Η NBG Pay γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη στηρίζοντας το έργο του Bloode

Γίνε κι εσύ εθελοντής αιμοδότης το Σάββατο 15 Ιουνίου στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

NBG Pay

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, η NBG Pay στηρίζει το έργο του Bloode, της μη κερδοσκοπικής διαδικτυακής κοινότητας, η οποία συμβάλλει στην κάλυψη των αναγκών για αίμα στην Ελλάδα, συμμετέχοντας στην ανοιχτή στο κοινό εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

Η NBG Pay, η νέα πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα υπηρεσιών πληρωμών, προσκαλεί εθελοντές πολίτες να συμμετέχουν με μία τόσο απλή πράξη δίνοντας ελπίδα και ζωή στους ασθενείς που καθημερινά χρειάζονται αίμα. Παράλληλα, στην αιμοδοσία θα συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι της NBG Pay, δίνοντας το παράδειγμα του εθελοντισμού.

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 έως τις 14:00 σε ένα από τα πιο εμβληματικά μουσεία της πόλης, ενώ θα υπάρξουν και παράλληλες ενημερωτικές δράσεις όπως mini talks από σημαντικούς οργανισμούς, οι οποίοι προσφέρουν σπουδαίο έργο σε θέματα υγείας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους εδώ

Περισσότερες πληροφορίες για την αιμοδοσία και το ποιοι μπορούν να γίνουν εθελοντές αιμοδότες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα bloode.org

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η Lidl Ελλάς συνεχίζει την πρωτοβουλία "Μόνιμη Μείωση Τιμής" σε πάνω από 80 προϊόντα βασικής ανάγκης

Τοποθετεί τον καταναλωτή και τις καθημερινές ανάγκες του στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων της, παρατείνοντας το μέτρο του Υπουργείου Ανάπτυξης και μετά το πέρας του εξαμήνου.

Πεζοπορία για όλους με την Fjallraven

Νέος εξοπλισμός και προϊοντα που κάνουν την πεζοπορία με ζεστές καιρικές συνθήκες παιχνιδάκι.

Το IL Exclusive Fitness έγινε 7 ετών και το γιόρτασε με ένα μοναδικό πάρτι

Το αγαπημένο Personalized Fitness Hub των Νοτίων συνεχίζει να εξελίσσεται και αυτή είναι από μόνη της μία καλή ευκαιρία για χορό και μουσική.