Exclusive Collection by Louis Hotels: Tα Mykonos Theoxenia και Asterion εστιάζουν στο wellness με τις Mindful Weeks

Mοναδικές εμπειρίες ενσυναίσθησης και wellbeing όλο το καλοκαίρι στα αγαπημένa luxury resorts στη Μύκονο και τα Χανιά.

Exclusive Collection by Louis Hotels

Οι επιθυμίες και οι ανάγκες των ανθρώπων που ταξιδεύουν αλλάζουν, ακολουθώντας μία μεγάλη παγκόσμια στροφή στην ουσιαστική φροντίδα μυαλού και σώματος στις διακοπές. Έτσι και το Exclusive Collection της Louis Hotels δίνει όλο και μεγαλύτερη σημασία στις πρακτικές ευεξίας δημιουργώντας τις Mindful Weeks αυτό το καλοκαίρι.

Σε δύο από τα πιο όμορφα και διάσημα ελληνικά νησιά στον κόσμο λοιπόν, την κοσμοπολίτικη, αλλά ανεξάντλητη και πολυπρόσωπη Μύκονο και τα γεμάτα εκπλήξεις Χανιά, τα ξενοδοχεία Mykonos Theoxenia και Asterion Suites & Spa γίνονται οι ιδανικές κιβωτοί τέτοιων εμπειριών. Οι εμπειρίες χαλάρωσης ξεκινούν ουσιαστικά από τις μοναδικές τοποθεσίες όπου βρίσκονται – το Theoxenia στέκεται περήφανο στην καρδιά της Μυκόνου, σε σημείο που έχει χαρακτηριστεί μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς από την Unesco, ενώ το Asterion είναι στην αγκαλιά ενός πανέμορφου τοπίου πλάι στη αμμουδιά του Πλατανιά στα Χανιά.

Exclusive Collection by Louis Hotels

Σε αυτές τις δύο μοναδικής ενέργειας τοποθεσίες λοιπόν, οι Μindful Weeks των ξενοδοχείων προτείνουν στους επισκέπτες μία σειρά από πρωτόγνωρες εμπειρίες. Το ταξίδι σε μία διαφορετική συχνότητα με τους ήχους και τις ιερές θεραπείες του Nikolaos Unalome. Μία αφύπνιση της συνείδησης και ένα ξύπνημα της κουνταλίνι ενέργειας με τη βοήθεια της Louise Delestre, με πρακτικές και θεραπευτικές τεχνικές που οδηγούν σε ολική ενεργειακή επαναφορά, ψυχική και σωματική. Τη θεραπεία του σώματος με τον τρόπο της Elena Kurten, που βασίζεται σε αγιουβερδικές τεχνικές της αρχαίας Ινδίας και στοχεύει σε μία άλλη προσέγγιση μέσα από την υγιεινή διατροφή και ανάλογες πρακτικές. Και τη διαχείριση του άγχους και των συναισθημάτων, αλλά και τη βελτίωση της συγκέντρωσης και της ενσυναίσθησης μέσα από τις τεχνικές του mindfulness της συστημικής θεραπεύτριας ατόμων και ζευγαριών, Στέλλας Σαββίδου.

Exclusive Collection by Louis Hotels

Το wellness είναι μία σαρωτική τάση στον τουρισμό

To wellness tourism αναμένεται να φτάσει 1.3 τρις δολάρια σε δύο χρόνια από τώρα, σύμφωνα με το Global Wellness Institute. Οι ταξιδιώτες αναζητούν πλέον ξενοδοχεία που τους βοηθούν να ανακαλύψουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και να υιοθετήσουν καλές συνήθειες. Στο παρελθόν είχαν συνήθως να διαλέξουν ανάμεσα σε χαλαρωτικές διακοπές ή μέρες και νύχτες σε έντονους ρυθμούς, γεμάτους ανδρεναλίνη. Ωστόσο, ολοένα και περισσότεροι αναζητούν δραστηριότητες που τους φέρνουν σε πιο ουσιαστική επαφή με τη φύση και τον εαυτό τους.

Το "Dopamine travel”, όπως αποκαλείται, είναι ένας νέος τρόπος να αναζωογονήσει κανείς το πνεύμα του με το να βρεθεί σε ονειρεμένες τοποθεσίες που πάλλονται από ενέργεια κάτω από τον ήλιο, αλλά και βιώσει μοναδικές εμπειρίες χαλάρωσης και ευεξίας.

Ξεκουράζοντας σώμα και μυαλό στις Mindful Weeks, λοιπόν στο Mykonos Theoxenia και Asterion Suites & Spa, οι διακοπές αποκτούν μια διαφορετική νότα το φετινό καλοκαίρι. Ηχοθεραπεία, μία πρακτική με ρίζες στην Αρχαία Ελλάδα, θεραπείες ρέικι και γιόγκα (κουνταλίνι και αγιουβέρδα), διαλογισμός πλάι στο νερό και βέβαια επισκέψεις σε σπάνιας ομορφιάς απρόσιτες παραλίες και ιστορικούς τόπους με ιδιαίτερα φορτισμένο μαγνητικό πεδίο, συνιστούν μία αξέχαστη εμπειρία για τους φιλοξενούμενους.

