Το Hansaplast στηρίζει τη βιώσιμη προστασία των πληγών

Hansaplast

Όλοι γνωρίζουμε την ευεργετική ιδιότητα της φύσης στην ψυχική και σωματική υγεία μικρών & μεγάλων. Μια βόλτα στη θάλασσα, ένα πρωινό τρέξιμο στο πάρκο ή ακόμη κι ένα διασκεδαστικό πικνίκ με φίλους, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά τη διάθεση και την ψυχολογία μας, να μας κάνουν πιο δημιουργικούς και να μειώσουν το άγχος μας.

Γι’ αυτό, λοιπόν, πρέπει να προστατεύουμε και να σεβόμαστε τον πλανήτη με κάθε ευκαιρία, σε κάθε μας κίνηση.

Για να απολαμβάνουμε όλες τις αγαπημένες μας δραστηριότητες, διατηρώντας αναλλοίωτη τη σύνδεσή μας με το περιβάλλον, χρειαζόμαστε μερικές μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά μας που μπορούν όμως να κάνουν μεγάλη διαφορά στον πλανήτη.

Έτσι, για ακόμη μια χρονιά η Hansaplast στέκεται δίπλα στη βιώσιμη προστασία των πληγών με τα καινοτόμα, sustainable επιθέματα, Green & Protect.

Φτιαγμένα από ίνες φυσικής προέλευσης και βιοδιασπώμενη σύνθεση, αποτελούν ένα 100% κλιματικά ουδέτερο προϊόν. Κι όλα αυτά χωρίς να στερηθούμε την ποιότητα και την αξιοπιστία στα αγαπημένα μας προϊόντα που μας συντροφεύουν, μας προστατεύουν και μας στηρίζουν τα τελευταία 100 χρόνια.

Τα καινοτόμα επιθέματα συνδυάζουν υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, προσφέροντας την αξιόπιστη ποιότητα και προστασία Hansaplast.

Hansaplast

Λίγα λόγια για το προϊόν

Τα επιθέματα Hansaplast Green & Protect προσφέρουν εξαιρετικά δυνατή επικόλληση και είναι ανθεκτικά στο νερό. Η γάζα του επιθέματος δεν κολλάει πάνω στην πληγή και λειτουργεί σαν προστατευτικό μαξιλαράκι. Η γάζα πληγής και ο φορέας του επιθέματος είναι κατασκευασμένα από ίνες φυσικής προέλευσης και είναι πλήρως βιοδιασπώμενα. Η συμβατότητά τους με την επιδερμίδα είναι δερματολογικά εγκεκριμένη.

Τα επιθέματα διατίθενται:

  • σε συσκευασία με 2 διαφορετικά μεγέθη, που σφραγίζουν την πληγή
  • σε συσκευασία με μεγάλα ενιαία επιθέματα που μπορούν να κοπούν στο επιθυμητό μέγεθος

Η ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιείται στη διαδικασία παραγωγής προέρχεται από 100% ανανεώσιμες πηγές. Όλες οι υπόλοιπες εκπομπές αντισταθμίζονται, μέσω πιστοποιημένων έργων αναδάσωσης.

Το Έργο Αναδάσωσης

Τα προϊόντα Green & Protect είναι 100% κλιματικά ουδέτερα προϊόντα, μέσω της αντιστάθμισης εκπομπών άνθρακα με πιστοποιημένα έργα αναδάσωσης. Το επιλεγμένο έργο βρίσκεται στην Κινεζική επαρχία της Guizhou και καλύπτει συνολικά 23.700 εκτάρια πρώην άγονης γης. Ο σκοπός του έργου είναι να συμβάλει στον μετριασμό της κλιματικής αλλαγής, μέσω της δέσμευσης του CO2 της ατμόσφαιρας κατά την ανάπτυξη βιομάζας, ενώ συμβάλλει ταυτόχρονα και στην τοπική βιώσιμη ανάπτυξη, τη διατήρηση του περιβάλλοντος και της βιοποικιλότητας, καθώς και στην ενίσχυση της ποιότητας του εδάφους. Όλες οι δράσεις αναδάσωσης πραγματοποιούνται σε συνεργασία και με την πλήρη συναίνεση των τοπικών επιτροπών και των κατοίκων του χωριού. Τα δέντρα που φυτεύονται είναι κυρίως αυτόχθονα είδη, όπως τα Masson Pine (είδος πεύκου), China Fir (Κινεζικό έλατο), Κυπαρίσσια και Pinus Yunnanensis (είδος πεύκου).

#Hansaplast #Hansaplastgreece #Green&Protect

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

To νέο υπερσύγχρονο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στο Μαρούσι ανοίγει τις πόρτες του και μας περιμένει!

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου το νέο Mega κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος στο Μαρούσι μας υποδέχεται με γευστικές δοκιμές, μοναδικές προσφορές, συναρπαστικά δώρα και πολλές εκπλήξεις!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
28/11/2023

Paloma Don Julio: Ακολουθήστε τα βήματα της αυθεντικής απόλαυσης στην πόλη

Μαζί με την Evangelia, τον Ορέστη Χαλκιά και τον Γιώργο Μπένο.

Με βλέμμα προς το μέλλον, και με υψηλή αισθητική, το METAXA έβαλε τη δική του υπογραφή στο φετινό Athens Barshow

Ένα εντυπωσιακό περίπτερο με άρωμα Ελλάδας, METAXA Masterclass από τα κορυφαία bar Little Red Door (50Best Bars #6) & Line Athens (50Best Bars #12), με άξονα το sustainability, και ο διεθνής τελικός METAXA Twelve που ανέδειξε το φετινό νικητή, και κορυφώθηκε μ’ ένα αξέχαστο πάρτυ στο MOMIX, συνέθεσαν τη δυναμική παρουσία του Brand στο Athens Bar Show 2023.

Η Lidl Ελλάς για 8η συνεχή χρονιά χορηγός της MOYSA

Ενθαρρύνει την καλλιτεχνική εξέλιξη ταλαντούχων νέων μουσικών, έχοντας προσφέρει από το 2016 πάνω από 150.000€ για τη στήριξη της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.