Τα adidas Originals γιορτάζουν τρία classic sneakers με την καμπάνια "1000 BACK"

Η νέα παγκόσμια καμπάνια των adidas Originals συνεχίζει να γράφει την ιστορία των Gazelle, Samba & Handball Spezial.

adidas Originals

Τα adidas Originals επηρεασμένα από τη δημιουργική προσέγγιση της καμπάνιας την προηγούμενη σεζόν, συνεχίζουν να αναζητούν στοιχεία του heritage τους και να τιμούν τις κοινότητες που φόρεσαν και φορούν τα θρυλικά Gazelle, Samba και Handball Spezial. 

Η καμπάνια εστιάζει σε τρία iconic μοντέλα παπουτσιών που πρωτοεμφανίστηκαν στον κόσμο του ποδοσφαίρου: τα Gazelle, τα Samba και τα Handball Spezial. Αρχικά, το κάθε μοντέλο είχε σχεδιαστεί για να φορεθεί είτε στην προπόνηση, είτε στον ποδοσφαιρικό αγώνα, αλλά και στο handball. Αυτά τα μοντέλα παπουτσιών θεωρούνται "classic sneakers" και συνεχίζουν να έχουν ισχυρό αντίκτυπο σε όλο τον κόσμο, σε κάθε κουλτούρα και πλήθος κινημάτων. 

adidas Originals

Η νέα καμπάνια των adidas Originals περιλαμβάνει φωτογραφίες ατόμων που βάσει της δικής τους προσωπικότητας, δημιουργούν διαφορετικούς στυλιστικούς συνδυασμούς φορώντας το Gazelle, το Samba αλλά και το Handball Spezial με το δικό τους μοναδικό τρόπο γράφοντας νέα κεφάλαια στην ιστορία του κάθε μοντέλου. Η καμπάνια αυτή είναι η συνέχεια της προηγούμενης με τίτλο "We gave the world an original. You gave us a thousand back", αλλά επικοινωνεί ένα νέο πιο συγκεκριμένο μήνυμα πως ένα παπούτσι μπορεί να φορεθεί με χιλιάδες εναλλακτικούς τρόπους.

adidas Originals

Στην Ελλάδα, τα τρία εμβληματικά μοντέλα των adidas Originals φόρεσαν οι Josephine Wendel, Dat Lilly, LILA, Hercules Tsuzinov, Emmanuel Elozieuwa, οι αθλητές Γιώργος Βαγιαννίδης, Χαράλαμπος Κωστούλας καλώντας τους λάτρεις του brand, να δημιουργήσουν τα δικά τους looks και να τα ανεβάσουν στα Social Media τους χρησιμοποιώντας τα hashtags #Samba #Gazelle και #Spezial, δίνοντας νέες αξίες και χαρακτήρα στα κλασσικά αυτά μοντέλα παπουτσιών.  

adidas Originals

Η κορύφωση της καμπάνιας στη χώρα μας, πρόκειται να πραγματοποιηθεί το βράδυ της Πέμπτης 11/4 στις 20:30 με ένα ανατρεπτικό Street Runway Show και στη συνέχεια ένα Block Party με DJ Set από τον Steve Onemanshow που θα πραγματοποιηθεί στο adidas Original Store Athens (Αθηναΐδος 5, Αθήνα) και είστε όλοι καλεσμένοι. 

adidas Originals

Τα 3 iconic μοντέλα της νέας καμπάνιας των adidas Originals θα τα βρείτε στα adidas stores, στο www.adidas.gr σε επιλεγμένα  sneaker stores και φυσικά στο adidas Originals Store. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η Liverpool FC φοράει Tommy Hilfiger: Μια πρωτοποριακή συνεργασία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

H μεγαλύτερη σημαία Tommy Hilfiger που έχει κατασκευαστεί ποτέ, απλώθηκε στο Anfield σηματοδοτώντας την έναρξη της συνεργασίας τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/01/2026

Μύρισε Χριστούγεννα παντού με τα μπισκότα Παπαδοπούλου

Η εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος "ταξίδεψε" την πιο Χριστουγεννιάτικη μπισκοτένια μυρωδιά από τα εργοστάσιά της στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

"Dust+Cream" & "Make-A-Wish": Μια συνεργασία με πραγματικό κοινωνικό αποτύπωμα

Μέσα από δράσεις και χριστουγεννιάτικες πρωτοβουλίες, η ελληνική εταιρεία ομορφιάς μετατρέπει το μακιγιάζ σε πράξη προσφοράς για παιδιά με σοβαρές ασθένειες.

ΠΙΝΔΟΣ 2025 : Μια χρονιά γεμάτη διακρίσεις

Επτά βραβεία σε έξι κορυφαίους θεσμούς επιβεβαιώνουν τη σταθερή πορεία ποιότητας, βιωσιμότητας και ανάπτυξης του Συνεταιρισμού.

"Beverage World" & "Μαζί για το παιδί" φέρνουν χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη

Αυτά τα Χριστούγεννα κανένα παιδί δεν μένει χωρίς πρωινό.

Γιορτινά εγκαίνια για το νέο κατάστημα Marivee στο Παγκράτι

Μόδα, λάμψη και χριστουγεννιάτικο κλίμα στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Βασιλικής Ρούσσου.

Τα πρώτα γλυκά burgers των ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ είναι εδώ

Τα Dubai Dream Burger και Lotus Lava Burger φέρνουν τη γιορτινή γλύκα ανάμεσα σε 2 buns.