Νέα, καινοτόμα σειρά για τα αγαπημένα μας κατοικίδια

Healthypet

Η Healthypet, κορυφαία εταιρία στην παρασκευή, εισαγωγή και εμπορία ειδών για τα κατοικίδια, δημιούργησε μια καινοτόμα σειρά προϊόντων για την υγεία, τη φροντίδα και την ευεξία των γούνινων φίλων μας. 

Από οργανικές πρώτες ύλες, με 100% φυσικά συστατικά, η σειρά αυτή περιλαμβάνει συμπληρώματα διατροφής που βοηθούν το κατοικίδιο, αλλά και τον ιδιοκτήτη, να απολαμβάνει μια ζωή γεμάτη υγεία και ηρεμία.

Η σειρά αποτελείται από

Το Calming Support+, μια φυσική ηρεμιστική φόρμουλα, σε μορφή σταγόνας, για άμεση χαλάρωση του κατοικιδίου. Μειώνει τα αισθήματα του άγχους και του στρες και ανακουφίζει από συμπτώματα επιληψίας και πόνους που σχετίζονται με καρκίνους, αρθρίτιδες, δερματικές παθήσεις και αλλεργίες. Περιέχει πολύτιμες βιταμίνες και μέταλλα, οξείδια λιπαρών ωμέγα-3-6-9 και αντιοξειδωτικά ενώ συστήνεται και για καθημερινή χρήση. 

Το Diamond White Teeth, το οποίο υποστηρίζει με φυσικό τρόπο τα υγιή δόντια και ούλα και καταπολεμά άμεσα πέτρα, πλάκα και κακοσμία με 100% ειδικά επιλεγμένα φύκη. 

Το Diamond White Eyes & Ears, με Aloe Vera, Hazel και Coconut Oil, για καθαρά μάτια, αυτιά και ζάρες με φυσικό τρόπο. 

Το Diamond balm nose & paws, για μύτες και πατούσες σε σκυλάκια, γατάκια και κουνελάκια. Εξισορροπεί την τιμή PH του δέρματος και αποτρέπει την ξηρότητα. Με ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες με φυσικά συστατικά. Βοηθάει στη θεραπεία λοίμωξης, ξηροδερμίας, επούλωση πληγής και δερματικής επιδιόρθωσης.

Τα προϊόντα Healthy Pet διατίθενται σε Pet shops, Groomers & Κτηνιάτρους σε Ελλάδα και Κύπρο. Για περισσότερα: www.healthypet.gr  

Η Healthypet, με βαθιά δέσμευση και αφοσίωση στην ποιότητα, στην ασφάλεια και την καινοτομία, παράγει προϊόντα με τα καλύτερα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, υπό τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και εγγυάται ότι κάθε προϊόν που φέρει το όνομά της είναι αξιόπιστο και ασφαλές για κάθε κατοικίδιο.  

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Pharmacists for the Future - Τα πρώτα δυο πιστοποιημένα φαρμακεία διεθνώς, του προγράμματος βιωσιμότητας, είναι ελληνικά

Από τον ανεξάρτητο παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης "Bureau Veritas" στο πλαίσιο του L’OREAL FOR THE FUTURE - του παγκόσμιου προγράμματος δράσεων του ομίλου L’OREAL - για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική ενσωμάτωση

Το ULTIMATE EXPERIENCE για 7η χρονιά στο ISLAND, από τα Holmes Place!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των 6 πρώτων χρόνων, το all-day event ''The Ultimate Fitness Experience @ Island'', διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά, χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία outdoor fitness, γεμάτη δράση, ένταση, αποσυμπίεση και συγκινήσεις!

Oι δημοφιλέστεροι ακτοπλοϊκοί προορισμοί της χώρας

Σύμφωνα με τον απολογισμό της Ferryscanner για τo 2023.