Οι σάλτσες μαγειρικής COOK at HOME αναδείχθηκαν "Προϊόν της Χρονιάς 2024"

COOK at HOME

Το COOK at HOME, δημιούργημα της βιομηχανίας τροφίμων Provil, εμπνέεται από τη σημασία του καλού φαγητού για τη ζωή των Ελλήνων και έχει σαν αποστολή του να διαδώσει τις γεύσεις και τη διατροφική αξία της ελληνικής κουζίνας.

Δημιούργησε λοιπόν, μία μοναδική σειρά σαλτσών για να μαγειρεύουμε αγαπημένα φαγητά της ελληνικής κουζίνας στην κατσαρόλα, στο τηγάνι και στο φούρνο, χωρίς το άγχος του προγραμματισμού και τη φασαρία της προετοιμασίας μέσα στην κουζίνα. 

COOK at HOME

Οι σάλτσες COOK at HOME έφεραν επανάσταση στον τρόπο που μαγειρεύουμε, γιατί συγκεντρώνουν μέσα σε ένα μπουκαλάκι όλα τα υλικά που χρειαζόμαστε στις σωστές αναλογίες για να απολαμβάνουμε νόστιμο φαγητό στο καθημερινό μας τραπέζι. Κάθε συσκευασία COOK at HOME περιέχει φυσικά υλικά της ελληνικής κουζίνας –με μοναδικούς συνδυασμούς μυρωδικών, βοτάνων και μπαχαρικών–, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές. 

Η ανάδειξή του από τους Έλληνες καταναλωτές ως "Προϊόν της Χρονιάς 2024*" γέμισε με ενθουσιασμό και ικανοποίηση τους ανθρώπους του COOK at HOME, επιβραβεύοντας τις προσπάθειές τους και ενισχύοντας την αισιοδοξία τους για το μέλλον.

Τα προϊόντα COOK at HOME είναι διαθέσιμα στα ράφια μεγάλων αλυσίδων super market πανελλαδικής εμβέλειας, καθώς επίσης σε καταστήματα mini market, κρεοπωλεία και επιλεγμένα καταστήματα delicatessen.

*με βάση την ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

COOK at HOME / Έτσι μαγειρεύουμε σήμερα! https://cookathome.gr/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Pharmacists for the Future - Τα πρώτα δυο πιστοποιημένα φαρμακεία διεθνώς, του προγράμματος βιωσιμότητας, είναι ελληνικά

Από τον ανεξάρτητο παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης "Bureau Veritas" στο πλαίσιο του L’OREAL FOR THE FUTURE - του παγκόσμιου προγράμματος δράσεων του ομίλου L’OREAL - για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική ενσωμάτωση

Το ULTIMATE EXPERIENCE για 7η χρονιά στο ISLAND, από τα Holmes Place!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των 6 πρώτων χρόνων, το all-day event ''The Ultimate Fitness Experience @ Island'', διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά, χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία outdoor fitness, γεμάτη δράση, ένταση, αποσυμπίεση και συγκινήσεις!

Oι δημοφιλέστεροι ακτοπλοϊκοί προορισμοί της χώρας

Σύμφωνα με τον απολογισμό της Ferryscanner για τo 2023.