Ζήσε την απόλυτα μουσική εμπειρία των Smooth & Refreshing Parties της Heineken Silver

Μπες στο heineken.com, δες το πρόγραμμα των 120 parties της Heineken Silver σε όλη την Ελλάδα και κέρδισε… δροσιστικά δώρα.

Heineken Silver

Η Heineken Silver, η αγαπημένη σου extra smooth και extra refreshing μπίρα, υποδέχεται το καλοκαίρι και σε προσκαλεί να ζήσεις την απόλυτα δροσιστική μουσική εμπειρία με 120 Smooth & Refreshing parties σε 14 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Δροσιστική και ευκολόπιοτη, η Heineken Silver σε αντίθεση με τις υπόλοιπες μπίρες ψύχεται στον -1 ο C για 3 ολόκληρες ημέρες για να αποκτήσει μια απαλή επίγευση, πάντα με το χαρακτηριστικό φρουτώδες άρωμα και το χρυσό χρώμα της Heineken Original. Φέτος, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, από τον Μάιο έως και τον Ιούλιο καθώς και τον Σεπτέμβρη, η δροσιστική γεύση της Heineken Silver συνοδεύει μια σειρά parties σε όλη την Ελλάδα, με κορυφαίους ραδιοφωνικούς παραγωγούς στα decks και σε προσκαλεί να γίνεις… DJ στη θέση του DJ. Πώς; Πηγαίνοντας στο Smooth & Refreshing party στο bar της επιλογής σου, μπορείς να ψηφίσεις τη μουσική κατηγορία που θα παίξει ο DJ και να αλλάξεις το beat για να κερδίσεις… δροσιστικά δώρα!

Μπες στο heineken.com, ανακάλυψε πότε παίζει ο αγαπημένος σου DJ και πού και απόλαυσε τα extra smooth & refreshing parties της πόλης σου, παρέα με την αγαπημένη σου lager μπίρα Heineken Silver και extra refreshing εκπλήξεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Γιορτάζοντας τα 320 χρόνια του Mount Gay Rum

Ένα ρούμι με μεγάλη ιστορία & ένα πάρτι με δροσερά cocktail και ατμόσφαιρα καραϊβικής.

Η Ζέτα Μακρυπούλια βρήκε το δικό της BACTEFLORA!

Η γνωστή ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας BACTEFLORA από την ελληνική εταιρεία OLONEA και μας παροτρύνει να βρούμε και εμείς το δικό μας BACTEFLORA.

THIS SUMMER, WE PALOMA with Don Julio tequila

Το Don Julio Paloma Roadshow επισκέπτεται κορυφαία bars & high energy restaurants της Αθήνας & Θεσσαλονίκης από 30 Μαΐου έως 11 Ιουλίου για να τιμήσει το πιο iconic, καλοκαιρινό cocktail, την Paloma με Don Julio tequila.