Η Kayak επιβραβεύει τους καταναλωτές της με παγωτό για τα 30 χρόνια παρουσίας της

Kayak 30 Χρόνια

Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, η βραβευμένη ελληνική εταιρία Kayak έκλεισε 30 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα και αποφάσισε να το γιορτάσει. Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν την αγαπημένη τους γεύση παγωτού ΚΑΥΑΚ και να εκτιμήσουν την μοναδικότητα και την ποιότητα της νούμερο ένα εταιρείας premium παγωτού στην Ελλάδα. 

Κοπέλες μοίρασαν σε 5000 τυχερούς από ένα κουταλάκι το οποίο ισοδυναμούσε με μία μπάλα παγωτού της επιλογής τους. Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε στις Boutique Kayak σε Γλυφάδα, Ψυχικό, Καπνικαρέα & Golden Hall.

Το κοινό ενθουσιάστηκε που είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει κλασσικές αγαπημένες γεύσεις όπως η Βανίλια Μαδαγασκάρης και Pavlova με χειροποίητη μαρέγκα και αμαρένα, αλλά και νέες ανατρεπτικές γεύσεις σαν το cheesecake με κατίκι και σμέουρο και το Affogato με καφέ και άρωμα Baileys.  

Τώρα που έπιασαν οι καύσωνες μην χάνετε χρόνο και αναζητήστε μια από τις 15 Boutique Kayak σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Okupa

Γιορτινά βράδια με δημιουργική κουζίνα, curated μουσική και ένα urban holiday mood στο κέντρο της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/12/2025

Γυναίκες Επιχειρηματίες στον Κλάδο HORECA: Προκλήσεις, Ευκαιρίες και Δράσεις Ενδυνάμωσης

Το Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN με τη συνεργασία της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, χαρτογράφησε τις ανάγκες των γυναικών επιχειρηματιών και σχεδιάζει στοχευμένες δράσεις για τη στήριξη και την ανάπτυξή τους.

Christmas Mareland: Η μαγεία των Χριστουγέννων έρχεται στο Mare West

Το εμπορικό πάρκο Mare West μεταμορφώνεται στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό.

Χριστούγεννα με τον τρόπο του Sailor Jerry

Το Sailor Jerry, το αγαπημένο Spiced Rum, διοργάνωσε ένα street style gathering ενόψει των εορτών.

Το Κτήμα Σεμέλη "Οινοποιείο της Χρονιάς 2025" από τον CEUCO

Μια κορυφαία διεθνής διάκριση που επισφραγίζει τη δέσμευση του Κτήματος στην ποιότητα, την καινοτομία και την ανάδειξη του ελληνικού κρασιού.

Όταν το Lurpak συνάντησε τον pastry chef Στέλιο Παρλιάρο

To Lurpak αποχαιρετά τη χρονιά που πέρασε με ένα ξεχωριστό κάλεσμα στο εργαστήριο του Στέλιου Παρλιάρου.

Eliamos Villas Hotel & Spa: Το boutique καταφύγιο στην Κεφαλονιά με θέα που κόβει την ανάσα

Ένα wellness retreat όπου η πολυτέλεια συναντά τη φύση και την αυθεντικότητα του Ιονίου.