Η l’artigiano απογειώνει την απόλαυση της Σαρακοστής

l’artigiano

Για την l’artigiano, η απόλαυση δεν γνωρίζει περιορισμούς, ακόμα και κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής. Με νέες αφίξεις αλλά και τις αγαπημένες νηστίσιμες επιλογές απογειώνει την απόλαυση και μετατρέπει τη φετινή νηστεία στην πιο λαχταριστή περίοδο.

Η l'artigiano, o expert της αυθεντικής πίτσας, παρουσιάζει τη νέα πρότασή της που τα έχει όλα: Τη νέα Πίτσα Meat-free Pastitsio made with GARDEN GOURMET®. Μια συναρπαστική συνάντηση ανάμεσα στην αγαπημένη πίτσα l’artigiano και το παραδοσιακό και λατρεμένο παστίτσιο, σε μια νέα, vegan και νηστίσιμη εκδοχή. Η ζύμη σικάλεως, τα ζυμαρικά rigatoni (κι όμως ναι!), το 100% φυτικό τυρί, ο φυτικός kimas GARDEN GOURMET® και η vegan μπεσαμέλ, συνθέτουν τη νέα Πίτσα Meat-free Pastitsio μετατρέποντας κάθε μπουκιά σε ένα γευστικό ταξίδι νηστίσιμης απόλαυσης. 

l’artigiano

Όμως, οι προτάσεις για τη περίοδο της Σαρακοστής δεν σταματούν εκεί. Η l’artigiano όπως κάθε χρόνο προσφέρει ένα πλήρες Νηστίσιμο Μενου με άκρως απολαυστικές συνταγές για κάθε γούστο. Από τις all-time-favorite επιλογές σε Νηστίσιμες πίτσες, μακαρονάδες, σαλάτες και ορεκτικά, μέχρι το λαχταριστό Club Sandwich Λαχανικών και όλες τις γευστικές επιλογές από το ολοκληρωμένο Meat-free μενού made with GARDEN GOURMET®, η l’artigiano φροντίζει να μην λείπει ούτε και φέτος η απόλαυση από την Σαρακοστή, καλύπτοντας κάθε διατροφική ανάγκη και προτίμηση.

Στην l'artigiano, τα φρέσκα υλικά και η ποιότητα είναι απόλυτη προτεραιότητα. Κάθε επιλογή του μενού της είναι συνώνυμη με την αυθεντική γεύση, την υψηλή ποιότητα και τη διαρκή καινοτομία.

Απόλαυσε τη νέα εμπειρία l’artigiano μέσα από το ανανεωμένο site:
https://www.lartigiano.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/lartigiano.gr
Instagram: https://www.instagram.com/lartigianogreece
#lartigianogreece #lartigiano

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Pharmacists for the Future - Τα πρώτα δυο πιστοποιημένα φαρμακεία διεθνώς, του προγράμματος βιωσιμότητας, είναι ελληνικά

Από τον ανεξάρτητο παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης "Bureau Veritas" στο πλαίσιο του L’OREAL FOR THE FUTURE - του παγκόσμιου προγράμματος δράσεων του ομίλου L’OREAL - για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική ενσωμάτωση

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Το ULTIMATE EXPERIENCE για 7η χρονιά στο ISLAND, από τα Holmes Place!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των 6 πρώτων χρόνων, το all-day event ''The Ultimate Fitness Experience @ Island'', διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά, χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία outdoor fitness, γεμάτη δράση, ένταση, αποσυμπίεση και συγκινήσεις!

Oι δημοφιλέστεροι ακτοπλοϊκοί προορισμοί της χώρας

Σύμφωνα με τον απολογισμό της Ferryscanner για τo 2023.