Kayak Ice Cream New Flavors

Κayak

Η Kayak, η ελληνική εταιρία premium παγωτών και γλυκών για 3 ολόκληρες δεκαετίες παρέχει έμπνευση, δημιουργία, πλούσια γεύση και αναπάντεχους γαστρονομικούς συνδυασμούς βασισμένους στις πιο εκλεκτές πρώτες ύλες. 

Όλα τα παγωτά μας παράγονται με τις πιο αγνές πρώτες ύλες όπως 100% φρέσκο ελληνικό γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος, πραγματικά φρούτα, αληθινούς ξηρούς καρπούς και τις καλύτερες σοκολάτες Valrhona και Callebaut.

Η Kayak μετράει ήδη πάνω από 100 γεύσεις και κάθε χρόνο πρωτοπορεί με καινούργιες δημιουργίες. Φέτος προστέθηκαν 3 ΝΕΕΣ απολαυστικές γεύσεις.

Κayak

Εμπνευσμένο από το ιταλικό ομώνυμο κοκτέιλ, ήρθε το παγωτό Bellini με λευκό ροδάκινο και αφρώδη οίνο για να χαρίσει μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία σε εκλεπτυσμένους ουρανίσκους. Με την βελούδινη υφή του και την αρμονική επίγευση που προσφέρει, ξεχωρίζει με την παρουσία του. Μετά από προτάσεις από τους καταναλωτές των παγωτών ΚΑΥΑΚ, δημιουργήσαμε το παγωτό Biscoff με τα γνωστά μπισκότα LOTUS. Η γεύση του καραμελωμένου μπισκότου και της κανέλας έχει ήδη ενθουσιάσει τον κόσμο και η παραγωγή μας καθημερινά ‘’παλεύει’’ για να καλύψει την απαιτούμενη ζήτηση. Μην παραλείψετε να το δοκιμάσετε! Ένα βραβείο Great Taste για την Κayak δεν είναι απλά άλλο ένα βραβείο στο portfolio της, είναι το πάθος για ακόμα περισσότερη δημιουργία. Για αυτό και το βραβευμένο με 2 αστέρια great taste Manhattan που συνδυάζει εκρηκτικά την μοναδική σοκολάτα με ουίσκι και κεράσι, εγγυάται μοναδική απόλαυση για τους πιο απαιτητικούς ice cream lovers! 

Όπως λέει και η καμπάνια του ΚΑΥΑΚ είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε ότι κάθε ημέρα κρύβει μέσα της μικρές και μεγάλες "νίκες". Αυτές άλλωστε είναι που δίνουν γεύση και νόημα στην καθημερινότητα μας. Αυτές τις στιγμές αξίζει να τις γιορτάζουμε επιβραβεύοντας τον εαυτό μας με το καλύτερο παγωτό "Kayak Well Deserved".

Τα παγωτά Κayak μπορείτε να τα βρείτε στις boutique Κayak και σε επιλεγμένα καταστήματα

KAYAK BOUTIQUES: ΓΛΥΦΑΔΑ, ΠΛΑΚΑ, ΚΑΠΝΙΚΑΡΕΑ, ΨΥΧΙΚΟ, GOLDEN HALL, THE MALL ATHENS, AIA, ΤΖΙΑ, ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ, ΜΥΚΟΝΟΣ, ΧΑΝΙΑ, ΠΥΛΟΣ (COSTA NAVARINO), ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΚΩΣ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews