Η Garnier γιορτάζει την Ημέρα της Γης καθαρίζοντας την παραλία Β’ Αλίπεδο στον Άλιμο

Πάρε κι εσύ μέρος στον καθαρισμό την Κυριακή 21 Απριλίου στις 9π.μ.

Garnier

Η Garnier, σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό All For Blue, συνεχίζει για 4η χρονιά τις περιβαλλοντικές δράσεις με στόχο ένα πιο βιώσιμο μέλλον και μας προσκαλεί να γίνουμε μέρος τους μέσω της συμμετοχής μας στον καθαρισμό της παραλίας Β’ Αλίπεδο στον Άλιμο, την Κυριακή 21 Απριλίου στις 9π.μ. με αφορμή την Ημέρα της Γης. 

Τα βήματα είναι απλά:

  1. Παρευρισκόμαστε στον καθαρισμό στην παραλία (ακριβής τοποθεσία εδώ: https://maps.app.goo.gl/UBEhzgZhHVkCAMG2A)
  2. Η All For Blue μας χωρίζει σε ομάδες για την συλλογή των απορριμμάτων, παρέχοντας τον απαραίτητο εξοπλισμό (γάντια & σάκους). 
  3. Το μόνο που χρειάζεται να φέρουμε είναι το καπέλο και το επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι μας με νερό!

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της για το green beauty και με προτεραιότητά της την προστασία του περιβάλλοντος, η Garnier σε τοπικό επίπεδο έχει ενώσει τις δυνάμεις της με την All For Blue στο έργο του παράκτιου και υποβρύχιου καθαρισμού παραλιών και της διεξαγωγής εκπαιδευτικών σεμιναρίων, καθώς και σχολείων ελεύθερης κατάδυσης, συμβάλλοντας έμπρακτα στην προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος. Από το 2021, έχουν καθαρίσει από κοινού περισσότερες από 10 παραλίες σε όλη την Ελλάδα, απομακρύνοντας περισσότερα από 1.550 κιλά απορριμμάτων από τις ακτές, αλλά και τον βυθό. 

Το έργο αυτό συνεχίζουν και φέτος με περιβαλλοντικές δράσεις σε όλη την Ελλάδα, καλώντας τους πολίτες να συμμετέχουν. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε ένα "πράσινο" βήμα για το καλό του πλανήτη, μέσω της συμμετοχής μας στον καθαρισμό της παραλίας Β’ Αλίπεδο στον Άλιμο στις 21 Απριλίου!

Μάθετε περισσότερα για την Garnier εδώ https://www.garnier.gr/ και την All For Blue εδώ https://allforblue.org/el/.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews