H CORDELLA δημιούργησε ένα εντυπωσιακό exclusive event αποκαλύπτοντας τη νέα εποχή στις λίστες δώρων γάμου και βάπτισης.

Με μεγάλη επιτυχία η Cordella, 1η online λίστα δώρων στην Ελλάδα, πραγματοποίησε την Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 στο Moxy Athens City, ένα exclusive party όπου λαμπεροί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το lifestyle brand που καινοτομεί απλοποιώντας τη διαδικασία σχεδιασμού της λίστας γάμου και βάπτισης.

Cordella

Σε ένα μαγευτικό σκηνικό στην Penthouse Suite του Moxy Athens City, η δημιουργός της πλατφόρμας Μικαέλα Πλάκα υποδέχτηκε από νωρίς το απόγευμα εκλεκτούς προσκεκλημένους από τον χώρο των media, influencers, bloggers, αλλά και επαγγελματίες του γάμου και της βάπτισης όπου μοιράστηκαν μαζί χαλαρές στιγμές διασκέδασης γνωρίζοντας τη νέα υπηρεσία από κοντά και τα πλεονεκτήματά της. 

Περιτριγυρισμένοι από την εκπληκτική πανοραμική θέα της Ακρόπολης και του ορίζοντα της πόλης, οι επισκέπτες έτυχαν μιας απαράμιλλης εμπειρίας από τη στιγμή που μπήκαν στην πολυτελή σουίτα. Από τις επιλογές οικιακών συσκευών που παρουσιάστηκαν μέχρι τις πολύ engaging δράσεις που απλώθηκαν σε όλη την Penthouse Suite, κάθε λεπτομέρεια είχε δημιουργηθεί με στόχο να εμπνεύσει και να συνεπάρει.

Cordella

Οι παρευρισκόμενοι προσκλήθηκαν να εξερευνήσουν τον truly unique και high aesthetics χώρο της σουίτας ανακαλύπτοντας μια προσεκτικά επιμελημένη λίστα με είδη για το σπίτι, κυρίως από διάσημες μάρκες μικροσυσκευών, σχεδιασμένη να αναδεικνύει τον χώρο διαβίωσης κάθε νεόνυμφου ζευγαριού. Από τις υπερσύγχρονες και elegant μικροσυσκευές και σερβίτσια, μέχρι τα stylish διακοσμητικά κομμάτια, κάθε στοιχείο λειτουργούσε ως πηγή έμπνευσης, εξιτάροντας τη φαντασία των καλεσμένων για τις δυνατότητες που δίνει η Cordella στα μελλόνυμφα ζευγάρια να κάνουν το τέλειο curation της δικής τους λίστας δώρων που έχουν ονειρευτεί. 

Cordella

Καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι είχαν επίσης την ευκαιρία να εκφράσουν τη δημιουργικότητα στα interactive corners που είχε ετοιμάσει το brand για αυτούς. Πιο συγκεκριμένα, είχαν την ευκαιρία να φτιάξουν το δικό τους μοναδικό headpiece, corsage ή boutonniere συνδυάζοντας άνθη της επιλογής τους από ειδικά καλάθια τοποθετημένα σε τραπέζια.  Παράλληλα το πολύχρωμο backdrop της Cordella, στολισμένο με συνθέσεις από το ανθοπωλείο και concept store Polyamorous, αλλά και η "ονειρική" αψίδα αποτέλεσαν τα τέλεια photo opportunities για τους εκλεκτούς καλεσμένους. Επιπλέον, η Cordella ανέλαβε την αποστολή μιας full of love κάρτας για λογαριασμό των καλεσμένων της. Οι ίδιοι δεν είχαν πάρα να επιλέξουν μία postcard, να γράψουν το δικό τους love note προς το αγαπημένο τους πρόσωπο και απλά να το ρίξουν στο ειδικά σχεδιασμένο γραμματοκιβώτιο της Cordella. 

Cordella

Οι παρευρισκόμενοι γεύτηκαν ευφάνταστες δημιουργίες από τον Executive Chef του Moxy Αthens City ενώ απολαύσαν το CORDELLA Spritz, το signature cocktail της βραδιάς στα χρώματα του brand, με θέα το ανοιξιάτικο ηλιοβασίλεμα. 

Cordella

Με την ολοκλήρωση της λαμπερής βραδιάς, οι καλεσμένοι έλαβαν ένα stylish goodie bag που ετοίμασε η  Cordella αποκλειστικά γι’ αυτούς, με Δωροκάρτες Cordella, φυσικά προϊόντα Kear και χρωματιστά Crodino aperitivo, έχοντας ζήσει μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη με έντονα χρώματα, αρώματα και μουσικά beats.  

Cordella

Σχετικά με την Cordella

Η Cordella είναι η 1η online λίστα δώρων στην Ελλάδα, που επιτρέπει σε ζευγάρια και καλεσμένους να επιλέξουν ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία δώρων γάμου, και πλέον και βάπτισης, από 100+ διαφορετικά καταστήματα και brands, με πάνω από 10.000 διαθέσιμα προϊόντα, δώρα εμπειρίας, αλλά και χρηματικά δώρα. Η startup γυναικείας ηγεσίας έκανε το επίσημο λανσάρισμα της υπηρεσίας της τον Ιούνιο του 2021, επανεφευρίσκοντας ουσιαστικά τις λίστες δώρων γάμου, για να προσφέρει στα ζευγάρια και τους καλεσμένους τους την πιο όμορφη και απρόσκοπτη εμπειρία επιλογής δώρων. Τα ζευγάρια μπορούν να εγγραφούν δωρεάν και να δημιουργήσουν εύκολα και γρήγορα μία και μοναδική λίστα δώρων με όλα αυτά που επιθυμούν και την ευελιξία που χρειάζονται, χωρίς άγχος, σύγχυση, ανεπιθύμητα δώρα και πολύπλοκες αλλαγές. Το 2023 η Ελληνική startup Cordella, άντλησε κεφάλαιο ύψους 100.000 ευρώ, σε έναν Pre-seed γύρο χρηματοδότησης, για την επιτάχυνση του πλάνου ανάπτυξής της.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Pharmacists for the Future - Τα πρώτα δυο πιστοποιημένα φαρμακεία διεθνώς, του προγράμματος βιωσιμότητας, είναι ελληνικά

Από τον ανεξάρτητο παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης "Bureau Veritas" στο πλαίσιο του L’OREAL FOR THE FUTURE - του παγκόσμιου προγράμματος δράσεων του ομίλου L’OREAL - για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική ενσωμάτωση

Το ULTIMATE EXPERIENCE για 7η χρονιά στο ISLAND, από τα Holmes Place!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των 6 πρώτων χρόνων, το all-day event ''The Ultimate Fitness Experience @ Island'', διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά, χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία outdoor fitness, γεμάτη δράση, ένταση, αποσυμπίεση και συγκινήσεις!

Oι δημοφιλέστεροι ακτοπλοϊκοί προορισμοί της χώρας

Σύμφωνα με τον απολογισμό της Ferryscanner για τo 2023.