Η πρώτη "Side by Side" εμπειρία στο zohós: Όταν ο μεζές συναντά την ανεξάντλητη δημιουργικότητα της ελληνικής κουζίνας

Side by Side

Mε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη βραδιά "Side by Side" που διοργανώθηκε στον εμβληματικό κήπο του Electra Palace Athens, στο νέο fine mezze concept zohós που βάζει στο επίκεντρο τη γη και τη θάλασσα της Ελλάδας ανατρέχοντας σε μαγειρικές ρίζες. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στη συνδημιουργία, και την υψηλή γαστρονομία, παρουσία των βασικότερων εκπροσώπων της γεύσης, φίλους & συνεργάτες του ομίλου  Electra Hotels & Resorts  αλλά και μερικούς από τους σημαντικότερους food bloggers της πόλης.

Side by Side

Το  "Side by Side" είναι ένα νέο, creative concept που εστιάζει στην ομαδικότητα και το πνεύμα δημιουργίας, ενώ εκείνο που το ξεχωρίζει είναι ο holistic χαρακτήρας του, καθώς οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γευτούν τις μοναδικές δημιουργίες των chefs, και να ανακαλύψουν την ιδέα και τα συστατικά πίσω από κάθε πιάτο. Ταυτόχρονα, ο χώρος ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών για το φαγητό - πρασινάδες, αρωματικά φυτά και βότανα φτιάχνουν ένα ιδανικό σκηνικό, υπέροχα φωτισμένο, πάνω και γύρω από τον χώρο του εστιατορίου zohόs. 

Side by Side

Ο Executive Chef Σάκης Βενέτης και ο Chef de Cuisine Χάρης Αντωνόπουλος, ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον κορυφαίο guest chef, Βασίλη Μουρατίδη, βραβευμένο με 11 χρυσούς Σκούφους, 3 αστέρια FNL & δημιουργό των διάσημων Moldee στη Θεσσαλονίκη και Squirrel στη Χαλκιδική, δημιουργώντας ένα δημιουργικό pop-up μενού γεμάτο αντιθέσεις, φρεσκάδα και ελληνικές επιρροές. Τα εκλεκτά κρασιά που συνόδευσαν το γαστρονομικό ταξίδι, ήταν από το Κτήμα Βίβλια Χώρα, ενώ το χαβιάρι Thesauri Caviar πρόσθεσε μια πολυτελή νότα στην απολαυστική εμπειρία, δίνοντας ξεχωριστή γεύση στην κροκέτα από καπνιστό χέλι, που ήταν ένα από τα highlight πιάτα της βραδιάς. 

Side by Side

Στο εστιατόριο zohós τα πάντα προσεγγίζονται με την ιδιαίτερη φροντίδα που επιτάσσει ο σεβασμός στην παράδοση αλλά και σύγχρονες τεχνικές, σε ένα γενικότερο πλαίσιο zero waste και nose-to-tail πρακτικής. Αυτή είναι άλλωστε και η φιλοσοφία του: μια σύγχρονη απεικόνιση ενός ελληνικού τραπεζιού με μεζέδες για όλους, όπως παραδοσιακά γίνεται στα σπίτια μας!

Side by Side

Η επόμενη βραδιά "Side by Side” στο εστιατόριο zohόs, θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Μάϊο. Stay tuned, σύντομα θα ακολουθήσει η αποκάλυψη του επόμενου guest chef!

Side by Side


Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Pharmacists for the Future - Τα πρώτα δυο πιστοποιημένα φαρμακεία διεθνώς, του προγράμματος βιωσιμότητας, είναι ελληνικά

Από τον ανεξάρτητο παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης "Bureau Veritas" στο πλαίσιο του L’OREAL FOR THE FUTURE - του παγκόσμιου προγράμματος δράσεων του ομίλου L’OREAL - για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική ενσωμάτωση

Το ULTIMATE EXPERIENCE για 7η χρονιά στο ISLAND, από τα Holmes Place!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των 6 πρώτων χρόνων, το all-day event ''The Ultimate Fitness Experience @ Island'', διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά, χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία outdoor fitness, γεμάτη δράση, ένταση, αποσυμπίεση και συγκινήσεις!

Oι δημοφιλέστεροι ακτοπλοϊκοί προορισμοί της χώρας

Σύμφωνα με τον απολογισμό της Ferryscanner για τo 2023.