Γεμίζουμε τα ποτήρια μας μπύρα Mythos και…προσβασιμότητα!

Κάνουμε την χαρά προσβάσιμη σε όλους, μέσα από ειδικές εκπαιδεύσεις που διοργανώνει ο Mythos με τον ΣΚΕΠ και τη Black Light.

Mythos

Ο Mythos, σε συνεργασία με τον ΣΚΕΠ και τη Black Light, διοργανώνουν σεμινάρια για τους επαγγελματίες του κλάδου της HORECA, με στόχο να τους εκπαιδεύσουν πάνω σε θέματα συμπερίληψης. 

Συγκεκριμένα, τα σεμινάρια επιδιώκουν την εκπαίδευση των εργαζομένων στον κλάδο της εστίασης, σχετικά με την προσβασιμότητα, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούν ακόμη πιο αποτελεσματικά άτομα με αναπηρία, καθιστώντας τις επιχειρήσεις στις οποίες εργάζονται, προσβάσιμες σε ΟΛΟΥΣ!

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και μπορείτε να δηλώσετε για δωρεάν συμμετοχή, μέσα από τη σελίδα Instagram του brand Mythos, εδώ!

  • Τετάρτη, 3 Απριλίου, στις 12:00, στον πλήρως προσβάσιμο χώρο "Άτρακτος" στην Αθήνα
  • Πέμπτη, 18 Απριλίου, στις 12:00 στον πολυχώρο "WE" στη Θεσσαλονίκη

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στο επόμενο βήμα της καμπάνιας της μπύρας Mythos "Παντού υπάρχει ένα "είμαι δίπλα σου”". Το brand, πιστό στη δέσμευσή του να στηρίζει την προσβάσιμη διασκέδαση και να εκπαιδεύσει πάνω στη συμπερίληψη, προχωρά με αυτή την ενεργοποίηση, προκειμένου να καταστήσει τη "χαρά" ακόμα πιο προσβάσιμη.

Για τη συμμετοχή σας στα σεμινάρια θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, οπότε δεν έχετε παρά να δηλώσετε τώρα το ενδιαφέρον σας!


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Pharmacists for the Future - Τα πρώτα δυο πιστοποιημένα φαρμακεία διεθνώς, του προγράμματος βιωσιμότητας, είναι ελληνικά

Από τον ανεξάρτητο παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης "Bureau Veritas" στο πλαίσιο του L’OREAL FOR THE FUTURE - του παγκόσμιου προγράμματος δράσεων του ομίλου L’OREAL - για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική ενσωμάτωση

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Το ULTIMATE EXPERIENCE για 7η χρονιά στο ISLAND, από τα Holmes Place!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των 6 πρώτων χρόνων, το all-day event ''The Ultimate Fitness Experience @ Island'', διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά, χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία outdoor fitness, γεμάτη δράση, ένταση, αποσυμπίεση και συγκινήσεις!

Oι δημοφιλέστεροι ακτοπλοϊκοί προορισμοί της χώρας

Σύμφωνα με τον απολογισμό της Ferryscanner για τo 2023.