Safilo παρουσίαση νέας συλλογής SS 24

Safilo

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το all-day event της Safilo για την παρουσίαση της νέα συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Safilo στις 6 Μαρτίου. Στο event παρευρέθηκε πλήθος κόσμου συμπεριλαμβανομένων ανθρώπων της μόδας, δημοσιογράφων και digital influencers.

Safilo

Με εκλεκτά brands γυαλιών όπως Carrera, Polaroid, BOSS, Carolina Herrera, Dsquared2, Etro, Eyewear by David Beckham,  Havaianas, HUGO, Isabel Marant, Levi’s, Love Moschino, Marc Jacobs, Missoni, M Missoni, Moschino, Tommy Hilfiger, Tommy Jeans και Under Armour το event έγινε ένας χώρος όπου οι καλεσμένοι μπόρεσαν να εξερευνήσουν τις τελευταίες τάσεις με στυλ και πολυτέλεια. Οι παρευρισκόμενοι ήρθαν κοντά με τις νέες τάσεις της μόδας, πειραματίστηκαν σε διαφορετικά στυλ, δοκιμάζοντας γυαλιά ηλίου και οράσεως και απαθανάτισαν τις στιγμές με μοναδικές φωτογραφίες, απολαμβάνοντας το ποτό τους και τα finger foods.

Safilo

Το event εμπλουτίστηκε με την παρουσία τριών σκιτσογράφων, οι οποίοι με φαντασία και δεξιοτεχνία σχεδίαζαν τους παρευρισκόμενους φορώντας τα γυαλιά της επιλογής τους. Αυτή η μοναδική δημιουργική προσθήκη αποτέλεσε ένα προσωπικό δώρο για κάθε καλεσμένο, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές και συνδυάζοντας την τέχνη με τη μόδα.

Safilo

Δέσμευση της Safilo είναι να συνεχίσει να οραματίζεται και να δημιουργεί τις τάσεις του αύριο, προσφέροντας μια συναρπαστική εμπειρία και στυλ.

Safilo

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Pharmacists for the Future - Τα πρώτα δυο πιστοποιημένα φαρμακεία διεθνώς, του προγράμματος βιωσιμότητας, είναι ελληνικά

Από τον ανεξάρτητο παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης "Bureau Veritas" στο πλαίσιο του L’OREAL FOR THE FUTURE - του παγκόσμιου προγράμματος δράσεων του ομίλου L’OREAL - για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική ενσωμάτωση

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Το ULTIMATE EXPERIENCE για 7η χρονιά στο ISLAND, από τα Holmes Place!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των 6 πρώτων χρόνων, το all-day event ''The Ultimate Fitness Experience @ Island'', διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά, χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία outdoor fitness, γεμάτη δράση, ένταση, αποσυμπίεση και συγκινήσεις!

Oι δημοφιλέστεροι ακτοπλοϊκοί προορισμοί της χώρας

Σύμφωνα με τον απολογισμό της Ferryscanner για τo 2023.