Η Sony Pictures Television ανακοινώνει σπουδαία συμφωνία με την ΕΡΤ για την προβολή αγαπημένου κινηματογραφικού και τηλεοπτικού περιεχομένου

Η συμφωνία περιλαμβάνει ταινίες μεγάλου μήκους, τηλεοπτικές σειρές και πρόσβαση σε μια συλλογή τίτλων από την πλούσια κινηματογραφική και τηλεοπτική βιβλιοθήκη της Sony Pictures. Επιλεγμένοι τίτλοι της SPT θα είναι διαθέσιμοι στα ελεύθερα, μη συνδρομητικά κανάλια της ΕΡΤ και στην ψηφιακή υπηρεσία ERTFLIX.

Sony Pictures Television

Η ΕΡΤ και η Sony Pictures Television (SPT) ανακοίνωσαν μια σημαντική συμφωνία-αφιέρωμα σε σημαντικές κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Στο πλαίσιο του αφιερώματος μία πλούσια συλλογή πρόσφατων blockbusters, γνωστών κλασικών ταινιών και αγαπημένων οικογενειακών ταινιών της μεγάλης και της μικρής οθόνης θα μεταδοθεί στα ελεύθερα, μη συνδρομητικά κανάλια της ΕΡΤ και μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX.

Sony Pictures Television

Η συμφωνία θα φέρει μερικούς από τους πιο αναγνωρισμένους και δημοφιλείς τίτλους της βιβλιοθήκης της Sony Pictures στους τηλεθεατές της ΕΡΤ, με ταινίες όπως το Spider-Man: Far From Home, το Once Upon A Time... In Hollywood, το Ghostbusters: Afterlife, καθώς και τις αγαπημένες οικογενειακές ταινίες Peter Rabbit και Peter Rabbit 2: The Runaway. Περιλαμβάνονται επίσης επιτυχημένοι τηλεοπτικοί τίτλοι, όπως τα Magpie Murders, A Spy Among Friends, A Very English Scandal και A Very British Scandal και Better Call Saul.

Jonathan Riesel
Jonathan Riesel

Ο κ. Jonathan Riesel, VP Distribution & Networks, Ελλάδα, Ισραήλ, Βαλτική και Αφρική της Sony Pictures Television, δήλωσε: "Φέτος, η Sony Pictures γιορτάζει την 100ή επέτειο από την ίδρυση του αμερικανικού κινηματογραφικού στούντιο Columbia Pictures. Είναι φανταστικό σε αυτή τη χρονιά ορόσημο να μπορούμε να ανακοινώσουμε αυτή τη συμφωνία και τη νέα συνεργασία που θα φέρει μερικές από τις πιο αγαπημένες και αναγνωρισμένες ταινίες μας, μαζί με μερικούς από τους πιο συναρπαστικούς και δημοφιλείς τηλεοπτικούς τίτλους της βιβλιοθήκης μας, στους τηλεθεατές της ΕΡΤ στην Ελλάδα, στα κανάλια της και στην πλατφόρμα ERTFLIX".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Pharmacists for the Future - Τα πρώτα δυο πιστοποιημένα φαρμακεία διεθνώς, του προγράμματος βιωσιμότητας, είναι ελληνικά

Από τον ανεξάρτητο παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης "Bureau Veritas" στο πλαίσιο του L’OREAL FOR THE FUTURE - του παγκόσμιου προγράμματος δράσεων του ομίλου L’OREAL - για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική ενσωμάτωση

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Το ULTIMATE EXPERIENCE για 7η χρονιά στο ISLAND, από τα Holmes Place!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των 6 πρώτων χρόνων, το all-day event ''The Ultimate Fitness Experience @ Island'', διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά, χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία outdoor fitness, γεμάτη δράση, ένταση, αποσυμπίεση και συγκινήσεις!

Oι δημοφιλέστεροι ακτοπλοϊκοί προορισμοί της χώρας

Σύμφωνα με τον απολογισμό της Ferryscanner για τo 2023.