Exclusive Collection by Louis Hotels

Τα προγράμματα αναλυτικά

Ηχοθεραπεία

Κάτω από τον καταγάλανο ελληνικό ουρανό, ένα εσωτερικό ταξίδι σε μία διαφορετική συχνότητα με τις ευεργετικές ηχοθεραπείες και τα τελετουργικά του Nikolaos Unalome, ειδικού θεραπευτή που το περιοδικό Forbes αποκάλεσε "καλύτερο ηχοθεραπευτή στην Αθήνα". Χρησιμοποιώντας μασάζ με σπάνια, χαλαρωτικά έλαια και ήχους δόνησης στη συχνότητα των θεραπευτικών μπολ από το Θιβέτ, ο Nikolaos Unalome εστιάζει στην απελευθέρωση των τσάκρας έτσι ώστε να αποκαταστήσει τη ροή της ενέργειας στο σώμα και να διευκολύνει την ουσιαστική σύνδεσή του με την ψυχή με ανάλογα ευεργετικά αποτελέσματα.

Exclusive Collection by Louis Hotels

Κουνταλίνι γιόγκα και ρέικι

Η θεραπεύτρια της κουνταλίνι γιόγκα και Reiki & Sound Massage Louise Delestre, θα φροντίσει ώστε οι επισκέπτες να κάνουν μια ολιστική επανεκκίνηση των λειτουργιών του σώματός τους. Ένα σώμα που σφύζει από ενέργεια, αυτό είναι το δώρο αυτής της εβδομάδας στη διάρκεια της οποίας οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν νέες τεχνικές ρέικι, μασάζ και ηχοθεραπείας. Ζητούμενα η αρμονία και η εσωτερική ισορροπία που χαρίζει η κουνταλίνι γιόγκα. Οι θεραπείες μπορούν να γίνουν ιδιωτικά ή ομαδικά σε ανοιχτό χώρο και περιλαμβάνουν αρχαίες πρακτικές που συνοψίζονται σε στάσεις σώματος, ασκήσεις αναπνοής, διαλογισμό, τραγούδι με δόνηση και βαθιά χαλάρωση.

Exclusive Collection by Louis Hotels

Αγιουβέρδα γιόγκα γένους θηλυκού

Ειδικά σχεδιασμένες για γυναίκες θεραπείες αγιουβερδικής γιόγκα προτείνει η Elena Kurten. Η Αγιουβέρδα είναι μία πρακτική της γιόγκα που μετρά 5.000 χρόνια πάνω στη γη και μπορεί να βοηθήσει το πεπτικό και αναπαραγωγικό σύστημα να ισορροπήσουν βελτιώνοντας αυτόματα την ψυχική υγεία. Μία εβδομάδα απόλυτης αποτοξίνωσης με διατροφικές συμβουλές, φυτικά συμπληρώματα διατροφής, θεραπείες και μασάζ για την ιδανική εισαγωγή σε έναν υγιέστερο τρόπο ζωής.

Exclusive Collection by Louis Hotels

Mindfulness για καλύτερη καθημερινότητα

Το Mindfulness είναι μια στάση ζωής, ένας τρόπος να υπάρχει κάποιος συνειδητά στο τώρα χωρίς να ορίζεται από το παρελθόν η το μέλλον. Μέσα από τα sessions της Στέλλας Σαββίδου, οι επισκέπτες θα βρουν μονοπάτια για να αποκτήσουν επίγνωση της κάθε στιγμής που βιώνουν, να παρακολουθούν τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά τους, χωρίς κριτική διάθεση, απλά με συμπόνοια αποκτώντας μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό τους και τους άλλους. Παράλληλα, οι επισκέπτες μπορούν να εντρυφήσουν και στο mindful eating.

Ημερολόγιο Mindful Weeks

Mykonos Theoxenia
07 – 11 Ιουνίου: Nikolaos Unalome
04 – 11 Ιουλίου: Louis Delestre
28 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου: Elena Kurten

Asterion Suites & Spa
01 – 06 Ιουνίου: Nikolaos Unalome
28 Ιουνίου – 03 Ιουλίου: Louis Delestre
04 – 09 Σεπτεμβρίου: Elena Kurten
25 – 30 Σεπτεμβρίου: Stella Savidou

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Ένα Fashion Bazaar για καλό σκοπό που δεν πρέπει να χάσεις: 27 & 28 Απριλίου στο Ύψιλον για την στήριξη του Humanity Greece

Το bazaar θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 & την Κυριακή 28 Απριλίου σε έναν από τους πιο δημιουργικούς και ιστορικούς χώρους της πόλης, στο Ύψιλον από το Humanity Greece & την Νικόλ Παναγιώτου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η Vans παρουσιάζει το ανανεωμένο Ultrarange Neo VR3.

Tο ανανεωμένο μοντέλο, το οποίο εξαρχής δημιουργήθηκε για όσους δεν σταματούν να εξερευνούν νέα μέρη, προσφέρει νέα εφαρμογή, βελτιωμένα υλικά και φρέσκα unisex χρώματα.

H PANDORA γιορτάζει το άνοιγμα του νέου της καταστήματος στη Γλυφάδα με ένα event έκπληξη

Μουσική και στυλ συναντιούνται σε ένα λαμπερό opening event με δημοφιλείς influencers, εκπλήξεις και αγαπημένες μουσικές με Live αναμετάδοση από τον Love Radio 97,5.

To grand opening του flagship store της, γιόρτασε η PUMA

Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media παρευρέθηκαν στο experiential opening event της PUMA.

ΠΑΣΧΑ 2024 "Cool Eggs" x "Eggs in Stripes"

Ο Οίκος ZOLOTAS υποδέχεται το φετινό Πάσχα με χρωματιστή διάθεση, παρουσιάζοντας τις αγαπημένες capsule συλλογές πολύτιμων αυγών κοσμημάτων "Eggs in Stripes" και "Cool Eggs".