To LOST MARY συστήνεται στην Ελλάδα με το BM600S

Απαράμιλλη γευστική υπεροχή και καινοτομία στην αγορά του ατμίσματος.

LOST MARY
  • Το LOST MARY, sister brand του ELFBAR, λανσάρει στην Ελλάδα το BM600S, ένα νέο vape με βελτιωμένη γευστική εμπειρία.
  • Το BM600S διαθέτει τεχνολογία QUAQ για πιο έντονη γεύση, σταθερή απόδοση ισχύος και πυκνούς ατμούς.
  • Τα LOST MARY είναι διαθέσιμα σε 5.500 σημεία πώλησης πανελλαδικά, με το BM600S να είναι ήδη σε 500 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

H εταιρεία LOST MARY λανσάρει το τελευταίο της προϊόν, το BM600S, στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για μια αναβαθμισμένη έκδοση του υπάρχοντος BM600, εξοπλισμένη με την καινοτόμο τεχνολογία QUAQ. Συγκεκριμένα, τα LOST MARY BM600S συστήνονται στην ελληνική αγορά με τρεις απολαυστικές επιλογές: Berry Apple Peach, έναν ελκυστικό συνδυασμό μούρων, τραγανού μήλου και ελαφρού ροδάκινου. Lemon & Lime, ένας κλασικός συνδυασμός εσπεριδοειδών, ενισχυμένο από τη νέα τεχνολογία QUAQ για μια πιο απαλή γεύση που σίγουρα θα προσφέρει μια ισορροπημένη και απολαυστική εμπειρία. Και Berry Combos, μια συναρπαστική συμφωνία από δροσιστικά βατόμουρα, ζουμερές φράουλες και λαχταριστά κράνμπερι.

LOST MARY

Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία διαθέτει ενσωματωμένη πηγή ενέργειας υψηλής πυκνότητας που παρέχει σημαντικά υψηλότερη και σταθερότερη απόδοση ισχύος. Το αποτέλεσμα; Μια σταθερή και στιβαρή απόδοση, που μεταφράζεται σε τεράστιους, πυκνούς ατμούς και ένα εξαιρετικά συνεπές προφίλ γεύσης σε κάθε puff. Την ίδια στιγμή, η τεχνολογία QUAQ δεν σταματά εκεί. 

Διαθέτει επίσης βελτιωμένη απόδοση μπαταρίας και ανοίγει τον δρόμο για την αυτοματοποιημένη παραγωγή vape στο μέλλον, υποσχόμενη ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία προϊόντων.

Οι ELFBAR και LOST MARY, κορυφαίες παγκόσμιες μάρκες ατμίσματος, εισήλθαν διαδοχικά στην ελληνική αγορά προς το τέλος του 2022, σηματοδοτώντας σημαντική επέκταση της διεθνούς παρουσίας τους. Το ELFBAR 600V2, μαζί με τα BM600 και QM600 του LOST MARY, είναι πλέον ευρέως διαθέσιμα σε όλη την Ελλάδα, φτάνοντας σε αστικά κέντρα, νησιά και πολυσύχναστα τουριστικά θέρετρα. Το δίκτυο διανομής τους είναι εντυπωσιακά εκτεταμένο, με τον αριθμό των σημείων πώλησης να ξεπερνά τα 5.500 πανελλαδικά, διασφαλίζοντας ότι ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών έχει πρόσβαση στα καινοτόμα προϊόντα τους.

LOST MARY

Συγκεκριμένα, το μοντέλο BM600S, είναι ήδη άμεσα διαθέσιμο σε 500 καταστήματα λιανικής πώλησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, διανέμεται και σε όλα τα καταστήματα του δικτύου "4all", απόδειξη της αυξανόμενης δημοτικότητας και ζήτησής του μεταξύ των Ελλήνων καταναλωτών. Την ίδια στιγμή, η εταιρεία σχεδιάζει την επέκταση της διαθεσιμότητας των BM600S σε επιπλέον σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα.

Ως παγκόσμια καινοτόμος εταιρεία ατμίσματος, η LOST MARY δεν αρκείται απλώς στο να ακολουθεί τις τάσεις, αλλά επιδιώκει να τις καθορίσει. Μέσα από μια αδιάκοπη αναζήτηση καινοτομίας και την προθυμία να αγκαλιάσει νέες ιδέες, η μάρκα στοχεύει να επαναπροσδιορίσει το τοπίο του ατμίσματος, θέτοντας νέα πρότυπα για την ποιότητα, την ποικιλομορφία και την εμπειρία του χρήστη. Με κάθε νέο υπερσύγχρονο σχεδιασμό και μοναδικό γευστικό προφίλ, το LOST MARY συνεχίζει να διευρύνει τα όρια των δυνατοτήτων, εδραιώνοντας τη θέση του ως πρωτοπόρος στον κόσμο του ατμίσματος.

Σχετικά με το LOST MARY:

H παγκόσμια καινοτόμος εταιρεία ατμίσματος LOST MARY, είναι προσηλωμένη στη συνεχή ανακάλυψη της πραγματικής αξίας του vaping, δημιουργώντας τα trends και θέτοντας ψηλά τον πήχη της ποιότητας των προϊόντων του κλάδου. Εδώ και χρόνια, το LOST MARY διαφοροποιείται σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά, απελευθερωμένο από τις παραδοσιακές μορφές προϊόντων, εξερευνώντας τις αχαρτογράφητες περιοχές της καινοτομίας, παρέχοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες μέσα από νέα σχέδια, πρωτοποριακές τεχνολογίες και μοναδικές γεύσεις.  Από το πρώτο λανσάρισμα του, το 2021, το LOST MARY έχει επεκτείνει την παρουσία του σε περισσότερες από 50 αγορές παγκοσμίως, όπου πάνω από 100 εκατομμύρια ενήλικες χρήστες, δείχνουν την προτίμηση τους στα μοντέλα του brand. Μέχρι στιγμής, η εταιρία κατέχει πάνω από 200 διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε πολλές αγορές ανά τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το LOST MARY, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο https://www.lostmary.com/

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο pr@lostmary.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Pharmacists for the Future - Τα πρώτα δυο πιστοποιημένα φαρμακεία διεθνώς, του προγράμματος βιωσιμότητας, είναι ελληνικά

Από τον ανεξάρτητο παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης "Bureau Veritas" στο πλαίσιο του L’OREAL FOR THE FUTURE - του παγκόσμιου προγράμματος δράσεων του ομίλου L’OREAL - για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική ενσωμάτωση

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Το ULTIMATE EXPERIENCE για 7η χρονιά στο ISLAND, από τα Holmes Place!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των 6 πρώτων χρόνων, το all-day event ''The Ultimate Fitness Experience @ Island'', διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά, χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία outdoor fitness, γεμάτη δράση, ένταση, αποσυμπίεση και συγκινήσεις!

Oι δημοφιλέστεροι ακτοπλοϊκοί προορισμοί της χώρας

Σύμφωνα με τον απολογισμό της Ferryscanner για τo 2023.