Τα Lidl κλείνουν τα 25 και το γιορτάζουν με μεγάλο διαγωνισμό Lidl Plus και 250.000€ μετρητά!

Το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus, από τις 4 Μαρτίου, χαρίζει κάθε εβδομάδα σε 25 τυχερούς χρήστες της εφαρμογής 2.000€ μετρητά.

Lidl

Τα Lidl κλείνουν 25 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα και επιστρέφουν με σούπερ επετειακό διαγωνισμό Lidl Plus, ο οποίος μοιράζει συνολικά σε 125 τυχερούς νικητές της εφαρμογής 250.000€ μετρητά, το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί μέχρι σήμερα. 

Από τη Δευτέρα 4 Μαρτίου έως και την Κυριακή 7 Απριλίου 2024, οι χρήστες του Lidl Plus που θα κάνουν τα ψώνια τους, σκανάροντας την ψηφιακή τους κάρτα στο ταμείο παίρνουν μία συμμετοχή για κάθε 25€ αγορών και άνω. Στέλνοντας τη συμμετοχή τους μέσω της εφαρμογής, μπαίνουν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν το μεγάλο δώρο. Κάθε εβδομάδα θα κληρώνονται 25 νικητές, οι οποίοι θα κερδίζουν 2.000€ μετρητά ο καθένας. 

Το Lidl Plus εξελίσσεται συνεχώς και οι χρήστες της εφαρμογής απολαμβάνουν ακόμα περισσότερη απλότητα στη χρήση, αλλά και περισσότερη εξοικονόμηση, καθώς πλέον βρίσκουν περισσότερες καθημερινές προσφορές, ώστε να αποταμιεύουν ακόμα περισσότερα χρήματα κάθε εβδομάδα. Οι καθημερινές προσφορές δεν χρειάζονται ενεργοποίηση, ενώ παράλληλα οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν την προσφορά που τους ενδιαφέρει όσες φορές επιθυμούν.  

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό καθώς και τους όρους & προϋποθέσεις στο lidlplus.gr.

Κατεβάστε τώρα το Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, κάντε γρήγορα και εύκολα εγγραφή και πάρτε μέρος στον επετειακό διαγωνισμό!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Το θρυλικό L’ Etape Greece by Tour de France 2026 presented by Skoda για πρώτη φορά στη Σπάρτη

Το Σάββατο 4 Απριλίου 2026, ο κορυφαίος ποδηλατικός αγώνας ταξιδεύει για πρώτη φορά στη Σπάρτη, σε έναν νέο, ιστορικά φορτισμένο προορισμό.

Love Connects από το Avenue

Με την ενέργεια Love Connects, μια εμπειρία ξεκινά online, αλλά συνεχίζεται εκεί που έχει σημασία, στην πραγματική ζωή.

Βραβείο "Best Marketing Campaign" για την chillbox στα Franchise Awards 2026

Η καμπάνια "POV: Τι είναι ευτυχία;" κατέγραψε υψηλά επίπεδα engagement και reach στα social media, ενισχύοντας τη σύνδεση του brand με το κοινό του.

Ο Alexandros Affolter και το κουαρτέτο του ξανά στη σκηνή του Half Note Jazz Club

Στις 18 Φεβρουαρίου θα ακούσουμε διαχρονικά τραγούδια που κινούνται ανάμεσα στην κλασική jazz, τα latin στοιχεία και την εκλεπτυσμένη αισθητική της bossa nova.

One&Only Aesthesis: Γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με εμπειρίες γαστρονομίας, ευεξίας και διαμονής

Το Valentine’s Getaway ξεχωρίζει ως μια ολοκληρωμένη ρομαντική πρόταση διαμονής, που καλύψει τις διαφορετικές προτιμήσεις των επισκεπτών.

Monasty: Άντι-typical Valentine’s stand-up comedy, για πρώτη φορά σε ξενοδοχείο

Barbeque στη στοά, valentine’s dinner με attitude και stand-up comedy σε ξενοδοχείο για πρώτη φορά μας περιμένει αυτό τον μήνα στο Monasty.