger: Μια πρωτοποριακή συνεργασία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

H μεγαλύτερη σημαία Tommy Hilfiger που έχει κατασκευαστεί ποτέ, απλώθηκε στο Anfield σηματοδοτώντας την έναρξη της συνεργασίας τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/01/2026

Μύρισε Χριστούγεννα παντού με τα μπισκότα Παπαδοπούλου

Η εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος "ταξίδεψε" την πιο Χριστουγεννιάτικη μπισκοτένια μυρωδιά από τα εργοστάσιά της στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

"Dust+Cream" & "Make-A-Wish": Μια συνεργασία με πραγματικό κοινωνικό αποτύπωμα

Μέσα από δράσεις και χριστουγεννιάτικες πρωτοβουλίες, η ελληνική εταιρεία ομορφιάς μετατρέπει το μακιγιάζ σε πράξη προσφοράς για παιδιά με σοβαρές ασθένειες.

ΠΙΝΔΟΣ 2025 : Μια χρονιά γεμάτη διακρίσεις

Επτά βραβεία σε έξι κορυφαίους θεσμούς επιβεβαιώνουν τη σταθερή πορεία ποιότητας, βιωσιμότητας και ανάπτυξης του Συνεταιρισμού.

"Beverage World" & "Μαζί για το παιδί" φέρνουν χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη

Αυτά τα Χριστούγεννα κανένα παιδί δεν μένει χωρίς πρωινό.

Γιορτινά εγκαίνια για το νέο κατάστημα Marivee στο Παγκράτι

Μόδα, λάμψη και χριστουγεννιάτικο κλίμα στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Βασιλικής Ρούσσου.

Τα πρώτα γλυκά burgers των ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ είναι εδώ

Τα Dubai Dream Burger και Lotus Lava Burger φέρνουν τη γιορτινή γλύκα ανάμεσα σε 2 buns.