2+1 περιστάσεις για να απολαύσεις την μπύρα Άλφα Χωρίς

μπύρα Άλφα Χωρίς

Πέρσι η μπύρα Άλφα Χωρίς, για πρώτη φορά έστειλε το μήνυμα ότι οι πιο δυνατές σχέσεις είναι αυτές που είναι πάντα δίπλα μας, κάθε στιγμή, χωρίς περιορισμούς. Φέτος, το πάει ένα βήμα παρακάτω, αναδεικνύοντας 3 περιστάσεις που μπορούμε να απολαύσουμε μαζί με τους ανθρώπους μας τη γεμάτη γεύση και τα χαρακτηριστικά της αρώματα μιας μπύρας χωρίς την επίδραση του αλκοόλ. 

3 διαφορετικές ιστορίες εμπνευσμένες από καθημερινές, γνώριμες σε όλους περιστάσεις, παρουσιάζουν πως η Άλφα Χωρίς γίνεται η ιδανική επιλογή για να ζήσουμε ανέμελα κάθε στιγμή, μαζί με τους αγαπημένους μας.  

μπύρα Άλφα Χωρίς

Εκδρομή χωρίς στάση, δεν γίνεται. Όταν οδηγούμε για ένα ταξίδι με φίλους ή την οικογένεια και έρθει η στιγμή για μια στάση για φαγητό, η ΑΛΦΑ Χωρίς είναι η απόλυτη επιλογή. Η οδήγηση δε θα πρέπει να συνδυάζεται ποτέ με αλκοόλ και η Άλφα Χωρίς μας επιτρέπει να απολαύσουμε τη συντροφιά μας και τη δροσιά μιας μπύρας, διασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλειά μας.  

Θάλασσα χωρίς παιχνίδι, δεν γίνεται. Μια ηλιόλουστη μέρα στην παραλία είναι ιδανική για χαλάρωση, παιχνίδια και αναζωογόνηση. Καθώς προετοιμαζόμαστε για δροσιστικές βουτιές σε καταγάλανα νερά, η Άλφα Χωρίς μας επιτρέπει να. ευχαριστηθούμε την ελευθερία του κολυμπιού χωρίς τους περιορισμούς του αλκόολ, παρέα με τους δικούς μας ανθρώπους.

μπύρα Άλφα Χωρίς

Δουλειά χωρίς διάλειμμα, δεν γίνεται. Σε κάθε περιβάλλον εργασίας, το διάλειμμα για γεύμα είναι σημαντικό για να ανανεώσουμε τις δυνάμεις μας και να συνδεθούμε με τους συναδέλφους μας. Επιλέγοντας την Άλφα Χωρίς στο lunch break μας, επιτρέπουμε στον εαυτό μας να απολαύσουμε μια δροσιστική μπύρα, χωρίς την επίδραση του αλκοόλ παραμένοντας έτοιμοι για τις επόμενες εργασιακές προκλήσεις. 

Σε κάθε περίσταση, η Άλφα Χωρίς είναι η ιδανική επιλογή.

Υπό τους ήχους του τραγουδιού "Κι έμεινα εδώ" σε στίχους και μουσική του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου και ερμηνεία του Μπάμπη Στόκα, τα 3 digital video της "ΑΛΦΑ Χωρίς"  αποδεικνύουν ότι  Χωρίς τους ανθρώπους μας δεν γίνεται, ΑΛΦΑ Χωρίς αλκοόλ γίνεται. 

Τα 3 digital videos δημιούργησε και επιμελήθηκε η Soho Square Athens, ενώ την παραγωγή ανέλαβε η Takes 2 και σκηνοθεσία ο Γιώργος Κανελλόπουλος. 

Μπορείτε να δείτε τα νέα digital videos στους παρακάτω συνδέσμους.
Η Εκδρομή
Η Παραλία
Το Κατάστημα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews