Γιορτάζοντας τα 320 χρόνια του Mount Gay Rum

Ένα ρούμι με μεγάλη ιστορία & ένα πάρτι με δροσερά cocktail και ατμόσφαιρα καραϊβικής.

Mount Gay Rum

Σε μια άκρως καλοκαιρινή εκδήλωση γιόρτασε πριν από λίγες μέρες την επέτειο των 320 χρόνων του το μοναδικό ρούμι Mount Gay. Με έμπνευση τις ρίζες του brand, τα νησιά Barbados, στήθηκε ένα εξωτικό σκηνικό στο Blame The Sun στο Κουκάκι, με πρωταγωνιστή το μοναδικό αυτό ρούμι. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το Mount Gay τόσο μόνο του, μέσα από μια ενδιαφέρουσα γευστική δοκιμή, όσο και σε δροσερά cocktails.  

Mount Gay Rum

Για τα νησιά Barbados ίσως να γνωρίζετε λίγα πράγματα. Θα έχετε ακούσει να μιλούν για τα γαλαζοπράσινα νερά και λευκές αμμουδερές παραλίες αλλά και για τους διάσημους αθλητές ταχύτητας στο στίβο. Πέρα από αυτά όμως, αυτά τα νησιά της Καραϊβικής είναι διάσημα και για την παράδοση αιώνων που έχουν στην απόσταξη και παραγωγή ρούμι. Με πιο σημαντικό και γνωστό το Mount Gay.

Mount Gay Rum

Η παραγωγή του Mount Gay ξεκίνησε το 1703, πράγμα που το καθιστά το παλαιότερο ρούμι στον κόσμο. Το ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον των νησιών και κυρίως το νερό τους, που φιλτράρεται φυσικά από κοράλλια, όπως επίσης και η open air ζύμωση της μελάσας, δίνουν στο Mount Gay ένα ενδιαφέρον αρωματικό προφίλ (ώριμη μπανάνα, γλυκά αμύγδαλα, μόκα και βανίλια). Όσο για τη γευστική του ταυτότητα, η πολυπλοκότητα αλλά και η πληθώρα των γεύσεων που αναδεικνύονται οφείλονται στην παλαίωση αλλά και ανάμειξη μονής και διπλής απόσταξης ρούμι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Άνοια, Πριν και Μετά. FESTIVAL ALZHEIMER 2023

Από την Εταιρεία Alzheimer Αθηνών σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Μήνα Αλτσχάιμερ 2023.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
28/09/2023

Ο ‘Αλεξ Φίνος, από τα Χανιά της Κρήτης, είναι ο φετινός Έλληνας elit Master

Λαμπερά πρόσωπα και εκλεκτοί προσκεκλημένοι έδωσαν το "παρών" στο party της ανάδειξης του Έλληνα νικητή.

Υποδεχθείτε δύο νέες υπέροχες προσθήκες στη σειρά αφρόλουτρων Υψηλής Ανοχής από το Le Petit Marseillais

Αφεθείτε σε μια αγκαλιά από πλούσιες και κρεμώδεις υφές που καλύπτουν τις ανάγκες όλης της οικογένειας.

Το θρυλικό CUTTY SARK γιορτάζει 100 χρόνια με μια συλλεκτική ετικέτα

Με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα, το CUTTY SARK γιόρτασε, στην Ελλάδα 100 χρόνια "περιπέτειας" και παρουσίασε τη Limited Edition ετικέτα του.