Red Bull Cliff Diving: Έχεις δει βουτιές από τα... 27 μέτρα;

Κλείσε το εισιτήριό σου & δες για 3 ολόκληρες μέρες τους 24 καλύτερους cliff divers του κόσμου να φτάνουν ταχύτητες των 85χλμ./ώ. από ύψος αντίστοιχο μιας 8όροφης πολυκατοικίας!

Red Bull Cliff Diving

Το Red Bull Cliff Diving World Series μετά από 13 χρόνια επιστρέφει στην Αθήνα, την πρώτη τοποθεσία που έγινε ποτέ τελικός του παγκόσμιου αυτού πρωταθλήματος, το 2009. Η γραφική Λίμνη Βουλιαγμένη  γίνεται το πρώτο από τα οκτώ stops στο παγκόσμιο τουρ αυτού του event, το οποίο φέτος γιορτάζει τα 100 stops από την έναρξή του.

Το παγκόσμιο αυτό event θα πραγματοποιηθεί από τις 24 μέχρι τις 26 Μαΐου, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να απολαύσει πολλή δράση συγκλονιστικών καταδύσεων από μια πλατφόρμα – ύψους 27 μέτρων για τους άνδρες και 21 μέτρων για τις γυναίκες... και όχι μόνο.

Red Bull Cliff Diving

Πρώτη στάση Αθήνα

Για 3 μέρες η Λίμνη Βουλιαγμένη και το ειδυλλιακό τοπίο γύρω της θα γίνουν το ιδανικό σκηνικό για απίστευτη cliff diving δράση. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να μείνεις μόνο θεατής... μάλιστα σου συνιστούμε να πάρεις δράση! Τι εννοούμε; 

Red Bull Cliff Diving

Platforms Walks: Σου δίνουμε τη δυνατότητα να περπατήσεις στην πλατφόρμα από όπου οι άνδρες αθλητές θα τολμήσουν να βουτήξουν - 27μ πάνω από τη Λίμνη Βουλιαγμένη. Έχεις το θάρρος να το κάνεις; 

Red Bull Cliff Diving

SUP Challenges: Αν πάλι θες κάτι πιο fun και η ισορροπία σου είναι άψογη, σου προτείνουμε να αρπάξεις μία σανίδα και να πάρεις μέρος στα SUP challenges.

Τι είναι όμως το Red Bull Cliff Diving World Series;

Το cliff diving είναι ένα κορυφαίο extreme άθλημα το οποίο απαιτεί απόλυτη συγκέντρωση και απίστευτες δεξιότητες – έχει να κάνει με τη δύναμη αλλά και την ισορροπία. Οι αθλητές/τριες καλούνται να συντονίσουν άψογα όλους τους μύες του σώματός τους αλλά να έχουν ταυτόχρονα και την απόλυτη πνευματική πειθαρχία και συγκέντρωση για να εκτελέσουν μία τέλεια κατάδυση. 

Στο Red Bull Cliff Diving World Series όλα μετράνε, δεν θεωρείται τυχαία ένα από τους πιο εντυπωσιακούς αλλά και δύσκολους διαγωνισμούς. Το ύψος, η ταχύτητα, οι δυνάμεις g, καθώς και η αίσθηση του χώρου, ο συγχρονισμός και η σωματική δύναμη παίζουν τεράστιο ρόλο.

Red Bull Cliff Diving

Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, η βαρύτητα έλκει το σώμα του αθλητή από ύψος παρόμοιο με αυτό ενός 8όροφου κτιρίου, ξεπερνώντας σε ταχύτητα τα 85χλμ την ώρα. Χωρίς κανένα προστατευτικό, οι αθλητές πέφτουν στο κενό εκτελώντας καταδύσεις που έχουν εμπλουτιστεί με συναρπαστικές φιγούρες και βασίζονται στον επαγγελματισμό και την εμπειρία τους, ενώ τα σώματά τους μετατρέπονται σε μονοθέσια της F1.

Μάθε ακόμα περισσότερα για το Red Bull Cliff Diving World Series 2024, τους κανόνες του, την ιστορία του, τα στυλ κατάδυσης και πολλά ακόμα πατώντας εδώ.

"Βούτηξε" στον ενθουσιασμό και νιώσε την αδρεναλίνη αυτού του απίστευτου αθλήματος, του cliff diving! 

Μην χάσεις ευκαιρία και κλείσε το εισιτήριό σου εδώ!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Pharmacists for the Future - Τα πρώτα δυο πιστοποιημένα φαρμακεία διεθνώς, του προγράμματος βιωσιμότητας, είναι ελληνικά

Από τον ανεξάρτητο παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης "Bureau Veritas" στο πλαίσιο του L’OREAL FOR THE FUTURE - του παγκόσμιου προγράμματος δράσεων του ομίλου L’OREAL - για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική ενσωμάτωση

Το ULTIMATE EXPERIENCE για 7η χρονιά στο ISLAND, από τα Holmes Place!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των 6 πρώτων χρόνων, το all-day event ''The Ultimate Fitness Experience @ Island'', διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά, χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία outdoor fitness, γεμάτη δράση, ένταση, αποσυμπίεση και συγκινήσεις!

Oι δημοφιλέστεροι ακτοπλοϊκοί προορισμοί της χώρας

Σύμφωνα με τον απολογισμό της Ferryscanner για τo 2023.